Οι Ερwτικές Προβλέψεις Tης Τετάρτης! Παλιές Αγάπες «ΞΥΠΝOYN» Νέα Πάθη Σε 4 Ζώδια

0
14373

Οι Ερwτικές Προβλέψεις Tης Τετάρτης! Παλιές Αγάπες «ΞΥΠΝOYN» Νέα Πάθη Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης;

Τι επιφυλάσσει μας ο φτερωτός θεός; Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο σήμερα, μας δίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Απρόσμενες καταστάσεις ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…

Η Νέα θέση τη Σελήνης μας δίνει την ευκαιρία

για να ξεκινήσουμε μια φάση προσωπικής ανάπτυξης. Ξεκινά μια περίοδος που θα δούμε τη διάθεση μας αλλαγμένη, πιο ενθουσιώδη, φλογερή και παιχνιδιάρικη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Oι ΠIO «Iσχυρές» Kαpμικές Σχέσεις Avάμεσα Στα 12 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, Ιχθείς.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης 12/1/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η καρδιά σας θα είναι απελευθερωμένη, σήμερα θα βρίσκεστε σε αναζήτηση νέων στόχων για να ρίξετε τα βέλη σας. Η ξαφνική και πολύ έντονη διάθεση σας για διασκέδαση και διαφόρων ειδών ευχάριστων δραστηριοτήτων θα ανοίξει πορεία περιπετειών.

Δεν θα έχετε τη διάθεση για περιορισμούς και πιέσεις, στόχος σας θα είναι να κρατηθείτε μακριά από δεσμευτικές υποσχέσεις. Για την ώρα βασική σας επιθυμία θα είναι η περιπέτεια και όχι το μόνιμο! 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, έντονη έλξη θα αναζητήσετε στις επαφές σας, ωστόσο ενδέχεται να κρατήσετε την καρδιά σας κλειστή, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να θωρακίσετε ή να προστατέψετε τα αισθήματα σας.

Μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός, θα αποτελέσουν πρόκληση που δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη μελλοντικής εξέλιξης. Θα υπάρξει άνοιγμα να περάσει καινούργιο πρόσωπο στη  ζωή σας, στο χέρι σας θα είναι αν θα το αποδεχτείτε ή αν θα το απορρίψετε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις, επιτυχία θα βρείτε στις προσεγγίσεις σας, έρχονται θερμά γεγονότα.

Θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι σε πρόσωπο που ξέρετε πως σας θαυμάζει και σας διεκδικεί. Θα φερθείτε με κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να βγουν στην επιφάνεια τα πραγματικά αισθήματα. Στο χέρι σας θα είναι η έναρξη σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Για Να ΜHN Πάμε Σε Lockdown: Τα Σκληpά Mέτρα Που Θα Ισχύoυν Από 16/1 & Για Εμβολιασμέvους

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θερμές συνομιλίες και ευχάριστα ραντεβού θα σας φέρει η μέρα. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αναστολές και προκαταλήψεις, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα με συναισθηματισμό και απελευθερωμένο πάθος.

Η αποφασιστικότητα σας να αλλάξετε τα ανιαρά δεδομένα θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις και διαφόρων ειδών προκλήσεις. Η μέρα σας θα είναι  ευχάριστη, η διάθεση σας ανέμελη, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε νέα ώθηση στις προσωπικές σας επαφές. 

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε από ενοχλητικές εκκρεμότητες και γενικά από καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Στόχος σας θα είναι να κυριαρχήσετε, θα θέλετε να περάσει στα χέρια σας ο έλεγχος των καταστάσεων και όντως θα το πετύχετε.

Η διάθεση σας για ανέμελη επικοινωνία χωρίς προβληματισμούς θα σας κάνει ιδιαιτέρως φιλικούς και προσιτούς. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αποκλείεται να καταλήξει σε θερμές εκδηλώσεις, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να βάλετε ένταση στο συναίσθημα, θα αναζητήσετε πάθος, θα νιώσετε έτοιμοι να εκδηλώσετε την έλξη σας. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε ορμητική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία.

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, οι προτάσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα ανοίξουν στη ζωή σας καινούργιο κύκλο αγάπης με πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τετράγωvο Aρη-Ποσειδώvα MAΣ Φέρvει Δpάματα: Pήξεις, Σκληpά Λόγια & «Xωρισμoi» Γι’ Αυτά Τα 3 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη θερμή και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αποκτήσετε φιλική και ζεστή διάθεση τόσο ως προς το ταίρι σας, όσο και ως προς τα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν.

Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε τη θετική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, ωστόσο προσοχή στα παραστρατήματα. Για εσάς τους τελείως ελεύθερους, θα προκύψει ξαφνική και απρόοπτη γνωριμία! 

Σκορπιός

Είναι σημαντικό να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς από την ένταση της επαγγελματικής σου ζωής.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον λειτουργήσει βοηθητικά στα οποία μελλοντικά σχέδια έχει.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα η στάση σας θα είναι ευχάριστη και αρκετά τολμηρή, θα φανείτε προσιτοί σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας βρει ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Οι συγκυρίες θα σας δώσουν άνοιγμα για νέα γνωριμία, από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα ανοίξετε νέο κύκλο αγάπης στη ζωή σας.

Ζωηρή και πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σας, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να μείνετε μακριά απ’ παρέες και νυχτερινές διασκεδάσεις. Δεχτείτε με αυθορμητισμό το νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα αισθηματικά σας σχέδια. Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι,

 με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα ανανεώσει τις βλέψεις σας, καταφθάνουν στιγμές έντονης και αμοιβαίας έλξης. 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα παραμελήσετε οτιδήποτε σας χαλάει τη διάθεση, θα φανείτε δεχτικοί στις νέες προκλήσεις.

Με θετικό μάτι θα δείτε το πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει, σας φανερώνω πως θα έχει επάνω του στοιχεία ικανά να σας κάνουν να ερωτευτείτε, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απρόοπτα χτυποκάρδια. Τα αισθήματα και η έλξη θα είναι απολύτως αμοιβαία, σήμερα εσείς οι ελεύθεροι μην απορρίψετε καμία πρόταση για έξοδο ή φιλική συνεύρεση!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια την τολμηρή, αισθησιακή, και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα ενδοιασμοί και επιφυλάξεις δεν πρόκειται να φρενάρουν τη δράση σας.

Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη σκέψη σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και παραμελημένα όνειρα, ίσως να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα αρχή. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού και ελκυστικού προσώπου θα βάλει σε λειτουργία τον δυναμισμός σας, κινηθείτε αυθόρμητα θα βγείτε κερδισμένοι….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.