Οι Εpwτικές Προβλέψεις Tου Σαββάτου: Συvάντηση Με Παλιά Αγάπη «Ξυπνάει» Πάθη Για 4 Ζώδια

0
6927

Οι Εpwτικές Προβλέψεις Tου Σαββάτου: Συvάντηση Με Παλιά Αγάπη «Ξυπνάει» Πάθη Για 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας… Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει τα πάνω-κάτω στα αισθηματικά μας. Απρόσμενες καταστάσεις θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…

Αναπάντεχα και απρόοπτα γεγονότα θα δοκιμάσουν πολύ την υπομονή σου σήμερα.

Έρχονται μεγάλες «εκπλήξεις» και καλό είναι σε βρουν προετοιμασμένο. Αν θα είσαι σε ετοιμότητα, σίγουρα θα ανταπεξέλθεις σε όλα. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τρίγωνο Αφροδίτης Με Κρόνο ΜΑΣ Φέρνει Ανατροπές: Αvέλπιστη «Tύχη» Σε Έpwτα-Xρήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου 24/10/2020

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας, θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα με απελευθερωμένο ενθουσιασμό. Σε εpwτικό ραντεβού το κλίμα που θα δημιουργηθεί θα είναι ιδιαιτέρως θερμό,

θα ακουστούν προσωπικές και εξομολογητικές κουβέντες που θα τερματίσουν τις αναστολές, τώρα ξεκλειδώνονται τα αισθήματα. Αυτή τη φορά δεν θα βάλετε φρένο στην ανάγκη σας να δείξετε ξεκάθαρα αυτό που νιώθετε, οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε! 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, αυθορμητισμός και αισιοδοξία θα χαρακτηρίζει τη στάση σας, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Ευχάριστη κατάληξη θα έχετε με πρόσωπο που από την αρχή της συνομιλίας σας θα νιώσετε αμοιβαία οικειότητα.

Η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα σας ενθουσιάσει, παίρνετε την απόφαση να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν, στροφή θα κάνει η καρδιά σας. Εσείς που είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, με το ταίρι σας θα μιλήσετε για το θέμα της δέσμευσης, αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα ΜΑΣ Πρoειδοπoιεί: Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Nέοι Έpwτες Για 4 Ζώδια

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, μια εντελώς τυχαία συνάντηση θα σας δώσει το άνοιγμα να συνομιλήσετε με πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στο εpwτικό σας στόχαστρο. Αν τολμήσετε να περάσετε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις, τότε θα δημιουργηθεί άνοιγμα για έναρξη σχέσης.

Εσάς τους μόνους, η παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αλλάξει το κλίμα στην καρδιά σας. Θα διαθέτει ελκυστική προσωπικότητα και έντονη εpwτική γοητεία, σας συμβουλεύω να δείξετε το ενδιαφέρον σας!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να εκδηλωθείτε και να εξωτερικεύσετε, έρχονται όμορφες συναντήσεις και θερμές συζητήσεις που θα δώσουν καινούργια πνοή στη ζωή σας.

Τυχαίο συμβάν θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι εpwτικοί σας δρόμοι, τα αποκαλυπτικά σας λόγια ανοίγουν δίοδο επανασύνδεσης. Τώρα θα καταφέρετε να εκφράσετε ελεύθερα αισθήματα και επιθυμίες, ένα καινούργιο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, δείξτε άφοβα το ενδιαφέρον σας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτίο» Στη Mοvαξιά ΠΡΙN Bγει O Oκτώβριoς: Aυτά Τα Ζώδια Θα Έχoυν Eπανασύvδεση ‘Mέσα’ Στο Μήvα

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί και δεχτικοί, δε θα λείψουν οι ονειροπολήσεις. Για τους ερωτικά μόνους έρχεται τυχερό γεγονός που θα τονώσει την αισιοδοξία σας.

Η γνωριμία σας με καινούργιο πρόσωπο θα έχει ευχάριστη εξέλιξη, αυθόρμητες θα είναι οι μεταξύ σας εκδηλώσεις. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση, ραντεβού που θα έχετε με το πρώην ταίρι σας θα κλείσει με συμφιλίωση, τώρα θα βρείτε τρόπο να λύσετε τις διαφορές σας! 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα υπάρξουν επαφές που θα τονώσουν την ψυχολογία σας, τερματίζουν τάσεις κυκλοθυμίας. Ευχάριστα γεγονότα θα ζωηρέψουν την καρδιά σας, καταφθάνουν εpwτικές αναστατώσεις.

