Οι Epwτικές Πρoβλέψεις Tης Παρασκευής: Παλιές Aγάπες «Σπάvε» Kαvόvες Γι’ Aυτά Τα 4 Ζώδια

0
7049

Οι Epwτικές Πρoβλέψεις Tης Παρασκευής: Παλιές Aγάπες «Σπάvε» Kαvόvες Γι’ Aυτά Τα 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Tι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

To εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, φέρνει ανατροπές. Το παρελθόν, θα προσπαθήσει πεισματικά να επανέλθει και να κάνει την παρουσία του αισθητή στην καθημερινότητά σου…

Μεγάλες ευκαιρίες για συζητήσεις που αφορούν τα συναισθήματά σου, την πορεία

ή την εξέλιξη της σχέσης σας, αλλά και την ενδεχόμενη επισημοποίηση του δεσμού σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για Αφρoδiτη Στον Αιγόκεpω: Φτάvουν «Eξελίξεις» Σε Έpwτα-Xρήμα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες.

Oι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Παρασκευής 22/1/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, μια νέα ερωτική ευκαιρία θα εμφανιστεί μπροστά σας, θα είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ’ τα χέρια. Πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης και γοητευτικής παρουσίας, θα βρει τρόπο να ξεδιπλώσει την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Θα σας δώσει το έναυσμα να περάσετε σε τολμηρές και αποφασιστικές προσεγγίσεις, που σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Σήμερα θα γίνει το πρώτο βήμα που ως κατάληξη θα έχει το σταθερό δεσμό!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα προκύψουν ερωτικά γεγονότα, που θα αλλάξουν τα δεδομένα σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Θα υπάρξει απρόοπτη συνάντηση, η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο δε θα είναι απλά μια τυπική φιλική κουβέντα. Θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα ανατρέψουν εμπόδια, καταλήγοντας σε ξεκίνημα σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Νέα Παpάταση Lockdown: Tα 3 Μέτpα Που «Αvακοινώνει» Aύριο Παpασκευή Ο Χαpδαλιάς

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα δώσετε οριστικό τέλος σε καταστάσεις καταπίεσης. Ίσως να εμπλακείτε σε έντονες συζητήσεις με το ερωτικό σας ταίρι, προσπαθήστε να μην υπερφορτίσετε το κλίμα.

Για εσάς τους ελεύθερους ή χωρισμένους, έρχεται μεγάλη αλλαγή στην καρδιά σας που θα προκύψει από ξαφνική ερωτική ανατροπή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σας!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξει από την πλευρά σας ένα είδος πεισματικής στάσης, καλό θα είναι με το ταίρι σας να μην είστε απόλυτοι και κάθετοι, αφήστε περιθώριο συνεννόησης για να μπορέσει να διατηρηθεί η ισορροπία της σχέση σας.

Μια ευχάριστη συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα ανοίξει προοπτική επανένωσης, σας συμβουλεύω να φανερώσετε ξεκάθαρα τα αισθήματα σας, στο χέρι σας θα είναι αν θα επανασυνδεθείτε ή όχι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> To Εpwτικό Παpελθόν «Eπιστρέφει» Πάλι Για 5 Ζώδια: O Nέος Αvάδρομoς Eρμής Ιαvουαρίου Φέρvει Αvατρoπές

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σκληρά ρεαλιστική θα είναι η στάση σας ως προς το ερωτικό σας ταίρι, αιχμηρά θα είναι τα λόγια σας, γεγονός που θα κάνει δύσκολη την επικοινωνία σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε συζητήσεις για μελλοντικά θέματα,

δεν θα επιτρέψετε να σας πιέσουν, η στάση σας θα είναι αντιδραστική και αδιάλλακτη. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, για εσάς τους ερωτικά μόνους θα εμφανιστεί πρόσωπο που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα παρατηρηθούν έντονα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα στις διαθέσεις σας. Θα σας δοθεί η αφορμή για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις.

Σήμερα θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας θέτουν περιορισμούς. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο για νέες ερωτικές περιπέτειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου Για Τετράγωvο Δiα Με Ουραvό: Xαμoγελά Η «Tύχη» Σε Έpwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, αν φανείτε προσιτοί, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχτούν οι επαφές σας σε πλαίσιο ερωτικό.

Η διάθεση σας να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε θα δημιουργήσει καινούργιο ερωτικό άνοιγμα που δε θα είναι καθόλου αρνητικό. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ερωτική πρόκληση που θα υπάρξει!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, αρχικά κάπως αλλοπρόσαλλο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ωστόσο μια ευχάριστη πρόταση θα καταφέρει να ισιώσει την ψυχολογία σας και να ανεβάσει για τα καλά την ερωτική σας διάθεση.

Σήμερα θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα θελήσει σταθερό δεσμό μαζί σας, ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας, έρχονται ξαφνικές και θετικές αλλαγές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> The Bachelor: Η Biβιαν Aπoκάλυψε Δημόσια, Αν Εivαι Aκόμη Zευγάρι Παναγιώτης-Nικoλέττα (Pic)

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, ίσως να αλλάξετε τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις, προσοχή σε αποφάσεις χωρισμού.

Με το ταίρι σας καλό θα είναι να αποφύγετε την ακραία αντιδραστική στάση κρατηθείτε μακριά από ζητήματα που σας δημιουργούν συναισθηματικά συμπλέγματα. Για τους ερωτικά μόνους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας φλερτάρει, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, εναλλαγές θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, λόγια και σκέψεις ίσως να μην έχουν σταθερό οπτικό πεδίο.

Σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη αρνητισμούς και υπερβολές, προσοχή στις εγωιστικές ενέργειες. Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν να σας ζητήσει επανένωση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση, ίσως να εμφανίσετε ανεξέλεγκτες τάσεις φυγής.

Αλλοπρόσαλλη θα είναι η καρδιά σας με αντιδράσεις σπασμωδικές, εσείς που είστε σε σταθερή σχέση προσοχή να μην βάλετε σε κίνδυνο τη διάρκεια του δεσμού σας. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε τη δυνατότητα νέας αρχής, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, αποφύγετε τις υπερβολές, αυτά που θα νομίζετε ίσως να μην ανταποκρίνονται στην απόλυτη πραγματικότητα.

Θα υπάρξουν συναισθηματικές αντιθέσεις, ωστόσο η διάθεση σας για ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα καταφέρει να φωτίσει κάποια σκοτεινά σημεία που υπάρχουν μεταξύ σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά, γι’ εσάς τους χωρισμένους θα υπάρξει άνοιγμα επανένωσης, χειριστείτε τις καταστάσεις με ορθολογισμό…….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.