Η Αφροδiτη Στoν Kαρκίvο Κpύβει Aνατρoπές: Το Παpελθόν Eπιστρέφει «Δυvατά» Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

0
18841

Η Αφροδiτη Στoν Kαρκίvο Κpύβει Aνατρoπές: Το Παpελθόν Eπιστρέφει «Δυvατά» Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Δες τώρα τι φέρνει στο ζώδιο σου- Ποια ζώδια ευνοεί αυτή η τυχερή όψη;

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, ξυπνά μια διάθεση να ονειροπολήσεις και να αφεθείς σε ρομαντικές περιπέτειες. Πολύ πιθανό, να εμφανιστεί στο δρόμο σου πρόσωπο από το παρελθόν και να….


Στις 7 Αυγούστου, η Αφροδίτη περνά στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου,

όπου και θα παραμείνει έως τις 6 Σεπτεμβρίου. Από τη νέα της θέση εντείνει την επιθυμία μας για συναίσθημα, οικονομική ασφάλεια και θαλπωρή μέσα στις σχέσεις, ενώ μας καλεί να αφιερώσουμε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα και στην οικογένειά μας. Αναζητάμε περισσότερη φροντίδα, τρυφερότητα και κατανόηση το διάστημα αυτό, ενώ παράλληλα γινόμαστε πιο ευαίσθητοι και επιφυλακτικοί στην αγάπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Tης Τετάρτης: Παλιά Εpwτικά Πάθη «Φoυντώvουν» Πάλι Για 4 Ζώδια

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο λοιπόν, λειτουργεί προσεκτικά, καχύποπτα και με επιφυλάξεις. Στο διάστημα που θα παραμείνει εκεί, θα χρωματίσει τις σχέσεις και τη ζωή μας, ανάλογα. Η οικογένεια αποκτά ξανά μια αξία σπάνια και διαχρονική, ενώ η οικονομική ασφάλεια είναι βασικό συστατικό μιας ήρεμης σπιτικής ατμόσφαιρας.

Πολύ σημαντικό τα άτομα που είναι γύρω μας, να μας εμπνέουν οικειότητα, σταθερότητα

και προστασία. Οι επιλογές των συντρόφων γίνονται με αυτά τα κριτήρια, ενώ υπάρχει έντονα το μητρικό στοιχείο απέναντι στους άντρες, ακόμα και σε αυτούς που μας πλησιάζουν ερωτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aγάθωvας Iακωβiδης: Το Σπαρακτικό «Αvτίο» Τoυ Hλiα Kόζα Των ‘Koza Mostra’ Στoν pεμπέτη! Φωτo

Ωστόσο, αν και η περίοδος αυτή καθορίζεται από τα στοιχεία της Αφροδίτης για τα άτομα που εισβάλουν στη ζωή μας και θέλουν να τη μοιραστούν με εμάς, θα θέσουμε ένα χρονικό περιθώριο γνωριμίας, πριν αφεθούμε και γίνουμε ευάλωτοι απέναντί τους.Το φλερτ αποκτά μια ιδιαίτερη θέση στη ζωή μας, με πολύ ρομαντισμό, τρυφερότητα, ευγένεια και προσμονή. Σαν την αναγέννηση μιας άλλης εποχής.

Tα ζώδια που επηρεάζονται από την νέα θέση της Αφροδίτης είναι του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που ίσως έχουν ένα λόγο παραπάνω να χαμογελούν.

Τι Φέρνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο στα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο στις 7 Αυγούστου, τονίζοντας την επιθυμία σου για ασφάλεια, φροντίδα και θαλπωρή. Έως τις 6 Σεπτεμβρίου, θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου, θα συναντήσεις οικεία πρόσωπα και ενδεχομένως να φιλοξενήσεις και κάποιους συγγενείς στο σπίτι σου.

Ο χώρος που μένεις θα αποτελέσει ένα καταφύγιο που σου προφέρει ευχαρίστηση και ηρεμία, ενώ γενικά αποζητάς περισσότερη εσωτερική αρμονία και ισορροπία. Επίσης, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες αισθητικές βελτιώσεις στο σπίτι σου ή να σε απασχολήσει η αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Επιστροφές συντρόφων από το παρελθόν είναι, επίσης, πιθανό να προκύψουν! Θα «Κάψει» Καρδιές ο Φετινός Αύγουστος ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί την επικοινωνία με τους γύρω σου, με τις συζητήσεις να χαρακτηρίζονται από περισσότερη αρμονία, κατανόηση και υποχωρητικότητα.

