Αισθηματικές Πρoβλέψεις Της Δευτέρας! Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «ΞYΠΝΑ» Πάθη Σε 4 Ζώδια

0
9587

Αισθηματικές Πρoβλέψεις Της Δευτέρας! Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «ΞYΠΝΑ» Πάθη Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

Τι ετοιμάζει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η είσοδος σήμερα της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, φέρνει μία κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό, τώρα θα ισοπεδωθεί…

Υπάρχει μια ευνοϊκή τάση από σήμερα.

  • Νέα ξεκινήματα και συνεργασίες έχουν προοπτικές  να εξελιχθούν πολύ θετικά για όλους.
  • Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για ‘ΔΥΣΚΟΛΗ’ Όψη Άρη-Κρόνου! Θα Αvτιμετωπίσουν Σκληρές «Δ0ΚΙΜΑΣΙΕΣ» Αυτά Τα 3 Ζώδια

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 8/8/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις ή πράξεις οριστικής κατάληξης. Οξύθυμη θα είναι η στάση σας, σας συμβουλεύω να μην απαιτήσετε συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα υπάρξει κίνδυνος να οδηγηθείτε σε λάθος κατάληξη.

Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα πιάσει κουβέντα μαζί σας, εκδηλωτική θα είναι η στάση του. Δείξτε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα, δεν αποκλείεται με αυτό το πρόσωπο να καταλήξετε σε μακροχρόνιο δεσμό! 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, με το ταίρι σας θα ανοίξετε συζητήσεις με στόχο να απεγκλωβιστείτε από στάσιμες καταστάσεις, επιθυμία σας θα είναι οι ουσιαστικές αλλαγές. Ίσως να μπείτε στον πειρασμό να ταρακουνήσετε τα δεδομένα της σχέσης σας, αποφύγετε υπερβολές και ακρότητες.

Αν στοχεύσετε στην επανασύνδεση θα την κερδίσετε. Εσείς οι εpwτικά μόνοι αξιοποιήστε την γοητεία σας, ενδιαφέρον θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «ΘAΥΜΑ ZΩΗΣ» Για Την Δέσποιvα Βανδή: Έγκυος Στα 51 Της Στο Παιδi του Βασίλη Μπισμπiκη (Ρics)

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αισιόδοξη και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, αυτή τη φορά θα δείξτε την απαιτουμένη εμπιστοσύνη, τερματίζουν οι φοβίες και οι ψευδαισθήσεις.

Η επικοινωνιακή στάση που θα κρατήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε τις δύσκολες καταστάσεις, βρίσκετε λύση σε τυχόν συναισθηματικά αδιέξοδα. Για τους ελεύθερους και μόνους πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας! 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις που θα ανοίξουν νέα ερωτικά ενδεχόμενα. Παλιό ερωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που έχουν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη.

Εσείς που θέλετε να διαγράψετε τελείως το παρελθόν σας, φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που με εκδηλωτικό και άμεσο τρόπο θα κάνει το βήμα να σας προσεγγίσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θρήvος Στο Καλλιτεχvικό Χώρο: Νεκpή Η Αγαπημέvη Ελληνiδα Ηθοποιός (Ρics)

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες, η μέρα σας θα κλείσει με εpwτικό ραντεβού. Θα υπάρξουν αναζωογονητικά συμβάντα, ενισχυμένη θα είναι η γοητεία σας,

θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας, εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, η κατάληξη θα είναι θετική. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη, ανοίγεται προοπτική δεσμού!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα διαύγεια θα φέρει στη σκέψη σας, τώρα φρενάρετε τις απαισιόδοξες θεωρίες, αυτή τη φορά δεν θα εγκλωβιστείτε σε ψευδαισθήσεις. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε απόψεις, θα δείτε με αισιόδοξο μάτι το μέλλον της σχέσης σας.

Για εσάς τους χωρισμένους ή ελεύθερους, το καινούργιο ερωτικό άνοιγμα που θα προκύψει θα έχει θετική κατάληξη. Δεν αποκλείεται να υπάρξει έναρξη καινούργιας εpwτικής σχέσης με την προοπτική σταθερού δεσμού.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ένα τηλεφώνημα που θα λάβετε θα επαναπροσδιορίσει πράξεις και αισθήματα. Κινηθείτε αποφασιστικά και με πίστη στο ένστικτο σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επανασυνδέσεις.

Εσείς οι εpwτικά μόνοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας. Ένα ελκυστικό άτομο θα ρίξει επάνω σας τα εpwτικά του βέλη. Είναι μια καλή χρονική στιγμή να βάλετε σε τάξη την εpwτική σας πορεία!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, παρορμητικά και απελευθερωμένα θα είναι τα λόγια σας. Προσοχή στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε το εpwτικό σας ταίρι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση κάθετη ίσως και ακραία.

Για εσάς τους εpwτικά μόνους, καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να αποκτήσετε μια σταθερή και στεριωμένη σχέση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, μια πολύ ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας. Καταφθάνουν αλλαγές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο εpwτικό σας μέλλον,

τώρα θα μπουν βάσεις για σταθερή εpwτική σχέση που η πορεία της θα σας δώσει συναισθηματική ικανοποίηση. Σας συμβουλεύω να μην περιορίσετε την αισθησιακή και ρομαντική σας διάθεση, εκδηλωθείτε άφοβα χωρίς ενδοιασμούς! 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα οξύθυμη και νευρική θα κάνει τη στάση σας, η υπομονή και η ανεκτικότητα με το ταίρι σας θα είναι περιορισμένη.

Θα δείξετε πείσμα στις απόψεις σας και στις επιθυμίες σας, δε θα υποκύψετε σε συμβιβασμούς, προσοχή στην υπερβολή, βάλτε όρια στον εαυτό σας. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση κινηθείτε χαλαρά, περάστε σε προτάσεις, η απάντηση θα είναι θετική.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, το κλίμα στην καρδιά σας θα είναι μία ζέστη μία κρύο, ενδεχομένως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς θέλετε και τι νιώθετε.

Προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα υπάρχει ο κίνδυνος να μπερδέψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα της σχέσης ή τις γνωριμίας σας, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας ανοίξει πορεία σταθερού δεσμού!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα φανείτε αυθόρμητοι επικοινωνιακοί και αρκετά παρορμητικοί. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να τακτοποιήσετε οριστικά παλιές ανοιχτές εpwτικές σας υποθέσεις, παίρνετε την απόφαση να τηλεφωνήσετε και να προτείνετε ραντεβού.

Θετική ανταπόκριση θα βρείτε από πρώην σας ταίρι, θα δείξει την προθυμία να αλλάξουν οι μεταξύ σας στάσιμες καταστάσεις και τα αρνητικά δεδομένα. Αποκτά η ερωτική σας ζωή βάσεις για μελλοντική εξέλιξη…..

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...