Σε προσωπική συνάντηση θα ανοιχτεί συζήτηση πάνω σε σοβαρή συναισθηματική βάση με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας. Θα υπάρξουν εξομολογήσεις, εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε. Η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού που θα πάρει εpwτικές διαστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εφαpμόζεται Άμεσα: Το Nέο «Αυστηpό» Mέτρο Σε Σχολεiα Και Παvεπιστήμια Mετά Την Eκρηξη Των Κpουσμάτων

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση, θετικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις που θα έχει το αγαπημένο σας ταίρι, οι συζητήσεις σας θα γίνουν σε κλίμα ήρεμο και διαλλακτικό.

Εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού έρχεται ξεκαθάρισμα, συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα, ξαναβρίσκει ισορροπία η εpwτική σας ζωή. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο! 

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θερμή και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, εκδηλωτική η στάση σας, σήμερα θα καταφέρετε να ελέγξετε τις συναισθηματικές σας εναλλαγές. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, θελκτικοί θα φανείτε στα άγνωστα άτομα.

Εσάς τους μόνους, σας δίνω τη συμβουλή να μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις. Πίσω από μια τυπική συνομιλία, θα κρύβετε γνωριμία με καινούργιο πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δεν Πρόλαβαν Να Το Kόψoυν: ‘Xαμός’ Με Το ΝEO Aπαpάδεκτο Bivτεο Του Big Brother (Vid)

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο αισιόδοξος τρόπος σκέψης σας και η εκδηλωτική σας στάση θα αλλάξουν τα τυχόν αρνητικά αποτελέσματα. Για τους χωρισμένους έρχεται μόνοιασμα, για τους τελείως ελεύθερους καταφθάνει καινούργια γνωριμία που θα έχει την προοπτική σταθερής σχέσης.

Σήμερα το πρόσωπο που σκέπτεστε θα σας μιλήσει απελευθερωμένα χωρίς φραγμούς ή υπεκφυγές θα καταλάβετε τι είδους βλέψεις έχει για εσάς. Έρχονται απρόσμενες αναστατώσεις που θα είναι ευχάριστες και δημιουργικές! 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα αφήνετε στην άκρη τις έγνοιες, θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε, να ονειροπολήσετε, θα περάσετε ανέμελες εpwτικές στιγμές με το ταίρι σας. Με πρόσωπο που δεν έχει γίνει ακόμα σχέση μεταξύ σας θα έχετε προσωπικό ραντεβού,

με δική σας πρωτοβουλία ανοίγετε συζήτηση συναισθηματικών ξεκαθαρισμάτων, θα είστε πρόθυμοι να εκδηλώσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας. Προμηνύεται έναρξη δεσμού, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε στις εpwτικές σας εκδηλώσεις, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ηρεμεί ο συναισθηματικός σας κόσμο, φεύγουν οι ανασφάλειες και οι αρνητικές σκέψεις. Θα υπάρξει ισορροπία στις πράξεις σας και στις αντιδράσεις σας, ανάγκη σας θα είναι να απελευθερωθείτε και να ανανεωθείτε.

Σήμερα θα φανείτε κοινωνικοί, δεκτικοί, και διαθέσιμοι στις απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις που θα προκύψουν. Απρόσμενες συναντήσεις θα φέρουν ανοίγματα για επανασυνδέσεις, εσείς που είστε χωρίς σχέση καλοδεχτείτε το καινούργιο άτομο που θα κάνει την εμφάνιση του! 

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, επιρρεπείς θα είστε στις ονειροπολήσεις, αφήνετε στην άκρη την ψυχρή πραγματικότητα. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα είναι τα γεγονότα που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας φέρνοντας άμεσες και ευχάριστες εpwτικές αλλαγές.

Προχωρήστε χωρίς επιφυλάξεις, φανερώστε τα αισθήματα σας, θα υπάρξει ικανοποιητική κατάληξη. Στις επαφές σας κινηθείτε με αυθορμητισμό, θα καταφέρετε να κερδίσετε την καρδιά και το ενδιαφέρον προσώπου που επιθυμείτε εpwτικά εδώ και πολύ καιρό…..

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...