Παράλληλα, έως τις 6 Σεπτεμβρίου, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις με τον/την σύντροφό σου, ενώ εκδρομές που θα πραγματοποιήσουν οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, έχουν αυξημένες πιθανότητες να εμπεριέχουν και νέες, ρομαντικές γνωριμίες. Ακόμη, ευνοούνται νέες επαφές για επαγγελματικές συνεργασίες, αλλά και η αποκατάσταση σχέσεων με αδέρφια και πρόσωπα από το στενό, οικογενειακό σου περιβάλλον. Θα «Κάψει» Καρδιές ο Φετινός Αύγουστος ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδoποιεi: Mεγάλη «Eπιτυχiα» Σε Έpwτα-Χρήμα Γι’ Aυτά 3 Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στις 7 Αυγούστου, μία θέση που ευνοεί τα οικονομικά σου και σου δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας. Έως τις 6 Σεπτεμβρίου, θα έχεις περισσότερη άνεση για να ξοδέψεις χρήματα για την προσωπική σου ευχαρίστηση και για να αγοράσεις πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο όμορφος/η με αυτό που αντικρίζεις στον καθρέφτη σου.

Επίσης, ίσως δανείσεις ή δανειστείς χρήματα από οικογενειακά πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια βελτίωση στα εισοδήματά σου. Ακόμη, τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι σε κάνουν να νιώθεις πιο ασφαλής, ενώ φαίνεται πως μοιράζεστε κοινές επιθυμίες και αξίες. Επενδύσεις σε ακίνητα και βελτιώσεις στον χώρο που μένεις είναι, επίσης, πιθανό να προκύψουν! Θα «Κάψει» Καρδιές ο Φετινός Αύγουστος ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 7 Αυγούστου, χαρίζοντάς σου αυτοπεποίθηση, γοητεία και επιθυμία για αρμονία στις σχέσεις σου. Έως τις 6 Σεπτεμβρίου, θα προσελκύσεις με ευκολία νέους θαυμαστές και υποψήφιους συντρόφους, ενώ είναι πιθανό να αναπτύξεις ένα νέο ειδύλλιο που θα εμπεριέχει μπόλικο συναίσθημα και πάθος.

Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι εκφράζουν περισσότερη τρυφερότητα και κατανόηση μέσα στη σχέση τους, αλλά και εισπράττουν την φροντίδα και τη στοργή που αποζητούν από το ταίρι τους. Επίσης, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για καλοπέραση και απολαύσεις, για αγορές και δραστηριότητες που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Θα «Κάψει» Καρδιές ο Φετινός Αύγουστος ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eρχοvται Μεγάλες «Φoυρτούvες» Mέσα Στoν Aύγoυστο: Γι΄Aυτά Τα Ζώδια θα Είvαι ο Δυσκoλότεpος Mήνας

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σου ξυπνά μια διάθεση να ονειροπολήσεις και να αφεθείς σε ρομαντικές περιπέτειες. Έως τις 6 Σεπτεμβρίου, έχεις περισσότερες ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις αποδράσεις που θα σε ξεκουράσουν και θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου, αλλά και πιο πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σου ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα και την επιθυμία να ζήσεις μια άνευ όρων αγάπη.

Βέβαια, καλό είναι να προσέξεις την τάση που θα έχεις να εξιδανικεύσεις καταστάσεις ή να ζεις σε έναν ονειρικό κόσμο, οδηγώντας τον εαυτό σου σε πρόσωπα που θέλουν να σε εκμεταλλευτούν. Η διαίσθηση και η εσωτερική σου φωνή θα σε κατευθύνουν σωστά αυτή την περίοδο! Θα «Κάψει» Καρδιές ο Φετινός Αύγουστος ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου ενισχύοντας την κοινωνικότητα και την εξωστρέφειά σου. Από τις 7 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, διευρύνεις τον κύκλο σου, κάνεις νέους φίλους και συναντάς παλιούς γνωστούς, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει και μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που κινείται στις παρέες σου και με το οποίο θα υπάρξει έλξη και οικειότητα από την πρώτη στιγμή.

Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα περάσουν απολαυστικές και διασκεδαστικές στιγμές με το ταίρι τους και με φίλους και ίσως καταφέρουν να πραγματοποιήσουν και ένα κοινό όνειρο που είχαν. Γενικά, είναι μια περίοδος που θα κάνεις καινούρια σχέδια για το μέλλον σου και θα μοιράζεσαι κοινές ιδέες με τον περίγυρό σου. Θα «Κάψει» Καρδιές ο Φετινός Αύγουστος ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Βiκη Παγιατάκη Για Χθεσιvή Παvσέληνο: Aλλάζoυν «Όλα» Σε Έpwτα-Xpήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου χαρίζει εύνοια στον τομέα της καριέρας. Από τις 7 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, ευνοούνται οι σχέσεις σου με ανώτερους, προβάλεις τα δημιουργικά σου ταλέντα και βελτιώνεις τη δημόσια εικόνα σου.

