Υπάρχουν Kαι «ΚΑΛΑ» Νέα: Το Πpώτο Eυχάριστο Μήvυμα Για… Πάσχα Στο Χωpιό

0
1338

Υπάρχουν Kαι «ΚΑΛΑ» Νέα: Το Πpώτο Eυχάριστο Μήvυμα Για… Πάσχα Στο Χωpιό

Επιτέλους ακούσαμε κάτι που θέλαμε…

Κι όμως, υπάρχουν και καλά νέα. Φαίνεται πως υπάρχουν και θετικά νέα παρά την επέλαση του κορωνοϊού τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να κάνουμε… Πάσχα στο χωριό, αφήνοντας ευχάριστα μηνύματα στις στιγμές του lockdown….

Επιτέλους ακούσαμε κάτι που θέλαμε…

Κι όμως, υπάρχουν και καλά νέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Επανασύvδεση «Αvατρέπει» Δεδομέvα Για 5 Ζώδια

Φαίνεται πως υπάρχουν και θετικά νέα παρά την επέλαση του κορωνοϊού τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να κάνουμε… Πάσχα στο χωριό, αφήνοντας ευχάριστα μηνύματα στις στιγμές του lockdown.

«Ξαφνικά όλοι εμείς οι Έλληνες καταλάβαμε ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στο δημόσιο σύστημα υγείας το οποίο με τα χιλιάδες προβλήματα του, με τα 10 χρόνια κρίσης, με όλες τις ανεπάρκειες που υπάρχουν, κατάφερε να ανταπεξέλθει μέχρι τώρα σε αυτή την άνιση

μάχη με την πανδημία» ανέφερε η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας Αναστασία Κοτανίδου ξεκινώντας την τοποθέτηση στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απόψε «Aλλάζoυν» OΛA Στο Survivor: Πoλύ Δυσάpεστη Τpοπή Για Τους Kόκκιvους (Vid)

Κορωνοϊός: Το μήνυμα αισιοδοξίας για το Πάσχα

Η κ. Κοτανίδου απηύθυνε έκκληση προς όλους τους πολίτες να κάνουν λίγη ακόμη

υπομονή, να παραμείνουν στα σπίτια τους μήπως και καταφέρουμε με μεγάλη επιτυχία και ξεπεράσουμε αυτό το σκόπελο, καθώς το lockdown αναμένεται να παραταθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Φρέvο» Σε Oλα: Τα 3 Nέα Μέτρα Της Kυβέρvησης Μετά Το Χτεσιvό ‘ΚPAX’ Tων 2.147 Kpουσμάτων

«Είμαστε όλοι κουρασμένοι κι εσείς κι εμείς και όπως είπε ο υπουργός αυτή τη στιγμή έχουμε ένα όπλο που κατά πάσα πιθανότητα θα μας βγάλει στο φως του ήλιου πολύ γρήγορα και ελπίζουμε ότι φέτος θα μπορέσουμε να κάνουμε όλοι ένα Πάσχα στις ιδιαίτερες πατρίδες, όπως ξέρουν όλοι Έλληνες να κάνουν Πάσχα», ανέφερε η κ. Κοτανίδου.

Από εκεί και πέρα έκλεισε το παράθυρο των συζητήσεων για άμεση άρση ορισμένων περιορισμών, λέγοντας: «Βασικό μας μέλημα είναι το κατά το δυνατό πιο γρήγορο άνοιγμα δραστηριοτήτων, ωστόσο τα νούμερα δεν μας το επιτρέπουν. Παρά την ελπίδα μας τα νούμερα φαίνονται πολύ άσχημα»….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...