Οι Εpwτικές Προβλέψεις Της Κυριακής: Παλιές Aγάπες «Xτυπούν» Δυvατά Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
6582

Οι Εpwτικές Προβλέψεις Της Κυριακής: Παλιές Aγάπες «Xτυπούν» Δυvατά Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Tι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής;

Το τετράγωνο του Ουρανού σήμερα με το Δία, ανεβάζει τη libido στα ύψη και φέρνει την ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Ξαφνικές συναντήσεις ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια από τα ζώδια…

Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια που σε βοηθά να βρεις

χρόνο να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άση Μπήλιου Πρoειδοποιεi Για ΝΕΑ Χρονιά: Το Παρελθόv «Eπιστρέφει» & Zητά Λύσεις Από 3 Ζώδια

Ο τομέας των αισθηματικών θα έχει εύνοια σήμερα και μπορεί να φέρει κάτι πολύ καλό. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Κυριακής 17/01/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θερμή και δοτική θα είναι η στάση σας, κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και στο ταίρι σας. Η μέρα θα βρει το κατάλληλο άνοιγμα και θα σας εκδηλώσει το εpwτικό του ενδιαφέρον πρόσωπο που από καιρό τρέφει αισθήματα για εσάς.

Μια πρόσκληση που θα λάβετε θα σας ανοίξει προοπτική νέας εpwτικής σχέσης, εσείς οι εpwτικά μόνοι θα καταφέρετε να αποκτήσετε σταθερό ταίρι!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, η καρδιά σας δεν πρόκειται να μείνει κλειστή. Σήμερα ενδεχομένως να νιώσετε έντονη την ανάγκη να απαλλαγείτε από ενοχλητικές εκκρεμότητες και γενικά από καταστάσεις που σας φέρνουν άγχος.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει την ψυχολογία σας φέρνοντας έντονο εpwτισμό στις διαθέσεις σας. Μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός, θα καταλήξει σε δυνατή  πρόκληση μελλοντικής συνέχειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Πατέpας Της Νικολέττας Του Bachelor Eστειλε Μήvυμα Στον Bασιλάκο: «Παvαγιώτη, Πoλύ Kρiμα…»

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι ομαλή και ευχάριστη θα είναι η επικοινωνία με το ταίρι σας, κλείνουν υποθέσεις που σας δημιουργούν συναισθηματική πίεση. Θα φανείτε ομιλητικοί και εξωστρεφείς, περάστε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις δεν θα υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα.

Καταφθάνει νέα εpwτική γνωριμία αρκεί να μην καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, αποκαλύψτε την δυναμική και εpwτική πλευρά του χαρακτήρα σας θα σας βγει σε καλό!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα εσείς οι εpwτικά μόνοι θα δώσετε άνοιγμα να περάσει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Ελεύθερη και αρκετά ζωηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα έχετε έντονη τη διάθεση για φλερτ, θετικοί θα είστε στις νέες γνωριμίες.

Αν επιχειρήσετε να προσεγγίσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το 2021 Θα Εivαι Η Χρovιά Τους: Γυρiζει Ο «Tρoχός» Σε Έpwτα-Xρήμα Γι’ Aυτά Τα 2 Ζώδια

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η θερμή και πρόσχαρη στάση σας θα προσελκύσει κοντά σας καινούργια πρόσωπα, ικανά να ανανεώσουν το κλίμα στην καρδιά σας. Έρχονται συναισθηματικές αλλαγές με ικανοποιητικές και ευχάριστες ανατροπές.

Σε τυχαία χρονική στιγμή θα συναντηθείτε με πρόσωπο που θα αναστατώσει καρδιά, σκέψεις και αισθήματα. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, είναι πολύ πιθανόν να συζητήσετε με το ταίρι σας για το ενδεχόμενο της δέσμευσης!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ευχάριστη συνομιλία με το πρόσωπο  που σας ενδιαφέρει θα δημιουργήσει βάσεις για σοβαρές αποφάσεις που σας διαβεβαιώνω που θα σας βγουν σε καλό.

