Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Παρασκευής: Συvάντηση Mε Παλιά Aγάπη «Aλλάζει» Δεδομέvα Σε 4 Ζώδια

0
8751

Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Παρασκευής: Συvάντηση Mε Παλιά Aγάπη «Aλλάζει» Δεδομέvα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Τι ετοιμάζει για αύριο ο φτερωτός θεός; Μια πλανεύτρα νέα Σελήνη στο Ζυγό, μας δίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Απροσδόκητες συναντήσεις ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…..

Ξαφνικές ιδέες βοηθούν στην προσωπική μας εξέλιξη ή στο να χαράξουμε νέους δρόμους

στη ζωή μας. Παράλληλα, θα υπάρχει μια τάση για επαναστατικές κινήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτές Eίvαι Oι Γυvαίκες Tου Ζωδιακoύ Που Αφήvουν «Bαθιά» Σημάδια: ΔEN Tις Ξεπερvoύv Mε Tίπoτα Oι Άvτρες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Σκορπιοί.

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Παρασκευής 18/6/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυθορμητισμός και αισιοδοξία, σήμερα θα αναζητήσετε θα κυνηγήσετε, ελεύθερα θα φανερώσετε σκέψεις και αισθήματα. Καταφθάνει ερωτικό συμβάν που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ζήσετε καινούργιες εpwτικές εμπειρίες.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει και θα βρει τρόπο να τραβήξει την προσοχή σας. Ακολουθήστε την καρδιά σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ναι μεν θα είναι βαθιά τα αισθήματα σας, η στάση σας όμως θα είναι ανυπόμονη ίσως και αρκετά κτητική. Παίρνετε απόφαση να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε, για εσάς που είστε χωρίς σχέση,

ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, τα γεγονότα θα σας φέρουν δίπλα σε ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο. Κινηθείτε δυναμικά, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, πολύ γρήγορα θα βρεθείτε να διανύετε πορεία δεσμού.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, έντονη θα είναι η όρεξη σας για δημιουργικές ερωτικές δραστηριότητες, δεν θα έχετε καμία διάθεση να περιορίστε τον ενθουσιασμό που θα σας διακατέχει, ρομαντικές ίσως και κάπως εκκεντρικές θα είναι οι διαθέσεις σας.

Δραστήρια θα είναι η μέρα σας, με διαφόρων ειδών άτομα θα ‘ρθείτε σε συνομιλία παλιά ή καινούργια. Κάποιο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, εκδηλώστε την έλξη που θα νιώσετε!

Καρκίνος 

Φίλοι μου Καρκίνοι, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη για επανασύνδεση. Κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρώην σας ταίρι, με τον θελκτικό και κολακευτικό τρόπο έκφρασης σας θα καταφέρετε να επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας.

Δυναμική θα είναι η εpwτική σας συμπεριφορά με έντονη τη διάθεση να εκδηλώσετε την έλξη σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να φέρει την κουβέντα σας σε ερωτικό επίπεδο, ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα σχέσης.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, αποφασιστικότητα και τόλμη για κατάκτηση εpwτικών στόχων θα σας φέρει η μέρα, σήμερα θα κλείσουν υπέρ σας συζητήσεις και προσεγγίσεις. Εσείς οι μόνοι που ψάχνετε καινούργιο  πρόσωπο να σας κινήσει το ενδιαφέρον, φανείτε κοινωνικοί και προσιτοί, στο δρόμο σας θα πέσει άτομο πολλά υποσχόμενο.

Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, εντυπωσιακό άτομο ελκυστικής εμφάνισης θα τραβήξει την προσοχή σας και εσείς τη δική του! 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αισιόδοξη και ριψοκίνδυνη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα στόχος σας θα είναι να αλαλάξετε τα δεδομένα. Ένα πρόσωπο θα προκαλέσει την έλξη και τον ενθουσιασμό σας, θα καταφέρει να σας αλλάξει τρόπο σκέψης,

θα διαφοροποιηθούν οι επιθυμίες σας. Καταφθάνει απρόοπτο ερωτικό συμβάν που θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας, θα πάρετε απόφαση να εξωτερικεύσετε αισθήματα που ως τώρα τα κρατούσατε κλειδωμένα.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστείτε αυθόρμητοι, επικοινωνιακοί, και αρκετά ριζοσπαστικοί. Σήμερα ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να διεκδικήσετε το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου εpwτικού προσώπου,

το ελκυστικό σας στυλ θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά του. Φανερώστε το εpwτικό σας ενδιαφέρον θα βρείτε απόλυτη συναισθηματική ανταπόκριση. Θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή εpwτική σχέση, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς! 

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε ριζοσπαστικές κινήσεις ίσως και σε δεσμευτικές ενέργειες. Εσείς οι εpwτικά μόνοι, σήμερα θα επεκταθείτε σε καινούργιες γνωριμίες αξιοποιώντας τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν.

Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνάντηση σας με πρόσωπο ελκυστικό. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, κινηθείτε μεθοδικά μην πέσετε στην παγίδα της ανυπομονησίας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, περιπέτειες θα αναζητήσει η καρδιά σας γι’ αυτό θα φανείτε δεχτικοί στην ερωτική πρόκληση που θα λάβετε από ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Σήμερα δεν θα λείψουν οι ριζοσπαστικές ενέργειες,

θα αναλάβατε ρίσκα εστιάζοντας στο παρόν και όχι τόσο στο μέλλον. Εσείς που είστε σε σχέση, ως προς το εpwτικό σας ταίρι καλό θα είναι να αποφύγετε την αλλοπρόσαλλη ή επιπόλαιη συμπεριφορά!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η μέρα θα ενδυναμώσει τις εσωτερικές σας άμυνες, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αποφασιστικοί, δεν θα έχετε σκοπό να καταθέσετε εύκολα τα όπλα.

Εpwτισμός και ελκυστικότητα θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι πρόσχαροι και ελκυστικοί θα φανείτε σε κάποια καινούργια άτομα που θα βρουν τρόπο να σας προσεγγίσουν ή που εσείς οι ίδιοι θα τολμήσετε να πλησιάσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, θα δραστηριοποιηθείτε προς νέες ερωτικές κατευθύνσεις.

Θα σας προσεγγίσει ελκυστικό πρόσωπο που θα τονώσει στις αισθήσεις σας, δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. Όσοι έχετε την ανάγκη να ξεκινήσετε έναν καινούργιο έpwτα τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, καλό θα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε αναστολές!

Ιχθείς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα η μέρα σας θα έχει θετικές εξελίξεις, τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για ευχάριστη επικοινωνία, η νύχτα σας θα κλείσει με ρομαντικό ραντεβού.

Πολύ καλά θα κάνετε και θα ανοίξετε την καρδιά σας άφοβα, εκδηλώστε αυτό που θα νιώσετε, θα βρείτε άμεση συναισθηματική ανταπόκριση. Ένα εpwτικό σας ζήτημα θα βρει οριστική λύση, αν είστε χωρισμένοι θα σημειωθεί γεγονός επανένωσης….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...