Aισθηματικές Προβλέψεις της Τρίτης! Συvάvτηση με Παλιo Έpwτα Φέρvει Mεγάλες «Aλλαγές» σε 4 Ζώδια

0
2954

Aισθηματικές Προβλέψεις της Τρίτης! Συvάvτηση με Παλιo Έpwτα Φέρvει Mεγάλες «Aλλαγές» σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης;

Η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, μας δίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Απρόσμενες και μοιραίες καταστάσεις ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια από τα ζώδια…

Σήμερα κυριαρχεί ανάλαφρη διάθεση και τάση για εξωστρέφεια. Γι’ αυτό μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αφού δεν πιέζουμε τον εαυτό μας για αποτελέσματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Αιγόκεροι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης 13/8

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα ενδέχεται να υπάρξει έλλειψη ψυχραιμίας, απότομες ίσως και νευρικές θα είναι οι εκφράσεις σας, προσοχή στον τρόπο που θα θελήσετε να διεκδικήσετε ή να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Τυχαία συνομιλία με πρόσωπο ελκυστικής παρουσίας θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει και να σας βγάλει από την έκρυθμη εσωτερική σας κατάσταση. Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην εpwτική σας ζωή. 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι ερωτικές σας συνομιλίες δε θα πάνε ιδιαιτέρως καλά, ενδέχεται η αντίληψη σας να μην έχει ορθολογική κρίση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και το εpwτικό σας ταίρι. Εσείς που θέλετε να αποκτήσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας καλό θα είναι να περάσετε σε πράξεις και μην μείνετε μόνο σε θεωρητικό επίπεδο. Απρόοπτο γεγονός θα συμβάλει στο να υπάρξει μια δυνατή ερωτική ανατροπή. 

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εμφανιστείτε μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι, ίσως και κάπως αιωρούμενοι. Στις συζητήσεις σας δε θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συνεννοήσιμοι, σήμερα δε θα υπάρξει περίπτωση να κλείσουν οι εpwτικές σας εκκρεμότητες. Η στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο ταίρι σας, ναι μεν θα είναι θερμή και ερωτική, ωστόσο θα αποφύγετε υποσχέσεις δεσμευτικής κατάληξης, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε φόβο ως προς το μόνιμο.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ίσως το ερωτικό σας ταίρι να παρανοήσει τα λόγια σας, θα δώσει λανθασμένες εξηγήσεις. Προσοχή στις απόψεις σας και στον τρόπο που θα εκφραστείτε, για να μην υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις. Αποφύγετε αιχμηρά θέματα συζητήσεων που ξέρετε πως δυσκολεύουν την επικοινωνία σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης με πρόσωπο από τα παλιά.

Λέων 

Φίλοι μου Λέοντες, ίσως να δημιουργηθούν δυσκολίες στην εpwτική σας επικοινωνία, σήμερα ενδέχεται να μην είστε σε θέση να συγκρατήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα. Αν περάσετε σε ειλικρινείς συναισθηματικές συζητήσεις χωρίς κακεντρεχή διάθεση τότε όλα θα μπουν στον σωστό δρόμο. Σήμερα θα εμφανιστεί εντελώς τυχαία πρόσωπο από τα παλιά, στο χέρι σας θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα ίσως να εμφανιστούν μπερδέματα, θα υπάρξει δυσκολία έκφρασης, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μπορείτε να αποκαλύψετε αυτό ακριβώς που θα νιώθετε, γι’ αυτό για την ώρα αποφύγετε τις τελεσίδικες συζητήσεις. Μια νέα γνωριμία θα υπάρξει από τυχαίο γεγονός, καλό θα είναι να δείξετε ενδιαφέρον και όχι εσκεμμένη αδιαφορία.

Ζυγός 

Φίλοι μου Ζυγοί, εντάσεις και πείσματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ωστόσο αν εστιάσετε στα αποτελέσματα των γεγονότων και όχι στις αφορμές, τότε θα καταφέρετε να κλείσετε με επιτυχία επίμαχα θέματα. Εσείς οι μόνοι, δείξτε ενδιαφέρον στα καινούργια άτομα που θα σας πιάσουν την κουβέντα. Μπoρεi να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο ικανό να αλλάξει την εpwτική σας ζωή, το νου σας να μην το διώξετε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε στην ερωτική σας ρουτίνα, θα μπείτε στον πειρασμό να δώσετε άμεσο εpwτικό άνοιγμα σε πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει η εξωτερική του ομορφιά. Εσείς που είστε σε σχέση, προσοχή σε ζητήματα απιστίας γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να βγουν στην φόρα κρυμμένες καταστάσεις. Αφήστε ελεύθερες τις εpwτικές σας εξάρσεις, ωστόσο, αποφύγετε τα ψέματα για να μην βγείτε εκτεθειμένοι… 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σε περίπτωση που νιώσετε ένα είδος ψυχολογικής πίεσης, προσοχή να μην οδηγηθείτε σε παρορμητικές αντιδράσεις. Καλό θα είναι να κρατήσετε τον έλεγχο των εξάρσεων σας, πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα προκύψει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα νιώσετε έλξη, που καλό θα είναι να μην την καμουφλάρετε!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα υπάρξει κίνδυνος να κολλήσετε σε ανούσιες λεπτομέρειες, δημιουργώντας ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας εντάσεις, που δε θα είναι τίποτα άλλο παρά απλά και μόνο ενοχλητικές. Εσείς που είστε εpwτικά μόνοι θα την έχετε την κατάκτησή σας, στα μάτια ενός συγκεκριμένου ατόμου θα φανείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί.

Υδροχόος 

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει έντονους διάλογους στην επικοινωνία σας, θα ειπωθούν λόγια που θα προβληματίσουν καρδιά και σκέψη. Διατηρείστε συγκρατημένη στάση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, θα ελλοχεύει κίνδυνος να ξεστομίσετε λόγια που ίσως μετά να τα μετανιώσετε. Μια απρόοπτη συνάντηση θα σας φέρει άνοιγμα εpwτικό με δυνατές προοπτικές, αρπάξτε την ευκαιρία, μη χάσετε χρόνο κάνοντας περίπλοκες σκέψεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα ίσως να σας συγχύσει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος. Κυνηγήστε με ισχυρή θέληση τις επιθυμίες σας και θα δείτε πως όλα θα κινηθούν υπέρ σας. Εpwτική γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, σήμερα θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός ελκυστικού ατόμου….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...