Αδύνατον Nα Tους Αvτισταθείς: Aυτά Tα Ζώδια Θα «Kάψουν Kαρδιές» Tο 2022

0
741

Αδύνατον Nα Tους Αvτισταθείς: Aυτά Tα Ζώδια Θα «Kάψουν Kαρδιές» Tο 2022

Ποια ζώδια θα κερδίσουν στον έρwτα μέσα στο 2022;

Δεν συμβαίνει κάθε μέρα, αλλά είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να παρασυρθείς σε έναν δυνατό, συναρπαστικό και περιπετειώδη έρwτα, που δεν θα ξέρεις, ούτε θα θέλεις να ξέρεις, πού θα σε οδηγήσει, αλλά λίγο…

Ποια ζώδια θα κερδίσουν στον έρwτα μέσα στο 2022;

Δεν συμβαίνει κάθε μέρα, αλλά είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να παρασυρθείς σε έναν δυνατό, συναρπαστικό και περιπετειώδη έρwτα, που δεν θα ξέρεις, ούτε θα θέλεις να ξέρεις, πού θα σε οδηγήσει, αλλά λίγο θα σε νοιάζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Tης Παρασκευής! Παλιά Πάθη «ΧTYΠΟΥΝ» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Το 2022, η έλξη των παρακάτω ζωδίων, σύμφωνα με το astrology.gr, θα είναι έντονη και μπορούν να σε απογειώσουν ερωτικά. Αν θέλεις να ζήσεις μαγικές, πρωτόγνωρες εμπειρίες, φρόντισε «να πέσεις πάνω τους».

Ας Δούμε Λοιπόν ΠΟΙΑ Είναι Αυτά Τα Ζώδια:

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Δία να τον έχει καπαρώσει σχεδόν τα 3/4 του 2022 και την Αφροδίτη και τον Άρη

στο ζώδιό του τον Απρίλιο, ο Ιχθύς, πλήρως απαλλαγμένος από ενδοιασμούς, φοβίες και ανασφάλειες θα βγάλει το ομορφότερο και πιο σαγηνευτικό πρόσωπό του, οπότε η έλξη του στο αντίθετο φύλο είναι δεδομένη.

Την τέχνη της απόκρυψης των ελαττωμάτων του την ξέρει καλά, όπως επίσης και το να… γίνεται αυτό που ο καθένας και η καθεμιά επιζητά, οπότε το να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο ερωτικό παιχνίδι, την καινούργια χρονιά είναι βέβαιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Βίκυ Παγιατάκη ΜΑΣ Πρoειδοποιεί: Φτάvει «Σκληpό» Σαββατoκύριακο Για 3 Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Κι αυτό το ζώδιο θα έχει τον Δία πάνω του για κάποιους μήνες, την Αφροδίτη επίσης,

αλλά και τον Άρη, οπότε σε 3 ταμπλό θα παίξει το 2022. Φωτιά και λαύρα θα είναι ο Κριός, αποφασιστικός και τολμηρός, θα αποπνέει ερωτισμό και σ3ξουαλικότητα, οπότε πώς να μην μπει στη λίστα με τα πιο συναρπαστικά άτομα.

Αν τύχει να πέσει πάνω του, να ξέρεις ότι η κατάκτησή σου θα είναι θέμα ωρών… θα είναι πολύ δύσκολο να δε θα μπορείς να αντισταθείς στη γοητεία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Moυ Τo Ζώδιο Toυ Nα Σoυ Πω, ΠΩΣ Θα Τov «ΦEPΕΙΣ» Aμέσως Kovτά Σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την oμάδα των πιο συναρπαστικών ερωτικά ζωδίων για το 2022 κλείνει ο Τοξότης,

που από την αρχή του έτους θα δώσει ρεσιτάλ, το οποίο θα συνεχιστεί και για σχεδόν όλο τον χρόνο, αφού οι πλανητικές συνθήκες τον ευνοούν!

Το πρώτο μισό μάλιστα θα είναι ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, ασυγκράτητος και ακαταμάχητος. Αν ο δρόμος σου διασταυρωθεί με τον δικό του, να ξέρεις ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσεις να του αντισταθείς… πηγή