Aισθηματικές Προβλέψεις Tης Τετάρτης: Παλιά Εpwτικά Πάθη «Ζωvτανεύoυν» Πάλι Για 4 Ζώδια

0
7489

Aισθηματικές Προβλέψεις Tης Τετάρτης: Παλιά Εpwτικά Πάθη «Ζωvτανεύoυν» Πάλι Για 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας….Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης;

H είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα, κάνει τα πράγματα άκρως ενδιαφέροντα για τις σχέσεις μας. Φέρνει όμως και μεγάλες αναταράξεις στα εpwτικά νερά κάποιων από τα ζώδια…

Η ανάγκη για συναισθηματική έκφραση σήμερα θα είναι διάχυτη, ενώ θα υπάρχει αυξημένη

ευαισθησία και ίσως, να νιώσουμε και ελαφρώς ευάλωτοι. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδoποιεi: Ξαφvικές «Αλλαγές» Σε Έpwτα-Xρήμα Για 3 Ζώδια

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Τετάρτης 11/11//2020

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, δε θα είναι ισορροπημένες ούτε οι αντιδράσεις σας, ούτε οι σκέψεις σας. Προσοχή στις υπερβολές, στην στάση σας μάλλον δε θα υπάρξει διάθεση συγκαταβατικότητας, τα λόγια σας θα είναι απόλυτα και πεισματικά.

Ένα συγκεκριμένο εpwτικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να καταλαγιάσεις τις αρνητικές σας διαθέσεις, καλό θα είναι να αφεθείτε στις ανέμελες συναισθηματικές στιγμές που θα σας προσφέρει, θα είναι ένας πολύ κάλος τρόπος για να αποβάλλετε άγχος και ανασφάλειες! 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, επιφυλάξεις και αναστολές θα εμφανιστούν μέσα σας, μια κουβέντα που θα ακούσετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σε τυχαίο χώρο θα υπάρξουν γεγονότα

που θα σας δώσουν άνοιγμα για νέες εpwτικές κατευθύνσεις, πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε πορεία με καινούργιο πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Lockdown: Έpχοvται & Τα Χειρότερα! Μεiωση Στα SMS & Kαθoλική Kαραvτiνα Μετά Τις 9μ.μ.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε συναισθηματικά στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, η στάση σας θα είναι πρόσχαρη, αισιοδοξία θα νιώσει το άτομο που θα σας πλησιάσει.

Εσείς που θέλετε να προχωρήσετε την ζωή σας αποκομμένοι από τα παλιά, σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να κινηθείτε αποφασιστικά, η μέρα θα είναι ευνοϊκή για δημιουργικά αποτελέσματα. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, η διορατικότητα σας θα σας οδηγήσει σε σωστές επιλογές!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η ψυχολογία σας και η σχέση σας θα περάσουν από κάποια σκαμπανεβάσματα, ενδεχομένως να νιώσετε εκνευρισμό ή απογοήτευση. Θα υπάρξει δυσκολία στην επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ωστόσο η μέρα θα μαλακώσει τελικά τις αντιδράσεις σας, θα σας αποτρέψει από καβγάδες.

Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν, σήμερα μέσα σε φιλικό ή οικείο περιβάλλον θα προκύψει άνοιγμα νέας γνωριμίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Zευγάρι Με Πασίγvωστη Ελληνίδα Hθοπoιό, Ο Δημήτρης Πυργiδης Τoυ «Big Brother»! (Pic)

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η απόφαση σας να δώσετε τέλος στην προοπτική της επανασύνδεσης θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με ένα ήδη γνώριμο σας πρόσωπο, οι επαφές σας από τυπικές θα γίνουν πλέον εpwτικές. Διαγράφετε τα παλιά, ξεκινάτε νέο  ξεκίνημα με ανανεωμένη διάθεση.

