Οι Ερwτικές Πpοβλέψεις Tης Παρασκευής! Παλιά Πάθη «ΧΤΥΠOΥΝ» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

0
32096

Οι Ερwτικές Πpοβλέψεις Tης Παρασκευής! Παλιά Πάθη «ΧΤΥΠOΥΝ» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Tο τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα σήμερα, φέρνει τα πάνω-κάτω στα αισθηματικά μας. Έντονες καταστάσεις ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια….

Οι νέες όψεις σου ανοίγουν ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το αντικείμενο,

του πόθου σου, καθώς η επικοινωνία θα έχει την τιμητική της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αν Αvήκεις Σε Αυτά, ΠΑΙΞE Γpήγοpα Tζόκερ! Αυτά Θα Είvαι Τα 4 «ΥΠΕΡΤYXΕPA» Ζώδια Του Ιουνiου

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής 2/6/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας, θα αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας δημιουργήσει συναισθηματική πίεση. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε το πρόσωπο που θα βάλετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, περάστε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις,

δε θα υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα. Καταφθάνει νέα ερωτική γνωριμία, αρκεί να μην καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, αποκαλύψετε τη δυναμική και ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα σας βγει σε καλό!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα υπάρξουν συναισθηματικές εντάσεις που θα προκύψουν από υποσυνείδητες ανησυχίες, ίσως και ψυχικές αναστολές.

Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε μια μικρή κυκλοθυμία, όμως το θετικό είναι πως η μέρα θα σας φέρει σε επαφή με καινούργια πρόσωπα, προμηνύεται νέα ερωτική γνωριμία. Ευχάριστες συνομιλίες θα ανεβάσουν τη ψυχολογία σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Σελήvη Στoν Σκοpπιό ΑΠ0ΨΕ Φέρvει Aλλαγές: Καταφθάvουν «ΔYΝΑΤΕΣ» Επαvασυνδέσεις Για 3 Ζώδια

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική, η διάθεσή σας επικοινωνιακή, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας προκαλούν συναισθηματική ανασφάλεια.

Για εσάς τους ερωτικά μόνους θερμή πρόταση από πρόσωπο που θα κερδίσετε τη συμπάθειά του θα έχει ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις. Η απόφασή σας να δεχτείτε την πρόταση για προσωπικό ραντεβού, θα ανοίξει επιτυχώς καινούργιο ορίζοντα στην ερωτική σας ζωή!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση και θετική εξέλιξη, τόσο στις συναντήσεις σας όσο και στις τηλεφωνικές σας συνομιλίες.

Αν στοχεύετε στην καινούργια γνωριμία, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε, περάστε άφοβα σε πράξεις προσέγγισης, η ερωτική σας γοητεία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος. Θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή ατόμου, που η έλξη του για εσάς θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έρχoνται Μεγάλες «Φουpτούνες» MEΣA Στoν Ioύνιο! Aυτά Θα Εivαι Τα Πιο ‘ΑΤYΧΑ’ Ζώδια Του Mήvα

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα ενδεχομένως να είναι κάπως πεισματικές οι αντιδράσεις σας, στόχος σας θα είναι να επιβληθείτε, θα θελήσετε να περάσει το δικό σας, προσοχή στη στάση που θα έχετε στο ερωτικό σας ταίρι.

Θα υπάρξουν συναντήσεις, προτάσεις και μια νυχτερινή έξοδος, που θα καταφέρει να ανανεώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις. Εσείς που αναζητάτε νέα ερωτική σχέση, σε περίπτωση που προβείτε σε άμεσες προσεγγίσεις και προτάσεις, θα έχετε θετικές απαντήσεις!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας θα κινηθείτε με βάση την καρδιά και την έλξη, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και αυθόρμητους.

Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση με πρώην ερωτικό σας ταίρι, αποκαλύψτε τα αισθήματά σας, η κατάληξη θα είναι θετική. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψει επανένωση μελλοντικών προδιαγραφών.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η οξυδερκής συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από παγίδες. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει αγάπη και ερωτική εξάρτηση, μην αγνοήσετε τα αισθήματά του, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για σας, ανταποκριθείτε χωρίς καχυποψίες.

Άνοιγμα ευδιαθεσίας θα υπάρξει στην καρδιά σας. Την ερωτική σας διάθεση θα ανεβάσει για τα καλά πρόσωπο, που εδώ και καιρό περιμένει την ευκαιρία να σας αποκαλυφθεί. Έρχονται απρόσμενα ερωτικά ξαφνιάσματα!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα προκύψουν όμορφες ερωτικές επαφές, έρχονται τηλεφωνήματα και μια πολύ ευχάριστη συνάντηση.

Θα είστε εκφραστικοί και ομιλητικοί, με το ταίρι σας θα βρείτε συνεννόηση, οι απόψεις σας θα καταφέρουν να πείσουν. Προσωπική συζήτηση που θα ανοίξετε, θα κλείσει μια αρνητική συναισθηματική εκκρεμότητα με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε απόφαση επανασύνδεσης.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, η σημερινή μέρα σάς φέρνει συζητήσεις και προτάσεις, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή ένα βήμα πιο μπροστά.

Ένα πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοίξει την καρδιά του, μην κλείσετε τα μάτια σας στο ερωτικό ενδιαφέρον που θα διακρίνετε. Θα υπάρξει ουσιαστικό άνοιγμα σταθερής ερωτικής σχέσης, αρκεί να φανείτε δεκτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις σας!

Αιγόκερως 

Φίλοι μου Αιγόκεροι, προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε, ενδέχεται να βγάλετε στάση απότομη. Κάποιες κουβέντες που θα ακούσετε, μάλλον θα σας δημιουργήσουν νευρικότητα, καλό θα είναι να συγκρατηθείτε.

Μια συνάντηση θα φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις. Θα βρεθείτε σε προσωπικό τετ α τετ με πρόσωπο που είχατε αφήσει την ερωτική σας υπόθεση στη μέση. Ίσως στην αρχή να υπάρξουν αμφιβολίες, στη συνεχεία όμως τα πράγματα θα πάρουν ευχάριστη τροπή.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, ερωτικές οι διαθέσεις σας, η καρδιά σας δεν πρόκειται να μείνει κλειστή.

Οι συζητήσεις σας θα είναι αποκαλυπτικές, θα απαλλαγείτε από ενοχλητικές καταστάσεις που σας φέρνουν άγχος. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη ψυχολογία σας, φέρνοντας έντονο ερωτισμό στις διαθέσεις σας. Μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός θα καταλήξει σε δυνατή ερωτική πρόκληση μελλοντικής συνέχειας!

Ιχθύς 

Αγαπητοί μου Ιχθείς, η πρακτικότητα των κινήσεών σας και η σαφήνεια στα λόγια σας θα φέρουν άμεσα ικανοποιητικά αποτελέσματα. Για τους χωρισμένους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Σε περίπτωση που περιμένετε απάντηση από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να ξέρετε πως καταφθάνει και θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Συζητήσιμη και πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, αξιοποιήσετε τις τυχαίες και ευνοϊκές συγκύριες, θα υπάρξει συμβάν νέας γνωριμίας…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...