Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Δευτέρας: Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «Avατρέπει» Το Παpόv Για 4 Ζώδια

0
8604

Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Δευτέρας: Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «Avατρέπει» Το Παpόv Για 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

Η εβδομάδα ξεκινά πολλά υποσχόμενη. Tο τετράγωνο του Κρόνοu με τον Ουρανό, δημιουργεί μια κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό θα ισοπεδωθεί. Έντονες εpwτικές καταστάσεις….

Η εβδομάδα ξεκινά πολλά υποσχόμενη,

ωστόσο πρέπει να γίνει ένας καλός… έλεγχος των συναισθημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Μoυ Το Ζώδιο Τoυ Να Σου Πω, AN Θα Eχετε «ΣYNTOMA» Eπανασύvδεση

Συνομιλίες που έχουν αναβληθεί στο παρελθόν, είναι καιρός να ολοκληρωθούν. Επηρεάζονται πιο πολύ Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 14/6/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα είστε αποτελεσματικοί σε κινήσεις επανασύνδεσης, οι κουβέντες και οι εκδηλώσεις σας θα είναι αποκαλυπτικές. Σήμερα θα αναζητήσετε τη σταθερότητα, θα περάσουν σε ισορροπημένο επίπεδο οι προσωπικές σας επαφές.

Στην εpwτική σας σχέση, θα πάρετε απόφαση να λύσετε σοβαρά ζητήματα θα ανοίξετε τολμηρές συζητήσεις, που θα ξεκαθαρίσουν θέσεις και απόψεις.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκτοπίσετε τους ανασταλτικούς παράγοντες και να περάσετε σε άμεση δράση. Συνομιλία με ένα συγκεκριμένο άτομο θα ανανεώσει την καρδιά σας, θα ενισχύσει τη διάθεσή σας να κινηθείτε αποφασιστικά και άμεσα.

Σήμερα η επιλογή σας να κρατήσετε θερμή στάση στις συνομιλίες σας και η επιθυμία σας να εισάγετε καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή, θα σας φέρει ευχάριστη ίσως και ανέλπιστη κατάληξη.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με ωριμότητα και να κινηθείτε με δυναμισμό. Προχωρήστε με βήματα σταθερά, σήμερα μια συγκεκριμένη συνομιλία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για ξεκίνημα εpwτικής σχέσης.

Ξαφνική και ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος, αν θέλετε κατάληξη δεσμού τότε δείξτε τη θερμή και θετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Βραδινή ώρα θα ακουστούν λόγια αποκαλυπτικά και απολύτως ειλικρινά.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα νιώσετε ελεύθεροι να κυνηγήσετε αυτό που επιθυμείτε, τα γεγονότα θα δημιουργήσουν νέες εpwτικές προοπτικές. Θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα, που αν το αξιοποιήσετε, θα αποκτήσετε σταθερές εpwτικές επαφές.

Μια πολύ ευχάριστη και απρόσμενη συνομιλία με παλιά σας αγάπη θα σας δώσει την ευκαιρία να διορθώσετε καταστάσεις που σας απομάκρυναν. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σταθερή ερωτική σχέση, η πορεία σας περνά αποκλειστικά στα δικά σας χέρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Eίvαι Tα 4 Zευγάρια Ζωδίων, Πoυ ΔEΝ «Πpόκειται» Nα Tα Xωρίσει Kαvείς

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός, εγκράτεια και αυτοπεποίθηση. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας, θα επιλέξετε κινήσεις οργανωμένες κι όχι σπασμωδικές.

Με πολύ συνειδητές πράξεις θα παραμελήσετε εγωισμούς, η κατανόηση που θα δείξετε θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε τις εpwτικές σας επαφές σε επίπεδο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Θα υπάρξει επανένωση δεσμών!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα περάσετε σε αναθεωρήσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε στην άκρη ό,τι σας καταπιέζει ή απειλεί την ανεξαρτησία σας.

Κατά πάσα πιθανότητα, θα αλλάξετε τρόπο δράσης, θα είστε έτοιμοι να περάσετε σε ανατρεπτικές πράξεις. Οι δυναμικές σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν να ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Tα Σημάδια Δεiχvουv, Ότι Tην Έχει «Πατήσει» Άγρια Mαζί Σoυ

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα ξεκλειδωθούν κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις και θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις. Θα κάνετε μια νέα εpwτική αρχή πολύ πιο βάσιμη και ουσιαστική.

Τα γεγονότα θα σας ωθήσουν σε εσωτερικές αναζητήσεις, θα συνειδητοποιήσετε τις δυνάμεις σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή που θα κατανοήσετε τι θέλετε και πώς μπορείτε να το αποκτήσετε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η ψυχική κούραση που αισθανόσασταν σας εγκαταλείπει, οι εσωτερικές φοβίες οπισθοχωρούν, η αδράνεια μετατρέπετε σε δράση. Σε προσωπική συνομιλία θα λύσετε παρεξήγηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά,

ξεκινά πορεία σταθερής σχέσης. Για τους εpwτικά μόνους, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συνομιλίες μέσω διαδικτύου που θα ανανεώσουν το ηθικό σας, θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας, ο τρόπος σκέψης σας θα δώσει τις αναγκαίες και απαιτούμενες λύσεις. Σήμερα θα έχετε τη δύναμη να διώξετε ό,τι σας πνιγεί ή σας καταπιέζει και να ελκύσετε ό,τι σας ανανεώνει και σας δίνει ενέργεια.

Σήμερα θα είστε πρόσχαροι, με ισχυρό πείσμα θα καταπολεμήσετε φοβίες και απαισιόδοξες σκέψεις. Εντυπωσιακό πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα τραβήξει την προσοχή σας, η προσέγγισή σας θα έχει θερμό αποτέλεσμα. 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα ρεγουλάρετε το άγχος σας, θα εκτοπίσετε αβάσιμες φοβίες, αυτή τη φορά δε θα αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει θύμα άτοπων ανασφαλειών.

Θα πάρετε την απόφαση να αποκαλύψετε κάποιες κρυμμένες σας σκέψεις ή επιθυμίες σας, ενδέχεται να απομακρυνθείτε από εpwτικό πρόσωπο που νιώθετε πως σας καταπιέζει. Σε περίπτωση που θέλετε να τερματίσετε τη σχέση σας, σκεφτείτε πολύ καλά πριν πράξετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και ανάγκη για ρίσκο, δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύση σε συναισθηματικά αδιέξοδα. Μια αποκαλυπτική σας κίνηση θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην ερωτική σας ζωή, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Τα εpwτικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα τροχιά, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, ετοιμαστείτε για δεσμευτικές αλλαγές με σοβαρές υποσχέσεις. Ό,τι σας υποσχεθούν θα το τηρήσουν, γεγονός που θα απαιτεί και την αξιοπιστία των δικών σας υποσχέσεων.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η ανεξάρτητη και ώριμη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα καταφέρετε να κλείσετε εκκρεμότητες, να βάλετε σε τάξη σχέσεις και αισθήματα.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το κακό παρελθόν, θα περάσει σε αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας. Τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να διεκδικήσετε ένα καινούργιο μέλλον, σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε την κρίση και τη διαίσθησή σας….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...