Oι Εpwτικές Προβλέψεις Tης Τετάρτης: Παλιές Aγάπες «Zωνταvεύουν» Πάθη Για 4 Ζώδια

0
13389

Oι Εpwτικές Προβλέψεις Tης Τετάρτης: Παλιές Aγάπες «Zωνταvεύουν» Πάθη Για 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης;

Τι ετοιμάζει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, κάνει τα πράγματα άκρως ενδιαφέροντα για τις σχέσεις μας. Φέρνει όμως και μεγάλες αναταράξεις στα εpwτικά των ζωδίων…

Θυμήσου, μία λέξη και μόνο, αρκεί για να ανάψει ή να σβήσει μια «πυρκαγιά».

Πρόσεξε καλά λοιπόν πως θα τις διαχειριστείς. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Ο Αvάδρομoς Ερμής Οκτωβρiου & Kρύβει Avατρoπές: Το Εpwτικό Παpελθόν «Εισβάλει» Στο Παρόν Για 3 Ζώδια

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης 14/10/2020

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ανανεώνεται η ψυχολογία σας, με απελευθερωμένη διάθεση θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ένα πρόβλημα που αφορά χωρισμό ή συναισθηματικό πάγωμα λαμβάνει τέλος, καταφθάνει ξεκαθάρισμα που θα κλείσει με επανασύνδεση και ελπιδοφόρες υποσχέσεις. Για εσάς τους εpwτικά μόνους, μια αναπάντεχη συνομιλία θα έχει ως κατάληξη να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να προσεγγίσετε και να αναζητήσετε καινούργιες γνωριμίες.

Εσάς τους απογοητευμένους θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα, απεγκλωβίζεστε από τον αρνητισμό. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, ενδέχεται να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις, ξεκινάτε νέα σχέση με πρόσωπο που θα το ερωτευτείτε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αvακοινώνονται: Είvαι Πλεόν Επiσημο! Τα 4 Νέα «Σκληρά» Mέτρα Mετά Το ΝEO Αvατριχιαστικό Αρvητικό Pεκόρ

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά, τώρα θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε και να διεκδικήσετε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και αποκαλυπτικοί, περάστε σε προτάσεις επανασύνδεσης,

ζητήστε ραντεβού, σας διαβεβαιώνω πως θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Όσοι από εσάς έχετε ανάγκη για νέες γνωριμίες τότε δεχτείτε τις απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Σε τυχαία συνάντηση ένα πρόσωπο θα σας δώσει άνοιγμα προσέγγισης!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι όψεις της ημέρας φέρνουν συναντήσεις αισιόδοξες και ευχάριστες. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα είστε εκδηλωτικοί στην επικοινωνία σας, οι θερμές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε πράξεις που ως αποτέλεσμα,

θα έχουν να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Αναλυτική συζήτηση με το ταίρι σας θα καταφέρει να δώσει ώθηση στην εξέλιξη σας ανοίγοντας νέο ορίζοντα στο κοινό σας μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα Πρoειδoπoιεi Για Nέο Αvάδρομο Epμή: Kαρμικές Συvαvτήσεις και Eπαvασυνδέσεις Για 3 Ζώδια

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ανατρεπτική θα είναι η συμπεριφορά σας, η παρορμητικότητα σας σε συνδυασμό με την έντονη ζωτικότητα που θα νιώσετε, δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε αποφάσεις τολμηρές και άμεσες.

Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας και θα δείτε πως οι εξελίξεις θα δημιουργήσουν καινούργιες προοπτικές στη ζωή σας. Η γνωριμία σας με ελκυστικό πρόσωπο θα πάρει γρήγορα μελλοντικές διαστάσεις!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, παίρνετε απόφαση να ξεκινήσετε οργανωμένη δράση. Με μεθοδικό τρόπο θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τώρα θα καταφέρετε να το κερδίσετε συναισθηματικά μια και καλή.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, προχωρήστε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, φανερώστε τα πραγματικά σας αισθήματα. Θα υπάρξει μεταξύ σας ουσιαστική και καθοριστική συνάντηση, με το ενδεχόμενο όχι απλά να τα ξαναβρείτε, αλλά πολύ γρήγορα να δεσμευτείτε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Aντio» Στη Μovαξιά Mέσα Στoν Oκτώβριo: Τα 5 Ζώδια Πoυ Θα Έχoυν ‘Σiγoυρα’ Επανασύvδεση ΠPIN Βγει Ο Μήvας

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, καταφθάνουν ευνοϊκά συμβάντα, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης με μεγάλη διάρκεια. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοίξετε συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιήσετε κοντά σας το πρόσωπο που αγαπάτε.

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να βάλετε καινούργιο άτομο στη ζωή σας, καταφθάνει γνωριμία με πρόσωπο που θα γοητευτεί από το στυλ και την προσωπικότητα σας, εκδηλώστε την έλξη που θα νιώσετε!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, τώρα θα προγραμματίσετε και θα σχεδιάσετε, θα επικεντρωθείτε όχι τόσο στο παρόν αλλά κυρίως στο μέλλον.

Στόχος σας θα είναι η σταθεροποίηση και η ολοκλήρωση, με το ταίρι σας θα είστε θετικοί σε συζητήσεις για μελλοντικά θέματα, θα φανείτε πρόθυμοι στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις. Για τους εpwτικά μόνους, δεχτείτε κάλεσμα φίλων ή προτάσεις βραδινών εξόδων, θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για Eρμή Στoν Σκoρπιό: Μεγάλες Οι «Aλλαγές» Σε Έpwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, οι πλανητικές όψεις της ημέρας σας φέρνουν καινούργια ανοίγματα και νέες προοπτικές. Καταφθάνει μια θετική πρόταση που θα αλλάξει το κατεστημένο σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε και να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο.

Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση ή σταθερό δεσμό, η μέρα θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση συγκατοίκησης!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα κινηθείτε αποφασιστικά και άμεσα, θα είστε σε θέση να πάρετε ριζικές αποφάσεις, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα για να κάνετε πράξη μια μεγάλη σας επιθυμία.

Για εσάς που είστε ελεύθεροι χωρίς σχέση, απρόοπτες προτάσεις θα φέρουν άνοιγμα για νέα γνωριμία. Δείξτε ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές, καταφθάνουν απρόσμενες συναντήσεις που θα ανανεώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, αισιοδοξία και διάθεση για ανατρεπτικές ενέργειες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και καταπιεστικές υποθέσεις, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας και στις βλέψεις σας.

Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στη ζωή σας. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, εκδηλώστε με αυθορμητισμό τις διαθέσεις σας, οι εξελίξεις θα δώσουν καινούργιο νόημα στην καθημερινότητα σας!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο θα έχει αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη, σας δίνω τη συμβουλή να έχετε ξεκάθαρη στάση και σταθερή συμπεριφορά.

Καινούργιο άτομο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας, θα νιώσετε την στάση του οικεία του και θερμή, αν δείξετε εμπιστοσύνη και κινηθείτε με αυθορμητισμό να ξέρετε πως η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει. Για κάποιους απ’ εσάς ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσετε πρόταση επανασύνδεσης.….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.