Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης: Παλιά Πάθη «Επιστpέφουν» Στο Παρόv Για 4 Ζώδια

0
25386

Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης: Παλιά Πάθη «Επιστpέφουν» Στο Παρόv Για 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει ξαφνικές συναντήσεις και απρόσμενες καταστάσεις, που θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…

Η ημέρα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με αισθηματικά ζητήματα, αφού η σημερινές

όψεις φέρνουν εύνοια σε αυτά. Πρόσεχε μην ενθουσιαστείς παραπάνω με μία νέα γνωριμία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Εξάγωvο Σελήvης Με Αvάδρομη Αφρoδίτη MAΣ Φέρvει Tύχη: Γυpίζει Ο «Tρoχός» Σε Έρwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Αιγόκεροι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης 27/01/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, τώρα θα θελήσετε να απολαύσετε αυτά που ήδη έχετε κερδίσει, αποφεύγοντας να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις ή να αναλάβετε καινούργια ρίσκα.

Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, το αγαπημένο σας ταίρι θα σας δώσει την ευκαιρία να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, προσωπικές αποκαλύψεις θα ενισχύσουν τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Για τους ερωτικά μόνους, ένα πρόσωπο θα εμφανιστεί δίπλα σας μέσω social media, ο ευγενικός και ελκυστικός τρόπος προσέγγισης σας θα ανοίξει δίοδο θέρμης επικοινωνίας!

Ταύρος 

Φίλοι μου Ταύροι, απόλυτος ίσως και κάπως πεισματάρικος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η συμπεριφορά σας όμως θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, συναισθηματική και στοργική. Σήμερα προτεραιότητά σας θα είναι η προσωπική σας ηρεμία και η ψυχολογική σας ισορροπία.

Οι ελεύθεροι, οι καπαρωμένοι θα φανείτε ερωτικοί, εκδηλωτικοί και αποφασισμένοι να δημιουργήσετε συνθήκες σταθερότητας. Για τους ερωτευμένους, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα περιορίσει τη διάθεσή σας για νέες αναζητήσεις. Θα επιλέξετε να κινηθείτε μέσα σε γνωστά και συνηθισμένα πλαίσια και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να γλυτώσετε από επιπλέον άγχος.

Προσωπικό ερωτικό διάλογο θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρίσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε πολύ γρήγορα θα επέλθει ισορροπία μεταξύ σας καταλήγοντας σε υποσχέσεις, που θα τηρηθούν κι από τις δυο πλευρές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Ο Αvάδρομoς Ερμής & ΜΑΣ Φέρvει Avατροπές: Εpwτικές Eπιστροφές «Ζωντανεύουν» Αvαμνήσεις Για 5 Ζώδια

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική θαλπωρή, ισορροπία και ασφάλεια.

Μέσα στη σχέση σας θα σημειωθούν βελτιώσεις, ο τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη, δε θα είστε αρνητικοί σε ενδεχόμενα δεσμευτικών αποφάσεων.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, αισθησιακή, σταθερή και τρυφερή θα είναι η συμπεριφορά σας. Σήμερα κύριο μέλημά σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία και η ασφάλεια, θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου.

Προσγειωμένες θα είναι οι επιθυμίες σας, θα κινηθείτε σε συνετά πλαίσια και σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, στόχος σας θα είναι να εδραιώσετε σχέσεις, να επιτύχετε μελλοντική ασφάλεια και δημιουργική εμπιστοσύνη. Εσείς οι άνευ σχέσης, σήμερα θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τις μοναχικές στιγμές.

Σε βραδινή ώρα δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας μέσω social media και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές. Όσοι από εσάς θέλετε να σοβαρευτείτε στην ερωτική σας ζωή, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου Για «Φλoγερή» Συvάντηση Eρμή-Πλούτωvα: Καpμικές Συναvτήσεις & Nέοι Δυvατοί Έρwτες Για 6 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, τρυφερότητα, στοργή και αγάπη. Σταθερότητα και εμπιστοσύνη θα επιδιώκετε μέσα στη σχέση σας, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην μελλοντική εξασφάλιση.

Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει ερωτική επανένωση με πρόσωπο από το κοντινό παρελθόν σας. Σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμήσετε την επανασύνδεση παρά την αναζήτηση καινούργιας γνωριμίας. Βασική σας επιθυμία θα είναι η καταστάλαξη και όχι η αβεβαιότητα ή το ρίσκο!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα ηρεμήσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα θα βιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές, αποκαλυπτική και ερωτική θα είναι η στάση σας.

Ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Σε περίπτωση που είστε ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε έρχεται γνωριμία με πρόσωπο που θα νιώσετε έντονη οικειότητα από την πρώτη σας συνομιλία μέσω social media. Σε φιλικό περιβάλλον θα ανοιχτεί διάλογος, που πολύ γρήγορα θα πάρει ερωτικές διαστάσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, μειωμένη θα εμφανιστεί η διάθεσή σας για ανάληψη ρίσκων, κύριο μέλημα σας θα είναι η ψυχολογική σας ισορροπία. Για την ώρα δε θα επιθυμήσετε καινούργια ανοίγματα, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο να εξασφαλίσετε αυτά που ήδη υπάρχουν.

Εσείς οι ερωτικά μόνοι που θέλετε να αποκτήσετε σταθερή σχέση, δεκτική και προσιτή θα είναι η καρδιά σας. Από μόνοι σας θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος, για να καταφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο να σας ανοιχτεί ερωτικά μέσω social media!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ήρεμα και ευχάριστα γεγονότα θα σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια, θα κλείσουν θέματα που σας δημιουργούσαν διλήμματα και ψυχολογική πίεση. Ένα σοβαρό ερωτικό ζήτημα περνά σε φάση τελικής διεκπεραίωσης, η λύση που θα προκύψει θα είναι καθαρά υπέρ σας.

Ταχτοποιείται θέμα σχετικά με μια παρεξήγηση ή χωρισμό, η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά θα σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης. Σήμερα θα καταφέρετε να δημιουργήσετε βάσεις για σταθερή ερωτική πορεία.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, πείσμα θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας, αρκετά αντιδραστική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα απορρίψετε οτιδήποτε δε συμφωνεί ή δε συμβαδίζει με τις δικές σας απόψεις.

Θα σας δώσω τη συμβουλή να καλοδεχτείτε ένα πρώην ταίρι σας, θα υπάρξουν συνομιλίες που θα φέρουν επανασύνδεση και άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση. Θα εκπέμπετε έντονο ερωτισμό, η γοητεία σας θα είναι σε θέση να τραβήξει βλέμματα ελκυστικών προσώπων!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η ανάγκη σας για αρμονία και ασφάλεια στις σχέσεις σας θα σας απομακρύνει από πρόσωπα που κλονίζουν την ψυχολογική σας ισορροπία.

Εσείς που έχετε τσακωθεί, βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, αποκαλύψτε στο ερωτικό σας ταίρι την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση. Μια αφορμή θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε ερωτικά σε άτομο που εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...