Αισθηματικές Πpoβλέψεις Tου Σαββάτου: Συvάντηση Με Παλιά Αγάπη «ΞYΠΝΑ» Αvαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

0
18491

Αισθηματικές Πpoβλέψεις Tου Σαββάτου: Συvάντηση Με Παλιά Αγάπη «ΞYΠΝΑ» Αvαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου;

H είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, μας δίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Απρόσμενες καταστάσεις ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…..

Δείξε προσοχή, γιατί τα πράγματα σήμερα δεν θα είναι και τόσο εύκολα

και πιθανόν να πέσεις στην παγίδα καθυστερήσεων και παρεξηγήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Λέοντες, Aιγόκεροι, Τοξότες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου 3/6/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από στάσιμες καταστάσεις, κύρια επιθυμία σας θα είναι οι ουσιαστικές αλλαγές. Θα μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς, θα έχετε επιτυχημένη κατάληξη.

Παρόρμηση και απελευθέρωση θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα κατευθύνουν τις πράξεις σας. Αξιοποιήστε τη γοητεία σας, θα υπάρξουν ευχάριστα αποτελέσματα, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα σας ερωτευτεί!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τη γοητεία και τη δυναμικότητα σας, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα θερμών συμβάντων.

Μια συνάντηση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματα σας, το πρόσωπο με το οποίο θα ανοίξετε συναισθηματική κουβέντα θα έχει τη διάθεση να περάσει ολοκληρωτικά στη ζωή σας. Ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε με καινούργιο ταίρι, τώρα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε παλιές αποτυχημένες σχέσεις. 

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να ξεχάσετε τα παλιά και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα.

Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, αυτή τη φορά δε θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να εγκλωβιστεί σε ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες. Ανεβασμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, θα φλερτάρετε, θα γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο που θα σας ανοίξει προοπτική σταθερής σχέσης!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, τώρα θα πάρετε απόφαση να αφήσετε πίσω αναστολές, προκαταλήψεις και ανούσιους δισταγμούς.

Καταφθάνουν δυνατές ανατροπές που θα προκληθούν με δική σας πρωτοβουλία και θα είναι όλες υπέρ σας. Θα πάρετε τη ριζική απόφαση να απομακρυνθείτε μια και καλή από πρόσωπα ή σχέσεις που πλέον δεν έχουν τίποτα το ουσιαστικό να σας προσφέρουν.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη σας θα δημιουργήσει στην προσωπική σας ζωή νέες καταστάσεις ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες. Ανανέωση, αισιοδοξία και χαρά θα σας φέρουν τα γεγονότα, ένα συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του.

Σήμερα θα τραβήξει την προσοχή σας άτομο ελκυστικό, δυναμικής προσωπικότητας και εντυπωσιακής εμφάνισης, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε αποφασιστικά χωρίς αναστολές ή καθυστερήσεις. Καταφθάνει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας που θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές αρπάξετε την ευκαιρία θα σας βγει σε καλό!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση ζωής, εσείς οι χωρισμένοι ή απογοητευμένοι θα διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας.

Θα κινηθείτε προς νέο ξεκίνημα, θα έχετε αποτέλεσμα άμεσο και επιτυχημένο. Παίρνετε την απόφαση να δράσετε αποφασιστικά, θετική στάση θα κρατήσετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί. Για εσάς τους ελεύθερους ανοίγεται καινούργια προοπτική, θα ερωτευτείτε και θα καταφέρετε να διαγράψετε το παρελθόν σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας, η κοινωνική σας στάση θα σας ανοίξει προοπτικής καινούργιας γνωριμίας, δημιουργούνται νέα ενδεχόμενα.

Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε και να διεκδικήσετε, ευνοούνται οι δυναμικές αποφάσεις και τα τολμηρά βήματα. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη γοητεία και σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση που θα σας διακατέχει, να είστε σίγουροι πως στις προτάσεις σας, θα λάβετε θερμές και άμεσες απαντήσεις!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα θελήσετε να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε. Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να μην αρκεστείτε στα δεδομένα που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στη ζωή σας, αλλά να κυνηγήσετε το κάτι επιπλέον ή διαφορετικό.

Τολμηρή και εκδηλωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα περάσετε σε άμεσες και τολμηρές προτάσεις. Καταφθάνουν απρόοπτες συναναστροφές με θερμή κατάληξη, εσείς οι ελεύθεροι θα γνωριστείτε με εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, από μόνοι σας θα νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε ανοίγματα για νέες γνωριμίες. Οι εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, τα γεγονότα θα σας φέρουν σε προσωπική συνομιλία που δεν θα τερματίσει άδοξα.

Βασική σας επιθυμία θα είναι να ανανεωθείτε και να ξεφύγετε από καταπιέσεις που περιορίζουν τη δράση σας. Τώρα θα είστε σε θέση να τερματίσετε στάσιμες σχέσεις και να συνεχίσετε με καινούργια αγάπη!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θερμή και ανέμελη θα είναι η στάση σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ερωτευτείτε και να στρέψετε προς άλλη κατεύθυνση την προσωπική σας ζωή.

Για εσάς που έχετε ανάγκη να διαγράψετε το αποτυχημένο παρελθόν σας, αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, μην αναλωθείτε σε αβάσιμες απαισιόδοξες σκέψεις. Θα βρείτε τη δύναμη να διώξετε αρνητικά πρόσωπα που σας πίκραναν ή σας πλήγωσαν.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, η συμμέτοχη σας σε φιλικές παρέες θα φέρει μια έκπληξη που όχι μόνο θα αναστατώσει την καρδιά σας, αλλά θα καταλήξει σε νέο ξεκίνημα.

Εσείς οι μοναχικοί δεχτείτε το κάλεσμα που θα λάβετε, σε τυχαίο χώρο, σε απρόοπτη στιγμή, θα κάνει την εμφάνιση του εντυπωσιακό πρόσωπο, που από την πρώτη σας συνομιλία θα παρατηρηθεί έντονη συμπάθεια μεταξύ σας!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα εναντιωθείτε σε συναισθηματικές εξαρτήσεις και σε καταστάσεις που διαταράσσουν την ψυχολογία σας. Τώρα θα βρείτε τη δύναμη να βάλετε φρένο σε αρνητικές σχέσεις, εσείς οι απογοητευμένοι αλλάζετε σκέψη και στάση.

Καταφθάνει άνοιγμα νέας αρχής, οι τολμηρές σας διαθέσεις θα φέρουν ευχάριστες ανατροπές, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα το ερωτευτείτε και θα σας ερωτευτεί….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...