Οι Εpwτικές Πρoβλέψεις Tης Δευτέρας: Παλιές Aγάπες «Aλλάζoυv» Πoρεiα Σε 4 Zώδια

0
7625

Οι Εpwτικές Πρoβλέψεις Tης Δευτέρας: Παλιές Aγάπες «Aλλάζoυv» Πoρεiα Σε 4 Zώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Tι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

H νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη, δημιουργεί μια κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό τώρα θα ισοπεδωθεί. Για κάποια ζώδια έρχονται έντονες εpwτικές καταστάσεις…

Ανοίγουν πλέον οι γραμμές επικοινωνίας με τους άλλους και μπορούμε, χωρίς καν να

προσπαθήσουμε, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με έναν πρωτότυπο τρόπο. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα «Kάψει» Καpδιές Η Tελευταiα Έκλειψη Τoυ 2020: Το Εpwτικό Παpελθόν ‘Εμφαviζεται’ Πάλι Σε 4 Ζώδια

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 14/12/2020

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ίσως να υπάρξουν τάση φυγής και απόδρασης. Επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από ανιαρές ή καταπιεστικές σχέσεις, πολύ πιθανό να οδηγηθείτε σε ακραίες αποφάσεις.

Η διαίσθησή σας θα είναι έντονη, στη στάση σας θα υπάρξει πάθος, το πείσμα και η δυναμική σας θέληση θα σας βοηθήσουν να διαλύσετε συναισθηματικούς κόμπους και ψυχολογικές εμμονές. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για ξεκίνημα μιας άλλου είδους εpwτικής ζωής!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, δεν αποκλείεται να πέσει επάνω σας καχυποψία και έντονη ζήλεια, γι’ αυτό προσοχή στις αντιδράσεις σας. Με οργάνωση και στρατηγική θα χειριστείτε ένα συγκεκριμένο εpwτικό σας ζήτημα, η μελετημένη σας τακτική θα σας οδηγήσει σε επιτυχημένη κατάληξη.

Εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά, βραδινή ώρα θα είναι μια πολύ καλή στιγμή να περάσετε σε εξομολογήσεις. Θα ανταποκριθεί άμεσα εpwτικό άτομο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Γάμoς & Παιδi Για Mακρυπoύλια-Xατζηγιάνvη: Σε Πελάγη Eυτυχiας Το Aγαπημέvο Zευγάρι

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα ίσως να χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, θα σας διακατέχει πείσμα, πάθος, καχυποψία, ζήλεια. Αν θέλετε να βρείτε την άκρη του νήματος καλό θα είναι να μην κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας, φανερώστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά τις σκέψεις και τις φοβίες σας.

Ένα άτομο από τα παλιά θα κάνει κίνηση προσέγγισης, σας φανερώνω πως αδημονεί να βρεθεί κοντά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ, θα είναι λάθος αν κρατήσετε απόμακρη στάση!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι αισθήσεις σας θα πιάσουν κόκκινο, ό,τι νιώσετε θα είναι έντονο και πολύ ξεκάθαρο. Ενδεχομένως να σας κυριεύει ένα είδος καχυποψίας γι’ αυτό αποφύγετε σκηνές ζήλειας, πριν πειστείτε για το οτιδήποτε φροντίστε πρώτα να είναι επιβεβαιωμένο.

Η οξυδέρκεια και η διορατικότητα που θα σας χαρακτηρίζει θα σας βοηθήσουν να λύσετε μπερδεμένες υποθέσεις. Σήμερα θα είναι σωστή χρονική στιγμή να λύσετε παρεξηγήσεις, να διορθώσετε λάθη, να περάσετε σε επανασυνδέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Άση Μπήλιου ΜΑΣ Προειδοποιεί: Kαpμικές Συvαντήσεις & Nέοι Έpwτες «Φωτιά» Για 5 Ζώδια

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ετοιμαστείτε έρχονται δυνατές υποθέσεις καρδιάς. Ατίθασα και έντονα θα είναι τα αισθήματα σας, θα νιώσετε ισχυρή έλξη, κτητικότητα, πάθος, δεν αποκλείεται να τολμήσετε να ερωτευτείτε παράφορα.

Αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε σε συνομιλία σας με πρόσωπο εpwτικό θα αποτελέσουν βάση για το ξεκίνημα νέας και σταθερής σχέσης. Θερμές θα είναι οι εpwτικές σας διαθέσεις, θα περάσετε σε προτάσεις που θα βρουν άμεση ανταπόκριση, καλό θα είναι να αποφύγετε το διπλό εpwτικό ταμπλό!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση και στρατηγική σκέψη. Σήμερα η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αναστολές, αναβολές και επιφυλάξεις.

Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους θα υπάρξει ένα συμβάν- έκπληξη που θα σας ανοίξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ζήλειας, αποφύγετε τον καχύποπτο τρόπο σκέψης. Εσείς οι εpwτικά μόνοι αποφασιστική και τολμηρή θα είναι η καρδιά σας, θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Καλοδεχτείτε το, προμηνύεται σχέση δυνατή και έντονη. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Tα Σημάδια Δεiχvουv, Ό’τι Tην Eχει «Πατήσει» Aγρια Mαζί Σoυ

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, σωστή η διαίσθησή σας, ωστόσο το νου σας να μην παρασυρθείτε από το δυνατό συναισθήματα και παραμελήσετε τη λογική. Ίσως να εμφανιστεί κάπως ανεξέλεγκτος ο ενθουσιασμός σας ή το πείσμα σας, περιορίστε τάσεις κτητικότητας, αποφύγετε την τυφλή παρορμητικότητα.

Βραδινή ώρα απότομες αλλαγές θα σημειωθούν στην καρδιά σας. Η ξαφνική εμφάνιση ενός ερωτικού προσώπου θα σας δημιουργήσει αισθήματα πάθους και έντονης εpwτικής έλξης! 

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει ισχυρές διορατικές ικανότητες ενισχύοντας κατά πολύ τη διαίσθησή σας, μείνετε πιστοί στο ένστικτο σας, ακολουθήστε το άφοβα.

Κάποιο πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοίξει την καρδιά του, θα σας αποκαλύψει μυστικά, στο τέλος θα κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θερμές και εpwτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, πριν κλείσει η μέρα ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει αντικριστά με πρόσωπο που θα καταφέρει να σταθεροποιηθεί εpwτικά για πολλά χρόνια δίπλα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πιο ‘KAKOΣ’ Από O,Τι Περιμέvαμε: Απiστευτη «Eπiθεση» Τoυ Mπoυράκ Xακi Στη Χαρά Τoυ GNΤΜ! Φωτo

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα έχετε τη δύναμη να αντιταχθείτε σε ό,τι σας πιέζει, βάζετε τέλος σε συνήθειες και συναισθηματικές εξαρτήσεις που σας φθείρουν ψυχικά. Ένα ξαφνικό συμβάν θα σας βοηθήσει να περάσετε σε διεκδικήσεις, προχωρήστε σε ουσιαστικές ενέργειες, αυτή τη φορά οι αποφάσεις σας θα γίνουν πράξη.

Η τυχαία συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο θα δώσει νέα κατεύθυνση στην εpwτική σας πορεία, προμηνύεται σχέση πάθους και δυνατής έλξης!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, προσοχή στη διάσταση που θα δώσετε στις μυστικοπαθείς τάσεις σας. Ναι μεν ξέρετε να κρατάτε καλά τα μυστικά σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην κλειστείτε στον εαυτό σας, ανοίξτε δίοδο επικοινωνίας με το ταίρι σας, θα σας βγει σε καλό.

Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, γεγονός που θα οδηγήσει τη δράση σας σε σωστές αποφάσεις και πράξεις. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση κάντε το πρώτο βήμα, η μέρα σας θα κλείσει με έντονες εpwτικές εκδηλώσεις που θα καταλήξουν σε οριστική επανένωση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις και αγχωμένες καταστάσεις, τώρα θα καταφέρετε να κλείσετε ψυχοφθόρες υποθέσεις.

Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά θα σας οδηγήσει σε μια εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση, δίνοντας σας την ευκαιρία να φανερώσετε κρυμμένα αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές, και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Καινούργιο εpwτικό άνοιγμα θα σας δημιουργήσει η σημερινή μέρα, θα έχει πολύ ευνοϊκή εξέλιξη!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα ενισχύσει τις διαισθητικές σας ικανότητες. Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό και σωστό, γι’ αυτό θα σας δώσω τη συμβουλή να κινηθείτε με βάση το προαίσθημα σας.

Η θερμή και διαλλακτική στάση που θα έχετε σχετικά με ένα εpwτικό σας ζήτημα, θα φέρει λύση άμεση, θα καταλήξετε σε θετικό και οριστικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο επανασύνδεσης, θα έχετε τη σωστή κρίση και θα μπορέσετε να κατευθύνετε τα γεγονότα υπέρ σας…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...