Σε προσωπικό ραντεβού ευχάριστα λόγια θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, θα ρισκάρετε να κολυμπήσετε σε καινούργια εpwτικά νερά και να είστε σίγουροι πως θα σας βγει σε καλό!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, συναισθηματικές αναταραχές και ερωτικές εκπλήξεις θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας. Να εμπιστευτείτε την αντίληψη και τη διορατικότητα σας, θα καταφέρετε να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη σκέψη σας θα έχει το ραντεβού που θα σας προτείνει πρόσωπο, που ξεκάθαρα θα σας δώσει ελπίδα για δεσμό. Έρχεται ευχάριστο αποτέλεσμα, μη φοβηθείτε να εκδηλωθείτε, φανερώστε τα αισθήματα σας χωρίς ενδοιασμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτίο» Στηv Mοvαξιά ΠΡΙΝ Βγει Το 2020: Τα 4 Tυχερά Ζώδια Πoυ Θα Έχουν Φέτoς Επαvασύνδεση

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα υπάρξουν εσωτερικές συναισθηματικές αντιφάσεις που ίσως να κάνουν αλλοπρόσαλλες τις αντιδράσεις σας, περιορίστε καχυποψίες, τίποτα δεν επρόκειτο να κινηθεί εναντίον σας.

Κατά πάσα πιθανότητα δε θα είστε σε θέση να κινηθείτε αποφασιστικά, από μόνοι σας θα δημιουργήσετε ανασταλτικούς παράγοντες. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του εpwτικό πρόσωπο από το παρελθόν!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα κάνουν την εμφάνιση τους ψυχικές αδυναμίες ίσως και εμμονές. Η σκέψη σας θα κατασκευάσει σενάρια και εκδοχές που θα μειώσουν την αυτοπεποίθηση σας.

Η ειλικρίνεια σας σε προσωπική συζήτηση με πρώην εpwτικό σας ταίρι θα λύσει παρεξηγήσεις, αποσύρονται οι άστοχες ή άδικες κατηγορίες. Συνάντηση που θα γίνει μεταξύ σας θα κλείσει με απόφαση επανένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για Nέα Σελήvη Νoεμβρioυ: Eπιτέλoυς Γυpiζει Ο «Tρoχός» Σε Έpwτα-Xρήμα Για 3 Ζώδια

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας προκαλέσει συναισθηματικές εντάσεις που θα προκύψουν από την ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα και να κυνηγήσετε την εpwτική ένταση.

Με το ταίρι σας θα περάσετε σε εκ βάθους αναλύσεις, θα προσπαθήσετε να εξηγήσετε και να κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ σας. Για τους μόνους, ευχάριστες συνομιλίες θα ανοίξουν δίοδο καινούργιας εpwτικής γνωριμίας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους καχυποψίες, αναστολές και αμφισβητήσεις, ίσως να μην μπορέσετε να ξεφύγετε από κάποιες εσωτερικές εμμονές.

Χαλιναγωγείστε τάσεις αρνητικής αντίδρασης, σας συμβουλεύω να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση και με ξεκαθαρισμένες βλέψεις. Η σημερινή αστρολογική όψη, θα σας δώσει το άνοιγμα να συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα περιορίσει τον υπερβολικό ενθουσιασμό σας, θα δώσετε τέλος σε φρούδες ελπίδες ή σε ουτοπικές ερωτικές αναζητήσεις.

Ευχάριστη διάθεση θα σας δημιουργήσει εpwτικό πρόσωπο που θα σας αποκαλύψει κρυμμένες αλήθειες, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε γεγονότα ή αισθήματα που είχαν εγκλωβιστεί στη στασιμότητα. Σήμερα θα σας δοθεί το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο εpwτικό ξεκίνημα!

Ιχθείς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει συγκρούσεις στον εσωτερικό σας κόσμο, ίσως να μετανιώσετε για κάποιες παρελθοντικές σας κινήσεις ή να αλλάξετε γνώμη σχετικά με τη στάση που κρατήσατε στο ταίρι σας.

Τα λόγια σας θα καταφέρουν να πείσουν, να διορθώσουν ή ακόμα και να κατευθύνουν. Εpwτικό πρόσωπο από το παρελθόν θα σας παρουσιαστεί με τελείως διαφορετικές βλέψεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης…..

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...