Σε περίπτωση που διανεύετε φάση χωρισμού ανοίγεται δίοδος επανασύνδεσης. Συγκαταβατικοί θα εμφανιστείτε με το ταίρι σας, τώρα θα καταφέρετε να λύσετε πρόβλημα που το θεωρούσατε άλυτο. Αποκτάτε ισορροπία, εμπιστοσύνη και συναισθηματική σταθερότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Pαγδαiες Εξελίξεις: Έχoυμε Την Πpώτη «Αvτiδραση» Aδαμόπoυλου Mετά Την Kαταγγελiα Mπεκατώpου

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ανοίγονται νέες ερωτικές ευκαιρίες που θα φέρουν στη ζωή σας σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις. Γεγονότα και πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια, επανέρχεται στην καρδιά σας ηρεμία και θερμότητα.

Η αισιοδοξία και η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνουν ζεστούς και πρόσχαρους, για εσάς τους χωρισμένους θα υπάρξει δυνατότητα επανασύνδεσης. Η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, βάζετε τάξη στην εpwτική σας ζωή, τώρα οργανώνεστε και αναλαμβάνετε μεθοδική δράση. Σήμερα στόχος σας θα είναι να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις σας, θα καταφέρετε να κλείσετε επίμαχα ζητήματα με αίσια κατάληξη.

Πρόσωπο από το εpwτικό σας παρελθόν θα επανέλθει στη ζωή σας με διαφορετικές πλέον βλέψεις, αυτά που θα ακούσετε θα σας βάλουν στον πειρασμό να αναθεωρήσετε. Πολύ γρήγορα θα ‘ρθείτε σε συνεννόηση, καταφθάνει νέα αρχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Σαββατοκύριακου: Ξαφvική Eπανασύvδεση «Αvατρέπει» Δεδoμέvα Για 5 Ζώδια

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι άμεση και θερμή γεγονός που θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις διαφωνίες σας, θα καταφέρετε να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις.

Ξεκάθαρος διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε εpwτικό πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε, θα σας φέρει πιο κοντά, θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε γνώμη ανοίγοντας προοπτική γρήγορης επανασύνδεσης!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, θα καταφέρετε να οργανώσετε τη σκέψη σας και τη δράση σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν,

ανοίγονται νέες εpwτικές ευκαιρίες, η ανανεωμένη σας διάθεση θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε χωρίς αναστολές. Έρχεται εpwτικό άνοιγμα με πρόσωπο που απ την πρώτη στιγμή της συνομιλίας σας θα νιώσετε οικειότητα και αμοιβαία έλξη.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα βάλει στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα καταφέρετε να κλείσετε εpwτικές καταστάσεις που αιωρούνται εδώ και αρκετό καιρό. Με πρόσωπο που έχετε στο εpwτικό σας στόχαστρο περνά στα χέρια σας ο έλεγχος των εξελίξεων σας,

σε περίπτωση που προβείτε σε προτάσεις θα έχετε θετικές και άμεσες απαντήσεις. Θα φανείτε προσιτοί και συζητήσιμοι, με μεγάλη ευκολία θα πιάσετε κουβέντα με πρόσωπο που θα σας είναι τελείως άγνωστο!

Ιχθείς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, καταφθάνουν ευχάριστα γεγονότα. Απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο εpwτικό ορίζοντα στη ζωή σας, θα προκύψει καινούργια γνωριμία.

Νέες προοπτικές θα σας δημιουργήσει η εμφάνιση ένα προσώπου, που από τις πρώτες σας επαφές θα αλλάξει ρυθμό η καθημερινότητα σας. Καταφθάνουν όμορφες εξελίξεις, ένας θερμός διάλογος θα ανοίξει εpwτική δίοδο. Η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο θα φέρει έντονες εpwτικές αλλαγές….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...