Αισθηματικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης: Συvάντηση Mε Παλιό Έρwτα «Avατρέπει» Δεδoμέvα Σε 4 Ζώδια

0
14839

Αισθηματικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης: Συvάντηση Mε Παλιό Έρwτα «Avατρέπει» Δεδoμέvα Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; H είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα, φέρνει ξαφνικές συναντήσεις και απρόσμενες καταστάσεις, που θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…

Η σημερινές όψεις σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά, αφού η επικοινωνία γίνεται

απολαυστική μέσα στην σχέση σου και είναι ένας τρόπος για να νιώσεις καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Mου Το Ζώδιο Toυ Nα Σου Πω, ΠΩΣ Θα Τov «ΦΕΡEIΣ» Aμέσως Kovτά Σου

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Οι Αισθηματικές Προβλέψεις της Πέμπτης 22/4/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θετική επίδραση θα έχει επάνω σας η σημερινή μέρα, θα φέρει ισορροπία στον ψυχικό και συναισθηματικό σας κόσμο, δε θα λείψουν οι εpwτικές εκπλήξεις.

Καινούργιο κεφάλαιο θα ανοίξει στην ερωτική σας ζωή, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα να είστε ελεύθεροι να οδηγήσετε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. Για κάποιους από εσάς ίσως να εμφανιστεί δίλημμα στην καρδιά σας όταν πρόσωπο από το παρελθόν βρεθεί τυχαία μπροστά σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η μέρα θα ενισχύσει κατά πολύ τη ζωτικότητά σας, θα εμφανιστούν ξαφνικές κρίσεις ενέργειας και δημιουργικότητας. Θα έχετε τη διάθεση να ταχτοποιήσετε εpwτικές εκκρεμότητες, να κλείσετε θέματα επανασύνδεσης.

Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τρόπο ζωής, να είστε σίγουροι πως οι πράξεις στις οποίες θα προβείτε, θα αλλάξουν τα ανιαρά σας δεδομένα. Τυχαία γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εισάγετε καινούριο πρόσωπο στην καθημερινότητά σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Παvικός» Στο Πλατo Με Την Πρoειδοποiηση Της Λίτσας Πατέρα Για Τη Mεγάλη Tρίτη

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αναλυτικοί και συζητήσιμοι θα είστε με το ταίρι σας, θα έχετε την ανάγκη και τη διάθεση να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Εσείς που είστε χωρισμένοι, ίσως να λάβετε πιέσεις για επανασύνδεση,

τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν ένα μικρό άγχος, ωστόσο θα είστε σε θέση να το χαλιναγωγήσετε. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, σας δίνω τη συμβουλή να μην το σνομπάρετε, αυτό το άτομο στην πορεία θα καταφέρει να σας εκπλήξει!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, εσώψυχες αναζητήσεις θα σας βοηθήσουν να επαναφέρετε την ψυχική σας ηρεμία. Στο ταίρι σας θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλωθείτε και να αποκαλύψετε κρυφές σας επιθυμίες ή σκέψεις, θα βρείτε κατανόηση, δε θα υπάρξει απογοητευτικό γεγονός.

Σήμερα, εσείς οι ελεύθεροι ή χωρισμένοι θα εστιάσετε σε ζητήματα καρδιάς. Με δεκτική στάση θα αντιμετωπίσετε πρόσωπο που θα θελήσει ραντεβού μαζί σας, θα αφεθείτε χωρίς αναστολές στις εpwτικές προκλήσεις που θα υπάρξουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> 12 «Kακιές» Κοpιτσίστικες ‘Συνήθειες’ Που Ξετρελαίvουv Τoυς Άvτρες! Στηv 3η Mάλιστα, ΔEΝ Αvτιστέκεται Καvείς

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ψυχραιμία και ισορροπία θα υπάρξει στη συμπεριφορά σας, σήμερα θα προτιμήσετε τη διπλωματία, δε θα θελήσετε να τσακωθείτε με το ταίρι σας. Τηλεφώνημα θα λάβετε από πρόσωπο που δεν καταφέρατε ποτέ να το βγάλετε από την καρδιά σας.

Δεχτείτε το ραντεβού που θα σας προτείνει, θα υπάρξουν ερωτικές ανατροπές που θα σας βγουν σε καλό. Θα σας δοθεί η ευκαιρία όχι μόνο να θυμηθείτε παλιά, ευχάριστα γεγονότα, αλλά να περάσετε και σε καινούργια, ανοίγοντας σταθερή εpwτική πορεία μεγάλης διάρκειας!

Παρθένος

 Φίλοι μου Παρθένοι, η υπομονή σας και οι διπλωματικές σας υποχωρήσεις έφτασαν σε στιγμή καρποφορίας. Ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από το ταίρι σας, μέσα στη σχέση σας θα συμβεί γεγονός που το περιμένατε εδώ και αρκετό καιρό.
Εσείς οι εpwτικά ελεύθεροι και μόνοι μην απορρίψετε προτάσεις φίλων, μια τυχαία συνάντηση μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα ανατρέψει τα ερωτικά σας δεδομένα. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναποδογυρίσουν τα πάνω κάτω, κάνοντας το τέλος αρχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Παίκτρια Τoυ ‘Pουκ Zoυκ’ Γκpέμισε Το Πλατo, Με Το «Αvδρικό Mόpι0 Που Bάζουμε Στο Στoμα Μας» (Vid)

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα σας εξοπλίσει με αποφασιστικότητα σήμερα θα περάσετε σε άμεσες ερωτικές εκδηλώσεις. Θα καταφέρετε να αποσυνδεθείτε με πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε, θα κλείσετε αρνητικά ζητήματα που σας ταλαιπώρησαν ψυχολογικά.

Εσείς που είστε σε δεσμό, ένα εμπόδιο ή ένα πρόβλημα θα βρει λύση άμεση και οριστική, με αποτέλεσμα να τερματίσουν οι ανασφάλειές σας, θα εκτοπιστούν αμφιβολίες που σας απέτρεπαν από την απόφαση της δέσμευσης. Εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, δείξτε θερμή στάση στο εpwτικό πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, μεθοδικότητα και οργάνωση θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας διέπουν, προσγειωμένος θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τις συναισθηματικές σας εκλάμψεις, θα σας οδηγήσει στις σωστές προσεγγίσεις.

Η σοβαρότητα και η αυτοσυγκράτηση με την όποια θα αντιμετωπίσετε το ταίρι σας, θα κλείσει ενοχλητικά ή πιεστικά ζητήματα, θα δημιουργήσετε κλίμα ηρεμίας και εpwτικής ισορροπίας. Σε περίπτωση που αναζητάτε καινούργια γνωριμία, επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, η γοητεία σας θα προσελκύσει το σωστό πρόσωπο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Surviνοr- Ο Tζέιμς ‘Ξεμπpόστιασε’ Τον Τριαvτάφυλλο: «Μου Eiπε O’τι ΔEN Θέλει Nα Φύγει Γιατi…»

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, θα αναζητήσετε σταθερότητα, σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας και να αποτινάξετε τις ανασφάλειές σας.

Έρχονται γεγονότα που θα τα αξιοποιήσετε με τρόπο έξυπνο και συνετό. Τυχαία συνάντηση θα υπάρξει με πρόσωπο από τα παλιά, θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε απόψεις. Εσείς οι χωρισμένοι θα οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε ενέργειες επανασύνδεσης, οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο! 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε διάθεση για δημιουργικότητα και έντονη δραστηριότητα, σήμερα θα δώσετε εξηγήσεις και θα περάσετε σε αναλύσεις, που θα τερματίσουν την απόσταση ή τον χωρισμό.

Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί, κατόπιν τυχαίου και ευχάριστου συμβάντος, θα ανανεώσετε τους ερωτικούς σας στόχους, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερή σχέση. Δείξτε εμπιστοσύνη στη γοητεία σας, εκδηλώστε την έλξη που θα νιώσετε, αυτή τη φορά η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει. 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η στάση σας θα είναι μελετημένη και προσγειωμένη, η δεκτικότητα που θα εκπέμπετε θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος νέων γνωριμιών. Μέσα στη σχέση σας με δικές σας πράξεις θα διατηρηθεί ηρεμία και σταθερότητα, σήμερα με έξυπνους ελιγμούς θα καταφέρετε να αποφύγετε εντάσεις και συζητήσεις σε επιθετικούς τόνους.

Εσείς που είστε σε αναζήτηση νέας εpwτικής γνωριμίας, μην απορρίψετε προτάσεις για βραδινή έξοδο, μην αγνοήσετε το πρόσωπο που θα κάνει φανερές προσπάθειες να τραβήξει την προσοχή σας!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε αισθήματα και αντιδράσεις, η συναισθηματική σας ισορροπία θα σας απομακρύνει από αγχωμένες καταστάσεις και κυρίως από απαισιόδοξες σκέψεις.

Καταφθάνουν ευχάριστα μαντάτα μέσω απρόσμενου τηλεφωνήματος, πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει προσπάθεια επανασύνδεσης. Δεκτική στάση θα κρατήσετε στις προτάσεις που θα λάβετε, με αποτέλεσμα να μην κλείσετε την πορεία που θα σας ανοίξει προσωπική συνάντηση με άτομο πολλά υποσχόμενο….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...