Αισθηματικές Πρoβλέψεις Tου Σαββάτου: Παλιές Αγάπες «XΤΥΠ0ΥΝ» Πάλι Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
9975

Αισθηματικές Πρoβλέψεις Tου Σαββάτου: Παλιές Αγάπες «XΤΥΠ0ΥΝ» Πάλι Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου;

Τι ετοιμάζει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός? Το εξάγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Δία στον Κριό, φέρνει ανατροπές στον εpwτικό τομέα. Έντονες και μοιραίες καταστάσεις για κάποια από τα ζώδια….

Οι νέες αστρολογικές όψεις φέρνουν ανατροπές. Προσπάθησε να ελέγξεις την ανάγκη σου

και μην πιέζεις τις καταστάσεις. Καλύτερα να περιμένεις, εκμεταλλευόμενος τον χρόνο για ανασυγκρότηση.

Tα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες, Λέοντες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου 18/3/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο εpwτικό σας ταίρι, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάσετε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα πρόσωπο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας.

Ευχάριστη και πολύ θερμή διάθεση θα σας δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο άτομο, που με πάτημα την εκδηλωτική σας στάση θα αλλάξει απέναντι σας τακτική συμπεριφοράς. Τώρα θα βρει το θάρρος να φανερώσει το ερωτικό ενδιαφέρον που έκρυβε για εσάς! 

Ταύρος
Αγαπητοί μου Ταύροι, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, προθέσεις, και μελλοντικές βλέψεις, δίνοντας τέλος σε μετεωρισμούς και μελλοντικές αβεβαιότητες. Ουσιαστικά θα προσπαθήσετε να βάλετε συναισθηματικές βάσεις με στόχο την σταθερή πορεία και όχι τα αλλοπρόσαλλα σκαμπανεβάσματα.
Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που επιθυμείτε, θα βρείτε θερμή ανταπόκριση. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκπλήξει με τις θερμές του εξομολογήσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα σας δοθεί το άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις.

Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε με ένταση και με δυνατή ενέργεια, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας θέτουν περιορισμούς. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο να οδηγηθείτε σε νέες εpwτικές περιπέτειες! 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε συναισθήματα που κρύβετε εδώ και πολύ καιρό. Θα περάσετε σε εξομολογήσεις, η αποκαλυπτική σας στάση θα έχεις ως αποτέλεσμα να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά.

Η απόφαση σας να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς νιώθετε και που στοχεύετε, θα φέρει άνοιγμα δυνατής ακόμα και δεσμευτικής σχέσης. Σε φιλική έξοδο θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, βάλτε τα καλά σας, κινηθείτε με άνεση και αυθορμητισμό.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, αισιόδοξη και πολύ εpwτική θα είναι η διάθεση σας, θερμή θα είναι η στάση σας σε πρόσωπα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Η ξαφνική παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα ανάψει σπίθα στην καρδιά σας.

Εpwτική πρόταση θα λάβετε απ’ πρόσωπο που δεν σας είναι καθόλου αδιάφορο, τώρα θα κινητοποιηθεί η καρδιά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαλύψετε το εpwτικό σας ενδιαφέρον. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα που θα δημιουργήσουν βάσεις για σταθερό δεσμό! 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ένα εpwτικό πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις, αν ανοίξετε την καρδιά σας χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις τότε θα καταφέρετε να κλείσετε παλιές πληγές και να δώσετε νέες υποσχέσεις.

Για εσάς τους ερωτικά τελείως μόνους, σε τυχαία χρονική στιγμή η παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα σας δημιουργήσει ευκαιρία νέας εpwτικής γνωριμίας. Αν είστε αρκετό καιρό μόνοι τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα, καλό θα είναι να μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν το κλίμα στην καρδιά σας, σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε απρόσμενη πρόταση για ραντεβού. Εσείς οι μόνοι επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, θα υπάρξουν απρόοπτες νέες γνωριμίες.

Ευχάριστη εpwτική έκπληξη θα σας προκαλέσει το τηλεφώνημα που θα λάβετε από παρελθοντικό πρόσωπο. Θα σας θυμηθεί πρώην εpwτικό ταίρι που ενδεχομένως να μην καταφέρατε ποτέ να το ξεπεράσετε!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα υπάρξουν νέες προτάσεις και καινούργια πρόσωπα. Αναλυτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από ψυχοφθόρα κολλήματα, δίνετε λύση σε παρελθοντική εpwτική σας υπόθεση.

Τα συναισθήματα σας μπαίνουν σε νέα τροχιά, τυχαίες συναντήσεις θα φέρουν απρόοπτες αλλαγές, εντυπωσιακό πρόσωπο θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σας. Επιφυλακτική στάση θα κρατήσετε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, οι προτιμήσεις σας θα εστιάσουν σε καινούργια πρόσωπα κι όχι σε παλιά.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θερμή, αποκαλυπτική και εpwτική θα είναι η στάση σας. Κάποιο πρόσωπο θα δει πράσινο φως και θα εισχωρήσει για τα καλά στη ζωή σας. Τα ευχάριστα συναισθήματα που θα σας προκαλέσει θα σας δημιουργήσουν τη διάθεση να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση.

Αισιόδοξο κλίμα θα υπάρξει στην καρδιά σας, σε αυτό θα συμβάλουν οι απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Η τολμηρή σας διάθεση να αποκαλυφθείτε εpwτικά θα σας φέρει πολύ θερμή κατάληξη!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, εκδηλωτικοί θα είστε, θα ξεκλειδώσετε τα εpwτικά σας αισθήματα. Αυτή τη φορά θα αφήσετε στην άκρη την πολλή σκέψη, θα είστε έτοιμοι να κινηθείτε αποφασιστικά προς συγκεκριμένους στόχους.

Για όσους από εσάς έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με παλιό εpwτικό πρόσωπο, σήμερα θα κλείσουν οριστικά περνώντας σε πορεία επανένωσης, καταλήγετε σε δεσμό σταθερής και μελλοντικής εξέλιξης. 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, βάζετε φρένο σε ανασταλτικές σκέψεις, περνάτε σε δυναμική δράση και εκτοπίζετε τα λάθος πρόσωπα στη ζωή σας. Σε θερμές συναντήσεις θα βρεθείτε και σε τολμηρές συνομιλίες θα εμπλακείτε, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο, θετικό και αισιόδοξο. Καταφθάνουν ριζικές αλλαγές που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποτελέσει το έναυσμα που θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσετε την εpwτική σας ζωή. Παίρνετε νέες αποφάσεις, δεν αποκλείεται να επιλέξετε νέο ταίρι! 

Ιχθείς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα θελήσετε να τερματίσετε ψυχοφθόρες εκκρεμότητες, με δικές σας κινήσεις απαλλάσσεστε από στενάχωρες ή στάσιμες καταστάσεις, τώρα θα αναζητήσετε ποικιλία και νέα ερωτικά ενδεχόμενα.

Έρχονται εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής και ψυχικής αλλαγής. Δεν αποκλείεται ένας νέος έpwτας να απασχολήσει την καρδιά σας, σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξουν παγίδες ούτε απογοητεύσεις…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...