Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Τετάρτης! Παλιά Ερwτικά Πάθη «ΞΥΠNOYN» Αναμvήσεις Σε 4 Ζώδια

0
9296

Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Τετάρτης! Παλιά Ερwτικά Πάθη «ΞΥΠNOYN» Αναμvήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας….Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης;

Τι ετοιμάζει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Tο εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, κάνει τα πράγματα άκρως ενδιαφέροντα για τις σχέσεις μας. Φέρνει όμως και αναταράξεις στα εpwτικά νερά κάποιων ζωδίων…

Προσοχή στην επικοινωνία, καθώς θα είναι δύσκολο να βρεις ένα σημείο επαφής με τους

ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Ενδιαφέρουσα είδηση θα σου δώσει χαρά, αφού θα δεις την επιθυμία σου να παίρνει σάρκα και οστά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τα ΧΕΙPΟΚΡΟΤΟYΝ Όλοι Οι Αστρoλόγοι! Αλλάζουν «0ΛΑ» Σε Έρwτα-Χρήμα Για 4 Ζώδια Μέχρι Τις 20 Μαΐου

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες.

Οι Προβλέψεις για τα Αισθηματικά της Τετάρτης 29/03/2023

Κριός

Δείξτε σήμερα φίλοι Κριοί στα κοντινά σας άτομα, τις ικανότητες και τα προτερήματά σας, την υπευθυνότητα που έχετε απέναντι στα θέματα που σας απασχολούν, μην περιφρονείτε τους κανόνες της ευγένειας και της ευπρέπειας στους γύρω σας.

Προσέξτε τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας για το ταίρι σας, δίχως επιπολαιότητα και ανεμελιά σε μια σοβαρή συζήτηση με τον εpwτικό σύντροφο, καθαρίστε την συναισθηματική ατμόσφαιρα από τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια!

Ταύρος

Είναι μια δημιουργική και παραγωγική μέρα για σας αγαπητοί Ταύροι, αλλά και την ίδια στιγμή αρκετά θερμή και εpwτική, που αφ’ ενός σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε σημαντικές υποθέσεις που σας απασχολούν, ταυτόχρονα προσφέρει την δυνατότητα να φλερτάρετε οι αδέσμευτοι με το αντίθετο φύλο.

Oι δε ζευγαρωμένοι να γεφυρώσετε πάσης φύσεως διαφορές και διαφωνίες με το ταίρι σας. Τολμήστε σήμερα να δρομολογήστε σημαντικές εξελίξεις στην σχέση σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου: Ο Μάρτης ΠΡΙΝ Φύγει Φέρνει Αvατροπές! Καpμικές Συναvτήσεις & Νέοι «ΔΥΝΑΤ0Ι» Έρwτες Για 5 Ζώδια

Δίδυμος

Ιεραρχείστε τις υποχρεώσεις σας φίλοι Δίδυμοι σήμερα, η σημερινή μέρα φέρνει την αναγέννηση στην επικοινωνία σας με φίλους και συναδέλφους, παράλληλα όμως σας προκαλεί να χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα και την ευστροφία του μυαλού σας για να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματα και τις δυσκολίες που σας αγχώνουν.

Τη σημερινή μέρα η εpwτική σου ζωή επηρεάζεται από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις. Μην απελπίζεστε και μην πελαγώνετε αν χρειαστεί να τακτοποιήσετε συσσωρευμένες καταστάσεις, κάντε ουσιαστικά και όχι επιφανειακά βήματα στην ερωτική σας ζωή! 

Καρκίνος

Επιμονή και υπομονή χρειάζεται να έχετε σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι στα θέματα που αφορούν τη δουλειά, αλλά και την φυσική σας κατάσταση. Μην καταπονείτε τον εαυτό σας με ανούσιες σκέψεις και αδιέξοδες πράξεις, επικεντρώστε την προσοχή σας στις ουσιαστικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην καθημερινότητά σας, μην αναλώνεστε σε άκαρπες συζητήσεις που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν.

Όσοι από σας δεν είστε ακόμα σε μια σοβαρή σχέση, οι πλανητικές όψεις ευνοούν μια υπέροχη, νέα γνωριμία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «ΘAΥΜΑ ZΩΗΣ» Για Την Δέσπoιvα Βανδή: Έγκυoς Στα 51 Της Στο Παιδi Του Βασiλη Μπισμπiκη (Ρics)

Λέοντας

Συνεχίστε φίλοι Λέοντες να ενεργείτε προς όφελός σας και να οργανώνετε την αισθηματική σας ζωή και τις κοινωνικές σας συναναστροφές, αφού λάβετε σοβαρά υπόψη σας τα μαθήματα που έχετε πάρει και τις εμπειρίες που αποκτήσατε το προηγούμενο διάστημα.

Οι αστρολογικές όψεις σας προτρέπουν και σας ωθούν, να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις εντάσεις με τα κοντινά σας άτομα και τον εpwτικό σύντροφο, επιδιώκοντας έτσι την αρμονία, την γαλήνη και την απόλυτη ισορροπία στην συναισθηματική σας ζωή!

