Οι Εpwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης: Παλιές Aγάπες «Αvατρέπoυv» Το Παpόν Σε 4 Ζώδια

0
18442

Οι Εpwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης: Παλιές Aγάπες «Αvατρέπoυv» Το Παpόν Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης;

Τι ετοιμάζει ο φτερωτός θεός; Μια πλανεύτρα νέα Σελήνη στο ζώδιο τoυ Αιγόκερω σήμερα, φέρνει την ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Απρόσμενες συναντήσεις συγκλονίζουν κάποια ζώδια…..

Η Σελήνη από την νέα της θέση, στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι στο πλευρό σου,

για αυτό προχώρα με αυτοπεποίθηση, Δημιουργεί επίσης την ανάγκη να δραπετεύσεις από οτιδήποτε νιώθεις πως σε πιέζει. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα ΜΑΣ Πρoειδοποιεί: Αvέλπιστη «Tύχη» Σε Έpwτα-Χρήμα Για 5 Ζώδια

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης 19/11/2020

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ατίθαση και απρόβλεπτη θα είναι η καρδιά σας, παρορμητική η εpwτική σας στάση, η έντονη ζωτικότητα που θα νιώσετε θα σας οδηγήσει σε πράξεις μεγάλων και ριζικών ερωτικών αλλαγών.

Σήμερα θα περάσετε σε ενέργειες που θα εντυπωσιάσουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί αμοιβαίος έpwτας με θερμή ερpwτική έλξη. Οι τολμηρές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο, θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβετε, γι αυτό πράξτε άμεσα, φλερτάρετε αυθόρμητα, δεν θα υπάρξει συμβάν απόρριψης!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, απρόοπτες συναντήσεις και αυθόρμητες εκδηλώσεις θα αλλάξουν την κατεύθυνση των εpwτικών σας υποθέσεων, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο.

Σήμερα μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο, θα υπάρξει η προοπτική επανασύνδεσης. Ο θερμός τρόπος που θα επιλέξετε στην επικοινωνία σας, θα ανοίξει έναν ολοκαίνουργιο ορίζοντα στην ζωή σας. Για εσάς τους μόνους, θα υπάρξει καινούργια γνωριμία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Διέppευσαν Οι Φωτo Πoυ Φoβόταν η Σiα Τoυ Bachelor: Κι Όμως, Eτσι Ήταν ΠPIN Από Τις Πλαστικές (Ρics)

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα αναζητήσετε νέες εpwτικές εμπειρίες, στόχος σας θα είναι το καινούργιο, το διαφορετικό και το απρόβλεπτο. Η διάθεση σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις,

δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κλείσετε εpwτικά κεφάλαια, με πρόσωπα που έπαψαν πλέον να σας ενδιαφέρουν. Ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα σας παρουσιαστεί σε εντελώς ξαφνική στιγμή, ο εpwτισμός και  ο αυθορμητισμό σας θα σας οδηγήσουν σε θερμό αποτέλεσμα! 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, στην ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση σας θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας αποκαλύψει αλήθειες, ικανές να ξεμπλοκάρουν γεγονότα που εγκλωβιστήκαν στην στασιμότητα.

Με λίγα λόγια θα λάβετε εξομολογήσεις που θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο εpwτικό ξεκίνημα. Σημερα θα έχετε μια συναισθηματική συζήτηση με πρόσωπο από τα παλιά που θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για Nέα Σελήvη Noεμβρioυ: Eπιτέλoυς «Aλλαγές» Σε Έpwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αντισταθείτε πεισματικά σε ότι σας περιορίζει ή σε ότι φέρνει εμπόδια στην εpwτική σας εξέλιξη. Σήμερα δεν αποκλείεται εντελώς παρορμητικά να διακόψετε επαφές με πρόσωπα που έχουν πάψει πλέον να σας εκλύουν εpwτικά, θα αναζητήσετε ποικιλία, στόχος σας θα είναι οι νέες γνώριμες.

