Aισθηματικές Προβλέψεις Tης Δευτέρας: Παλιοi Έpwτες «Xτυπoύν» Δυvατά Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
7954

Aισθηματικές Προβλέψεις Tης Δευτέρας: Παλιοi Έpwτες «Xτυπoύν» Δυvατά Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

H αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο, με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δημιουργεί μια κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό θα ισοπεδωθεί. Έντονες εpwτικές καταστάσεις για κάποια ζώδια…

Η ημέρα δημιουργεί καχυποψία με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς είτε συνειδητά είτε

ασυνείδητα ακόμα και από αγαπημένους σου ανθρώπους. Προσπάθησε να κρατήσεις την ικανότητα διάκρισης, ώστε να διαχωρίσεις «την ήρα από το σιτάρι». Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση ΜAΣ Προειδοπoιεί: Εpwτικές Eπιστροφές Θα «Αιφvιδιάσουν» 5 Ζώδια

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 19/10/2020

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα υποχωρήσει η συναισθηματική αστάθεια, στόχος σας θα είναι η σταθερότητα η ασφάλεια και η ηρεμία. Διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα αποφύγετε εντάσεις και ακρότητες.

Ένα συμβάν που θα προκύψει ύστερα απ’ μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν έντονα αισθήματα και μάλιστα αμοιβαία!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, στόχος σας θα είναι να κατασταλάξετε εpwτικά και να πορευτείτε με συναισθηματική ασφάλεια. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, με ανάγκη συμφιλίωσης θα πλησιάσετε εpwτικό ταίρι που τις τελευταίες μέρες είχαν παγώσει τα αισθήματα σας.

Οξυδέρκεια και κατανόηση θα είναι τα βασικά στοιχεία της συμπεριφορά σας, θα δείξτε την αγάπη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η στάση θα αποτελέσετε γέφυρα συναισθηματικής ένωσης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τpώει Καvονική… «Πόpτα» Η Σία: Aυτές Τις 2 Διάλεξε o Bασιλάκος Για Τον Tελικό Τoυ The Bachelor (Pics)

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, ειρηνικοί και συνειδητά διαλλακτικοί. Σε περίπτωση χωρισμού θα αναζητήσετε επανασύνδεση, τώρα θα αναθεωρήσετε, θα είστε σε θέση να συγχωρήσετε.

Πρόταση – έκπληξη θα σας ανοίξει ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής σχέσης, όσοι από εσάς είστε μόνοι αρκετό καιρό τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα μπορέσει να σας αλλάξει τη ζωή! 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα οι πράξεις σας θα στοχεύουν στη αρμονική συνύπαρξη, θα αναζητήσετε ασφάλεια και κατοχύρωση. Οι έντονες εpwτικές σας διαθέσεις θα βρουν ανταπόκριση από το πρόσωπο που διατηρείτε στη σκέψη και στη καρδιά σας, προμηνύεται συνάντηση έντονης ερωτικής έλξης.

Εσείς οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε, θα έχετε τη δύναμη να γοητεύσετε, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, να είστε προετοιμασμένοι θα κάνει το θερμό βήμα να σας πλησιάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτiο» Στηv Μοvαξiα Aυτά Τα 5 Ζώδια: O Αvάδρομoς Eρμής Οκτωβρίου Φέρvει Εpwτικές Eπιστρoφές

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα είστε αρκετά ελκυστικοί, με στάση ζεστή και προσιτή. Θα αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και αντιδραστικά πείσματα, τώρα βασική σας επιθυμία θα είναι να περάσετε ξέγνοιαστα μέσα σε πλαίσιο εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Με τηλεφώνημα καταφθάνουν ευχάριστα μαντάτα, που θα φέρουν αισιοδοξία στη διάθεσή σας, αποκαλυπτικά λόγια θα ανοίξουν πορεία επανασύνδεσης με πρώην εpwτικό ταίρι. Θερμή συζήτηση θα ξεδιαλύνει παρεξηγήσεις και λάθος εντυπώσεις!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οξυδέρκεια και διορατικότητα θα σας διακρίνει, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ασφάλεια και αγάπη. Η διαλλακτικότητά σας θα σας βοηθήσει να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις, να βάλετε σε τάξη τις προσωπικές σας σχέσεις και να ξαναζεσταθούν οι επαφές σας με πρώην πρόσωπο.

Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα γίνετε ιδιαιτέρως προσιτοί. Σήμερα ενδέχεται να σας ερωτευτεί πρόσωπο που θα έχει σοβαρή και ειλικρινή στάση απέναντί σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Γι’ Aυτό «Kόπηκε» Xθες Tο Live Στο Big Brother: Το Nέο P0Z Bivτεο, ο Ξυλοδαpμός & η Aποχώpηση! Φωτo

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη για ασφάλεια και ψυχική ηρεμία, στόχος σας θα είναι να περάσετε ήρεμες καταστάσεις και θερμές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας.

Ο συγκαταβατικός τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη σε υποθέσεις, που τον τελευταίο καιρό σας προκαλούσαν έντονη ανασφάλεια. Μια νέα γνωριμία -μέσω διαδικτύου- θα σας δημιουργήσει αισιόδοξα αισθήματα, θα ακούσετε θερμά λόγια καρδιάς, πιθανή θα είναι η έναρξη νέας σχέσης! 

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα εμφανιστεί η διαλλακτική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, συνειδητά θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για ερωτικές εξομολογήσεις. Μέσα στη σχέση σας θα επιδιώξετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας.

Εσάς τους μόνους, πρόσωπο γοητευτικό θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας -μέσω διαδικτύου-, προμηνύεται νέα γνωριμία. Αν αφήσετε αυτό το καινούργιο άτομο να εισχωρήσει στη ζωή σας, θα υπάρξει κατάληξη σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για Nέα Σελήvη Oκτωβpίου: Αvέλπιστη Tύχη Σε Epwτα-Xρήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από ριψοκίνδυνα ρίσκα, αυτή τη φορά θα προτιμήσετε την ασφάλεια, θα νιώσετε την ανάγκη να εξασφαλίσετε ένα σταθερό και σίγουρο μέλλον.

Ώριμη και σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας, διαλλακτική η συμπεριφορά σας, θα σας διακρίνει αυτοσυγκράτηση και αναλυτική σκέψη. Πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος θα τολμήσει να περάσει σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε άνοιγμα σταθερού δεσμού!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από το αβέβαιο, επιθυμία σας θα είναι να πορευτείτε πάνω σε σταθερές βάσεις, συναισθηματικές και εpwτικές. Δεκτικοί θα φανείτε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Πρόσωπο που ποτέ δεν έπαψε να τρέφει θερμό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας ανοίξει την καρδιά του. Δείξτε ευαισθησία και εμπιστοσύνη, σήμερα θα νιώσετε την δύναμη της έλξης και της αγάπης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα είστε ειλικρινείς και ισορροπημένοι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε τάξη, βασική σας επιθυμία θα είναι η απόκτηση σοβαρών σχέσεων. Συμπονετική και ώριμη θα είναι η στάση σας, με δικές σας κινήσεις θα εδραιωθούν δεσμοί εμπιστοσύνης και αγάπης.

Η εpwτική σας γοητεία θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, καλοδεχτείτε τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν -μέσω διαδικτύου-, κάποιο από αυτά θα στοχεύει στο σταθερό δεσμό και θα σας το αποκαλύψει ξεκάθαρα!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα βάλει σε τάξη τα αισθήματά σας, δε θα υπάρξουν εσωτερικές αντιθέσεις, τώρα θα συνειδητοποιήσετε τι νιώθετε και τι αναζητάτε. Συναισθηματισμός και ευαισθησία θα υπάρξει στη συμπεριφορά σας, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς και ζεστούς.

Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα έχει σοβαρές βλέψεις για εσάς -μέσω διαδικτύου-. Η ξεκάθαρη στάση σας θα έχει θετικό αντίχτυπο σε ένα συγκεκριμένο άτομο, που από καιρό θέλει να εισχωρήσει στην εpwτική σας ζωή…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...