Παρθένος

Η αστρολογική όψη της ημέρας αγαπητοί Παρθένοι σας παροτρύνει και σας βοηθά απεριόριστα να θέστε τα δικά σας όρια και τους ευνοϊκότερους όρους στη συναισθηματική σας ζωή.

Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με ορισμένες απαιτήσεις του ερωτικού σας συντρόφου που δεν είσαστε ακόμα σε θέση να ικανοποιήσετε, αντί να σκύψετε το κεφάλι καλό θα είναι να εξωτερικεύσετε τα βαθιά και ειλικρινή σας συναισθήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τα ΧΕΙPΟΚΡΟΤΟYΝ Όλοι Οι Αστρoλόγοι! Αλλάζουν «0ΛΑ» Σε Έρwτα-Χρήμα Για 4 Ζώδια Μέχρι Τις 20 Μαΐου

Ζυγός

Σήμερα είναι ένα εξαιρετικό χρονικό σημείο για να εμβαθύνετε περισσότερο στις συναισθηματικές σας ανάγκες, βρίσκοντας λύσεις με επιδεξιότητα και νηφαλιότητα στις δυσκολίες του εpwτικού σας δεσμού.

Δείξτε τα ρομαντικά και τρυφερά σας ταλέντα στο ταίρι που σας ενδιαφέρει, αμβλύνετε τις εντάσεις και τις αψιμαχίες με μεθοδικές και τρυφερές κινήσεις. Όσοι αναζητάτε την ζεστασιά του αντίθετου φύλου δεν έχετε παρά να δεχτείτε το φλερτ μιας νέας γνωριμίας!

Σκορπιός

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα φίλοι μου Σκορπιοί, είναι να κοιτάξετε με άλλα μάτια και διαφορετική νοοτροπία τον εpwτικό σας σύντροφο, πράγμα που μπορεί να σας βγάλει από τα αδιέξοδα και τις καθυστερήσεις ή ακόμα και τις αμφιβολίες πως μπορεί να υπάρχει κάποιο τρίτο εμπόδιο ανάμεσά σας.

Δώστε μεγάλο ενδιαφέρον οι αδέσμευτοι φίλοι σε μια νέα γνωριμία κυρίως μέσα από το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον, που μπορεί να ταράξει ευχάριστα τα στάσιμα νερά της εpwτικής σας ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Σύvοδος Ερμή-Δία ΑΠ0ΨΕ Μας ‘Φέρvει’ Eκπλήξεις: Eπιτέλoυς «AΝΑΤΡ0ΠΕΣ» Σε Έρwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, είναι μια θετική μέρα για εσάς για να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στον σύντροφο σας, να εμβαθύνετε με ηρεμία και σοβαρότητα στις εpwτικές σας επιδιώξεις, σταθμίζοντας παράλληλα την λογική και τις ευαισθησίες σας, δίχως να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον δεσμό σας.

Εμπιστευτείτε τις σκέψεις και τα θέλω σας στο ταίρι σας, ελάτε πιο κοντά στις αλήθειες σας και εκφραστείτε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο!

Αιγόκερως

Δεν είναι απαραίτητο φίλοι Αιγόκεροι να έχετε τόσο μεγάλη ανησυχία για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής και για την σταθερότητα της σχέσης σας, αφού τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου άσχημα σ’ αυτόν τον τομέα της καθημερινότητάς σας.

Οι πλανητικές όψεις προτείνουν στους αδέσμευτους να χαλαρώσετε με μια φιλική συντροφιά απολαμβάνοντας το φλερτ μιας νέας γνωριμίας, ενώ οι ζευγαρωμένοι, επικεντρώσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον σας σε μια τρυφερή πρόταση/πρόκληση από το ταίρι σας.

Υδροχόος

Μπορεί να νιώσετε παγιδευμένοι αγαπητοί Υδροχόοι σήμερα ανάμεσα στις επιθυμίες του ανθρώπου που αγαπάτε και στα θέλω της καρδιάς σας και το γεγονός αυτό έχει να κάνει κυρίως με την ανήσυχη φύση σας και τον παρορμητισμό σας,

που είναι προτιμότερο να τα απελευθερώσετε στο ταίρι σας παρά να αισθάνεστε ανασφαλείς και φοβισμένοι για το μέλλον της σχέσης σας. Υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά σας για να βρείτε την χρυσή τομή για την ενότητα του δεσμού σας!

Ιχθύς

Ίσως χρειάζεστε ένα διάλλειμα φίλοι Ιχθύες σήμερα, από τις ευθύνες και τα βάρη της καθημερινότητας για να αφοσιωθείτε με περισσότερη όρεξη και κέφι στον εpwτικό σας σύντροφο.

Η σημερινή αστρολογική όψη σας προσφέρει την δυνατότητα να μην ασχολείστε με τις μικρολεπτομέρειες που σας ενοχλούν, αλλά στην ουσία της αληθινής αγάπης και του άδολου έρωτα. Μια σημαντική ευχάριστη αλλαγή μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση των αδέσμευτων του ζωδίου με την εμφάνιση ενός πολύ θερμού φλερτ…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ...