Αισθηματικές Προβλέψεις Tης Παρασκευής: Παλιά Πάθη «ΧΤΥΠOYN» Δυvατά Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
24029

Αισθηματικές Προβλέψεις Tης Παρασκευής: Παλιά Πάθη «ΧΤΥΠOYN» Δυvατά Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Φτάνουν εκπλήξεις για κάποια ζώδια- Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνει ξαφνικές συναντήσεις και απρόσμενες καταστάσεις για κάποια από τα ζώδια…

H ημέρα φέρνει μεγάλες εκπλήξεις, καθώς θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έχεις

καιρό να δεις. Εκμεταλλεύσου τη θέση της Αφροδίτης για και δεν θα χάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής 14/07/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θερμές θα είναι οι διαθέσεις σας, η στάση σας θα είναι δυναμική και αυθόρμητη. Η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να πειραματιστείτε, θα σας κατευθύνει σε πράξεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας

και θα οδηγηθείτε σε πιο απελευθερωμένες αναζητήσεις. Η απόφαση σας να βάλετε ποικιλία στην ερωτική σας ζωή θα σας βοηθήσει να περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις με πρόσωπα που θα συνομιλήσετε για πρώτη φορά! 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ένα γεγονός θα συμβάλει στο να υπάρξει μια δυνατή ερωτική ανατροπή που μάλλον θα σας αφήσει έκπληκτους, ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα και οι προβληματισμοί.

Καταφθάνει απρόσμενη συνάντηση που θα δώσει ώθηση στην ερωτική σας πορεία. Προμηνύεται θερμή και ιδιαιτέρως ερωτική μέρα, αξιοποιήστε το διάχυτο ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο ερωτικό, θα προκύψουν αισθήματα που θα δώσουν νέα τροπή στη ζωή σας, στο χέρι σας θα είναι αν θα αποκτήσετε σταθερό δεσμό.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητα σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις που ενδεχομένως να μπερδέψουν το κουβάρι των συναισθημάτων σας.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτα διλλήματα και ευκαιρίες ριζικών αλλαγών. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θερμή ερωτική πρόκληση θα λάβει η καρδιά σας και επειδή θα την καλοδεχτείτε, γι αυτό ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές καταστάσεις που θα φέρουν απρόοπτες ίσως και μόνιμες αλλαγές! 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως ομιλητικοί, ενέργεια, ζωτικότητα και ελευθερία θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, δεν θα υπάρξουν ερωτικές αναστολές ούτε ενδοιασμοί.

Η χαλαρότητα και η ήπια στάση σας θα φέρει θερμότητα στην ερωτική σας επικοινωνία. Ο αυθορμητισμός και οι εκδηλωτικές σας διαθέσεις θα δώσουν άνοιγμα σε ένα συγκριμένο πρόσωπο να σας φανερώσει τελικά τι ακριβώς νιώθει για εσάς, ίσως να εκπλαγείτε διαπιστώνοντας πως το ενδιαφέρον του είναι ερωτικό και όχι φιλικό.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας απελευθερώσει από συναισθηματικούς φραγμούς, τώρα θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε και να διεκδικήσετε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, τολμηροί και ιδιαιτέρως ερωτικοί, θα περάσετε σε προτάσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη.

Όσοι από εσάς έχετε ανάγκη για περιπέτειες και διαφόρων ειδών αποδράσεις, τότε δεχτείτε τις απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Σε τυχαία συνάντηση κάποιο πρόσωπο θα σας δώσει άνοιγμα ερωτικής προσέγγισης!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας φέρει απρόσμενα ερωτικά ενδεχόμενα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική  νέας γνωριμίας. Σήμερα κατόπιν τολμηρών ερωτικών διαλόγων θα κλείσουν παρεξηγήσεις, θα ξεκινήσει ένα καινούργιο ερωτικό κεφάλαιο.

Συνάντηση και συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα διαψεύσει κάποιες αρνητικές σας εικασίες, λύνονται οι απορίες σας, φεύγουν οι άτοπες ανασφάλειες. Επιθυμία σας θα είναι να αποφύγετε την στασιμότητα με αποτέλεσμα να περάσετε σε πράξεις ή σε προσεγγίσεις που θα έχουν θετική κατάληξη.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ενθουσιώδης και τολμηρή θα εμφανιστεί καρδιά σας, σήμερα με αφορμή μια απρόσμενη τυχαία συνάντηση θα καταφέρετε να κλείσετε τη μέρα σας με μια πολύ θερμή νύχτα.

Ευχάριστη αντάμωση με πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή, τώρα μπαίνουν σε λειτουργία παλιά ξεχασμένα αισθήματα, θα προκύψει επανασύνδεση που αυτή τη φορά το αποτέλεσμα σας θα οριστεί καθαρά και μόνο από τις δικές σας αποφάσεις! 

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ανήσυχη και άστατη θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά, στόχος σας θα είναι η ποικιλία και όχι ο περιορισμός. Απρόσμενα γεγονότα θα σας δραστηριοποιήσουν,

θα δημιουργηθεί ανάγκη να περάσετε σε γρήγορες και άμεσες πράξεις, τώρα θα πλησιάσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά εδώ και αρκετό καιρό. Εσείς οι ερωτικά μόνοι κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα βρεθείτε σε ευχάριστες παρέες, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για ερωτικές εξελίξεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ζωηράδα θα υπάρξει στις ερωτικές σας διαθέσεις, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα σας.

Σήμερα θα έχετε τη διάθεση και τον ενθουσιασμό να περάσετε σε ερωτικές διεκδικήσεις με γνωστά ή άγνωστα άτομα, θα σας δοθεί η κατάλληλη πρόκληση να αναλάβετε δυναμική δράση. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, θα είναι μια καλή ευκαιρία να βγείτε σε κυνήγι ερωτικών περιπετειών, η μέρα σας θα έχει τυχερά και απρόοπτα!

Αιγόκερως 

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα το ταίρι σας ενδέχεται να σας στριμώξει σε συζητήσεις και σε αναλυτικούς διαλόγους, αν θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε μια σχετική τάξη καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

Για εσάς τους ερωτικά μόνους έντονη θα είναι η διάθεση σας να απαλλαγείτε από την στασιμότητα γεγονός που θα σας κάνει ιδιαίτερα φιλικούς και προσιτούς σε καινούργια πρόσωπα. Θα προκύψει ερωτικό ξάφνιασμα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θετικοί θα είστε σε κάθε είδος επικοινωνίας, τολμηρή θα είναι η στάση σας στις νέες ερωτικές προκλήσεις. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και επειδή η έλξη που θα νιώσετε θα είναι έντονη, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξει περίπτωση να πέσετε σε ισχυρό δίλλημα.

Έρχονται ξαφνικές ερωτικές αναστατώσεις ικανές να αλλάξουν την πορεία της ερωτικής σας ζωής, ωστόσο για εσάς που είστε ήδη σε σταθερή σχέση προσοχή στις επιπόλαιες αντιδράσεις ή αποφάσεις!

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα έχετε την τάση να μπλεχτείτε σε ερωτικές καταστάσεις που από την αρχή θα αντιληφτείτε πως είναι κάπως περίεργες.

Οι επιθυμίες σας ενδέχεται να είναι άστατες, οι ερωτικές σας προτιμήσεις σας θα αναζητούν ποικιλία, αποφύγετε συζητήσεις που θα απαιτούν υποσχέσεις. Θετικοί θα είστε στις απρόοπτες περιπέτειες, με πολύ θερμή στάση θα προσεγγίσετε πρόσωπο που δεν θα απορρίψει το ενδιαφέρον σας….

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ...