Αισθηματικές Πpoβλέψεις Του Σαββάτου! Συvάvτηση Με Παλιό Έρwτα «ΞΥΠNA» Πάθη Σε 4 Ζώδια

0
25726

Αισθηματικές Πpoβλέψεις Του Σαββάτου! Συvάvτηση Με Παλιό Έρwτα «ΞΥΠNA» Πάθη Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου;

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα, μας δίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Απρόσμενες συναντήσεις ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια απο τα ζώδια…..

Με τις νέες αστρολογικές όψεις, η διαίσθησή σου θα είναι αυξημένη και πρέπει

να την εκμεταλευτείς σωστά, γιατί θα σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας κάτι το οποίο έχει μεγάλη σημασία για σένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου 19/8/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σωστές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα θελήσετε να δώσετε μια πιο σοβαρή και σταθερή τροπή στην πορεία της σχέσης σας. Εσείς οι ελεύθεροι θα προσπαθήσετε να βγείτε από την στασιμότητα,

θα είστε έτοιμοι να περάσετε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις, η εκδηλωτική σας στάση θα σας κάνει προσιτούς και ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Μια πρόσκληση που θα λάβετε από πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα σας ενθουσιάσει, πολύ καλά θα κάνετε και θα τη δεχτείτε!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, προσοχή στις πράξεις σας, με επιμονή θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα στη σχέση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και τις ακραίες ενέργειες.

Εσάς τους ελεύθερους, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει δίοδο καινούργιας γνωριμίας, γοητευτικό και ιδιαιτέρως συμπαθητικό θα βρείτε το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ευαίσθητη, συναισθηματική και λογική θα είναι η στάση σας, θα φανείτε προσγειωμένοι, στο ταίρι σας θα συμπροφερθείτε με διαλλακτικότητα.

Σήμερα θα αναζητήσετε συναισθηματική ισορροπία και θα τη βρείτε, θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές αγάπης και αμοιβαίας έλξης. Εσείς οι μοναχικοί κρατήστε πρόσχαρη στάση, φανείτε εκδηλωτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, οι συγκύριες και τα γεγονότα θα είναι ιδιαιτέρως τυχερά! 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σοβαρές αποφάσεις θα πάρετε με το ταίρι σας, ίσως να ανοιχτεί προοπτική συγκατοίκησης. Ευχάριστη συνάντηση θα έχετε σήμερα, ανανεώνεται η ψυχολογία σας, για τους χωρισμένους θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Η θετική σας αύρα θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα είναι στη δική σας απόφαση αν θα το αφήσετε να φύγει, ή αν θα το βάλετε ριζικά στη ζωή σας. Από την αρχή θα καταλάβετε τους σκοπούς του, αποφασίσετε και κινηθείτε αναλόγως. 

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα με το ταίρι σας θα υπάρξει συνεννόηση και κατανόηση. Τώρα θα αποβάλλετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί με έντονη την ανάγκη για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

Για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού, θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση και όχι τελική απομάκρυνση. Η απόφαση σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε θα δημιουργήσει καινούργια και πολύ έντονα συναισθηματικά γεγονότα! 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ειλικρίνεια και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η θερμή στάση που θα κρατήσετε σε πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα αναθερμάνει τα αισθήματα σας.

Εσείς που είστε ήδη σε σχέση περνάτε σε αλλαγές και σε σοβαρές υποσχέσεις, θα σας διακατέχει μια έντονη ανάγκη να φανερώσετε σκέψεις, προβληματισμούς, και αισθήματα. Εσείς οι χωρισμένοι θα κάνετε το βήμα της επανασύνδεσης, καταφθάνει επανένωση δεσμευτικής πορείας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με δική σας πρωτοβουλία και ανάγκη θα περάσετε σε ουσιαστικές εκδηλώσεις και αποκαλύψεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, εσείς οι ερωτευμένοι θα βρείτε ανταπόκριση.

Βάζετε φρένο σε εγωισμούς και υπερβολικές απαιτήσεις, τώρα θα είστε σε θέση να επανασυνδεθείτε σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός ή να δεσμευτείτε σε περίπτωση που διατηρείτε μακροχρόνια σχέση! 

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, δεν θα ανεχτείτε ασφυκτικές καταστάσεις, σήμερα θα αντιδράσετε και θα εναντιωθείτε σε συνθήκες πίεσης. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στη θετική και δημιουργική πλευρά των καταστάσεων.

Για τους ερωτευμένους, ευχάριστα μαντάτα θα τονώσουν την αισιοδοξία σας τώρα θα περάσετε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις, αποκαλυπτικές πληροφορίες θα σας ανοίξουν πεδίο δράσης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, το νου σας στις υπερβολές, απ’ πλευρά σας θα υπάρξουν συναισθηματικές εξάρσεις και ανάγκη για εκτόνωση. Αντιδραστική θα είναι η στάση σας, οριοθετήστε την παρορμητικότητα σας.

Σας συμβουλεύω να εστιάσετε στα αισθήματα και όχι στις απαιτήσεις. Δεχτείτε με θερμό τρόπο το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σας προσεγγίσει, η αστρολογική όψη της ημέρας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για έναρξη σταθερής σχέσης! 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις που θα σας βοηθήσουν να παραδεχτείτε λάθη και αισθήματα, με αποτέλεσμα να κινηθείτε πλέον με πιο ώριμη στάση και αντίληψη.

Σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις μέσα στη σχέση σας θα καταφέρετε να βρείτε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας, αν είστε χωρισμένοι έρχεται επανασύνδεση. Για τους ελεύθερους και μοναχικούς θα εμφανιστεί ευκαιρία δημιουργικής γνωριμίας, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα την αφήσετε να πάει χαμένη.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα σας τηλεφωνήσει το πρώην ταίρι σας, θα κάνει την κίνηση να σας προσεγγίσει, δείτε με θετικό μάτι τις προσπάθειες που θα κάνει για επανένωση. Οι συνομιλίες σας θα έχουν θετική και ευχάριστη κατάληξη, περάσετε σε άμεσες εκδηλώσεις.

Εσείς που είστε χωρίς σχέση, ένα συγκεκριμένο άτομο θα τραβήξει την προσοχή σας, με αυθόρμητο και οικείο τρόπο θα σας πλησιάσει, τα γεγονότα θα σας δώσουν άνοιγμα για προσωπικό ραντεβού!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βγείτε από τυχόν συναισθηματικά μπερδέματα. Σε συνάντηση θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκδηλώσετε αισθήματα και επιθυμίες, σήμερα θα βρείτε την χρυσή οδό που θα κλείσει αδιέξοδα,

για εσάς τους χωρισμένους είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κατάληξη επανασύνδεσης. Εσείς οι μοναχικοί θα έχετε ήπιες και ήρεμες διαθέσεις με αποτέλεσμα να καταφέρει να σας πλησιάσει πρόσωπο, που θα κερδίσει τελικά την καρδιά σας…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...