Περνάτε αποφασιστικά σε μαχητική δράση, θα είστε εφοδιασμένοι με ισχυρή θέληση και όρεξη για ανατροπές. Θα βρεθεί το άτομο που θα σας εξιτάρει, στο χέρι σας θα είναι η περεταίρω εξέλιξη σας! 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ευχάριστες συναντήσεις θα φέρουν νέα εpwτικά ανοίγματα. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα καταφέρει να αποτελέσει πρόκληση για εσάς, όποια κι αν είναι η αρχική σας αντίδραση σας να ξέρετε πως θα καταφέρει τελικά να κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Προμηνύεται αρχή καινούργιας εpwτικής σχέσης με αισθήματα έντονα και αμοιβαία, ωστόσο μην προκαθορίσετε το μέλλον αν πρώτα δεν βιώσετε στο έπακρο το παρόν. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τα παρορμητικά όνειρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> 10 Φoρές Καλύτερος Απ’ Τον Bασιλάκο: Aυτός Ήταν Η Πpώτη «Επιλoγή» Toυ ALPHA Για Το The Bachelor (Pic)

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα ενδυναμώσει τον αισθησιακό σας εpwτισμό, θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε εpwτική κατεύθυνση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ότι σας προκαλεί δυσαρέσκεια ή στασιμότητα.

Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα εξιτάρει το εpwτικό σας ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε ριψοκίνδυνες εpwτικές ενέργειες, ενδέχεται να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις που όμως θα σας βγουν σε καλό!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να υποδεχθείτε τον ερχομό νέας σχέσης. Καινούργια πρόσωπα θα περάσουν στην ζωή σας, οι παλιές καταστάσεις θα ξεφύγουν από την ανιαρή στασιμότητα, περνώντας σε στάδιο ανανέωσης και επανεκτίμησης.

Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό και σωστό, ικανό να σας υποδείξει που πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη και που όχι. Έρχονται ευχάριστες και μόνιμες αλλαγές, τώρα θα είστε σε θέση να λάβετε σοβαρές αποφάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κivηση-Mατ Aπό Χαρδαλιά: Το NEO «Δpαστικό» Mέτρo Πoυ Mηδεviζει Τις Άσκoπες Mετακιvήσεις

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να περάσετε σε έντονη ερωτική δράση. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αίτια μιας συνάντησης με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά και ο έντονος διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα αλλάξει τα ως τώρα δεδομένα σας.

Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να οδηγηθείτε σε χωρισμό με πρόσωπο που το μόνο που σας πρόσφερε ως τώρα ήταν άγχος καταπίεση και στασιμότητα. Η μέρα σας θα κλείσει δίνοντας οριστική κατάληξη σε ένα αρνητικό εpwτικό σας ζήτημα!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν συναντήσεις που θα κλείσουν με ουσιαστικές κουβέντες. Ξεκαθαρίζει στα εpwτικά σας το θόλο τοπίο, κλείνουν οριστικά αρνητικές ή στενάχωρες υποθέσεις.

Αναλυτική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το εpwτικό σας ταίρι θα αποσύρει τα περιοριστικά όρια και περνάτε σε ουσιαστικές υποσχέσεις που θα διαφοροποιήσουν την πορεία της εpwτική σας ζωής.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, εpwτικές προκλήσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας ,σήμερα θα θελήσετε να βγάλετε από την εpwτική σας ζωή οτιδήποτε σας χαλάει την διάθεση ή σας εμποδίζει.

Με πολύ θετικό μάτι θα δείτε πρόσωπο που θα τολμήσει να εκδηλώσει άμεσα το ενδιαφέρον του για εσάς, θερμή και εpwτική θα είναι η στάση σας, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις. Δελεαστικές προτάσεις θα σας βάλουν σε ευχάριστες σκέψεις, σήμερα οι πράξεις σας θα είναι τολμηρές, αποκαλυπτικές και ριψοκίνδυνες!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα ένα γεγονός θα συμβάλει στο να υπάρξει μια δυνατή εpwτική ανατροπή, που μάλλον θα σας αφήσει έκπληκτους, ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα και οι προβληματισμοί.Σήμερα έρχεται μια απρόσμενη συνάντηση που θα δημιουργήσει νέες βάσεις στο παρόν αλλά και στο μέλλον σας.

Προμηνύεται θερμή και ιδιαιτέρως εpwτική μέρα, αξιοποιήστε το διάχυτο ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο εpwτικό, θα προκύψουν αισθήματα  που θα δώσουν νέα τροπή στην ζωή σας….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...