Παράλληλα, φτάνεις ένα βήμα πιο κοντά στις φιλοδοξίες και στους στόχους που έχεις θέσει για την επαγγελματική σου εξέλιξη, ενώ η αυτοπεποίθηση και η γοητεία που βγάζεις προς τα έξω, προσελκύουν και περισσότερους θαυμαστές. Επίσης, αν έχεις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, θα διανύσεις μια περίοδο μεγαλύτερης έμπνευσης και αναγνώρισης για το έργο σου, ενώ θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην οικογενειακή σου ζωή, με αποκατάσταση σχέσεων που είχαν παρουσιάσει τριγμούς! Θα «Κάψει» Καρδιές ο Φετινός Αύγουστος ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου, εκκινώντας μια περίοδο εξωστρέφειας και αισιοδοξίας. Έως τις 6 Σεπτεμβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι με τον/την σύντροφό σου και να εντάξεις στην καθημερινότητά σου δραστηριότητες που ανανεώνουν τη σχέση σου.

Παράλληλα, αυξάνονται οι νέες γνωριμίες και οι ευκαιρίες για τους αδέσμευτους Σκορπιούς, ενώ δεν αποκλείεται να σε γοητεύσει ένα πρόσωπο που ανήκει σε άλλη κουλτούρα ή πολιτισμό. Συνεργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό δέχονται εύνοια, καθώς και κάθε επαγγελματικό σχέδιο ή άνοιγμα που είχες στα σκαριά. Νομικές υποθέσεις που αφορούν ακίνητα ή παλαιότερες συνεργασίες σου, παρουσιάζουν επίσης θετικές εξελίξεις. Θα «Κάψει» Καρδιές ο Φετινός Αύγουστος ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Εpμής Πoυ Πέρασε Στov Λέοvτα Φέρvει Aλλαγές: To Παρελθόv Κάvει Δυvαμικό «Cοme Βack» Για 3 Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου ευνοώντας οικονομικές σου υποθέσεις και συναλλαγές. Έως τις 6 Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να σου επιστραφούν χρήματα που σου οφείλονταν, να καταφέρεις να ξενοιάσεις από κάποιο χρέος σου ή να συνάψεις μια νέα, κερδοφόρα οικονομική συμφωνία.

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με τον/την αγαπημένο/η σου, ενώ ίσως να υπάρξει και κάποια βελτίωση στα εισοδήματά του/της. Από την άλλη, ίσως γίνεις αρκετά κυκλοθυμικός/ή ή πιθανόν να σου γεννηθεί μια έντονη επιθυμία να εκφράσεις κρυμμένα συναισθήματα και επιθυμίες σου σε ένα πρόσωπο που έχει βγει πρόσφατα από τη ζωή σου! Θα «Κάψει» Καρδιές ο Φετινός Αύγουστος ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο, απέναντι από το δικό σου ζώδιο, ξεκινά μια όμορφη και αρμονική περίοδος για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από τις 7 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, ο δεσμός σου διανθίζεται με συναίσθημα, τρυφερότητα, κατανόηση και ισορροπία.

Aν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, μία νέα γνωριμία που έρχεται στο δρόμο σου, θα έχει όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Επίσης, θετικές εξελίξεις παρουσιάζονται και στον τομέα των συνεργασιών σου, είτε μέσα από μια καινούρια που συνάπτεις είτε λόγω βελτίωσης των συνθηκών που επικρατούν στις υπάρχουσες. Θα «Κάψει» Καρδιές ο Φετινός Αύγουστος ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας εύνοια στον τομέα της εργασίας σου και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Έως τις 6 Σεπτεμβρίου, θα ξεκλέψεις περισσότερο χρόνο για προσωπική ευχαρίστηση και απολαυστικές στιγμές με το ταίρι σου, ενώ φαίνεται πως καταφέρνεις να σπάσεις τη ρουτίνα σου, εντάσσοντας όμορφες δραστηριότητες στο πρόγραμμά σου.

Παράλληλα, η δουλειά φαίνεται να «βγαίνει» πιο εύκολα και με λιγότερο κόπο, ενώ ίσως να υπάρξει και κάποια βελτίωση σε σχέσεις με συναδέλφους σου. Είναι, επίσης, μια δημιουργική περίοδος κατά την οποία ίσως νιώσεις την επιθυμία να «προσφέρεις» τα ταλέντα και τα χαρίσματά σου! Θα «Κάψει» Καρδιές ο Φετινός Αύγουστος ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις προσωπικές σου επιθυμίες, τη διασκέδαση και τον έρωτα. Έως τις 6 Σεπτεμβρίου, πολλαπλασιάζονται οι υποψήφιοι σύντροφοι, καθώς θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για προτάσεις και εξόδους που θα εμπεριέχουν μπόλικες δόσεις φλερτ και πάθους.

Παράλληλα, η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση αυξάνει τους θαυμαστές σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, τα συναισθήματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου είναι έντονα και διάχυτα. Ακόμη, είναι η ιδανική περίοδος για να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου, αναλαμβάνοντας ένα εγχείρημα που θα σου φέρει μεγάλη αναγνώριση. Θα «Κάψει» Καρδιές ο Φετινός Αύγουστος ΔΕΣ> ΕΔΩ……..πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...