8 Aπίστευτoι Λόγοι Πoυ Οι Άvτρες «Πρoτιμoύν» Τις Γυvαiκες Με Kαμπύλες! Στoν 5ο Mάλιστα, ΔEN Αvτιστέκεται Καvείς

0
2558

8 Aπίστευτoι Λόγοι Πoυ Οι Άvτρες «Πρoτιμoύν» Τις Γυvαiκες Με Kαμπύλες! Στoν 5ο Mάλιστα, ΔEN Αvτιστέκεται Καvείς

Ποιοι είναι τελικά αυτοί οι 8 απίστευτοι Λόγοι;

Φίλη μου άσε τη δίαιτα γιατί η παρακάτω έρευνα υπάρχει για να σου φτιάξει τη διάθεση και να σου επιτρέψει να τρως χωρίς ενοχές. Εδώ και αιώνες γνωρίζουμε ότι η χυμώδης γυναίκα, με τις καμπύλες της και με τα όλα της, είναι σίγουρα πολύ πιο ….

Εδώ και αιώνες γνωρίζουμε ότι η χυμώδης γυναίκα, με τις καμπύλες της και με τα όλα της,

είναι σίγουρα πολύ πιο εpwτική και σ3 ξι από μία πιο μικροκαμωμένη με κάπως αντρικό σώμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Nέα Σελήvη Ιουvίου Φέρvει Ερwτικές Αvατροπές: Το Παρελθόv «Eισβάλει» Δυvαμικά Στο Παρov Για 3 Ζώδια

Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με τα πόδια της Kendall Jenner και το ασθενικό κορμί όλων αυτών των μοντέλων, που λιμοκτονούν για να περπατήσουν στην πασαρέλα, το πρότυπο της καμπυλωτής γυναίκας παραμένει ισχυρό και σίγουρα κυρίαρχο.

Oι 8 βασικοί λόγοι που οι άντρες προτιμούν γυναίκες με καμπύλες!

1. Μεγαλύτερο στή8ος:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα Πρoειδοποιεi Για Αvάδρομο Eρμή: Φτάvουν Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Επανασυvδέσεις Για 5 Ζώδια

Όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο; Σίγουρα όχι, αλλά όσο να πεις, μία γυναίκα χυμώδης είναι αδιανόητο να μην έχει πλούσιο στή8ος. Κάτι που οι άντρες εκτιμούν δεόντως.

2. Μεγαλύτερα οπίσ8ια:

Αυτό πηγαίνει κατά το μεγαλύτερο στή8ος! Γενικά ο άντρας θέλει να τη γεμίζει τη χούφτα του κατά τη διάρκεια του σ3 ξ και όχι μόνο. Κακά τα ψέματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> ‘Σπάει’ Ταμεία Στα ΖΑRA: Αvάρπαστο Το «Κορυφαiο» Καλοκαιρινό Φόρεμα! Κοστiζει Mόvο 25 Eυρώ (Pics)

3. Είναι πιο απαλές:

Άλλο να αγκαλιάζει ένα μάτσο κόκαλα, και να χτυπάει πάνω σε σπονδυλική στήλη ή οπουδήποτε αλλού με αιχμηρή επιφάνεια, κι άλλο να αγκαλιάζει το απαλό δερματάκι της χυμώδους παρτενέρ, η οποία το μοναδικό που δεν έχει να επιδείξει, είναι… γωνίες.

4. Μπορούν να γίνουν πιο βίαιοι:

Ε ναι βρε κορίτσι μου. Το ίδιο είναι να ρίξεις το χαστούκι σε μία κοπέλα 45 κιλά και το ίδιο να το ρίξεις σε μία νταρντάνα που στο κάτω κάτω δε θα φοβηθείς μήπως τη σπάσεις; Ε δεν είναι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έρχovται Mεγάλα «Δράματα» Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια: Το Τετράγωvο Κρόvoυ-Ουραvoύ Φέρvει Κόvτρες & Xωpισμούς

5. Δείχνουν νεότερες:

Προφανώς και ισχύει αυτό και πάρτε παράδειγμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό. Όταν παίρνετε κιλά η μαμά σας και η γιαγιά σας δεν ενθουσιάζονται και λένε ότι είστε πολύ πιο όμορφες; Μην τις αποπαίρνετε, μπορεί όντως ο χειρότερός τους εφιάλτης να είναι ότι κάνετε δίαιτα γιατί φοβούνται μην πάθετε νευρική ανορεξία (παρόλο που αυτό είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας) αλλά όντως το πρόσωπο όταν είναι πιο γεμάτο φαίνεται πιο όμορφο και φρέσκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδοπoιεί: Ερwτικές Επιστρoφές «Σημαδεύoυν» Τηv Zωή Σε 5 Ζώδια

6. Είναι δείγμα γονιμότητας:

Έχει επικρατήσει η άποψη ότι η γυναίκα με καμπύλες και πιο ανοιχτή λεκάνη, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να συλλάβει από μία γυναίκα με πιο στενή και λεπτή σιλουέτα. Και μπορεί ο καλός σου να ακούει μωρό και να τρέχει γρηγορότερα και από τον Μπολτ, αλλά κατά βάθος τα έχει σκεφτεί όλα!

7. Η ομορφιά τους είναι κλασική:

Πίνακες, γλυπτά, τοιχογραφίες, όλα δείχνουν γυναίκες με τουλάχιστον 10 κιλά περισσότερα. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι αυτά είναι τα πρότυπα της ομορφιάς ακόμη και σήμερα. Επίσης, Marilyn Monroe και Μοnica Bellucci έχουν λατρευτεί με πάθος, χωρίς να είναι καμιά τους αδύνατη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Tετάρτης: Παλιά Ερwτικά Πάθη «Xτυπούv» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

8. Τρώνε:

Τα είπαμε αυτά: Οι άντρες σε θέλουν να τρως γιατί αυτό δείχνει υγεία, αυτοπεποίθηση και φυσικά σ 3 ξουαλικότητα. Θες κι άλλα πειστήρια;……πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...