6 «Bpώμικα» Mυστικά Για Nα Δαγκώσει Έvας Άvτρας Τη Λαμαρίvα! Με Το 5ο Mάλιστα, Θα…Ψάχvει Για Kουμπάρo

0
7546

6 «Bpώμικα» Mυστικά Για Nα Δαγκώσει Έvας Άvτρας Τη Λαμαρίvα! Με Το 5ο Mάλιστα, Θα…Ψάχvει Για Kουμπάρo

Ποια είναι τα μυστικά για να δαγκώσει ένας άντρας την λαμαρίνα;

Έχεις βρει τον άνθρωπο με τον οποίο ταιριάζετε αρκετά και είσαι ερωτευμένη; Είναι ο σύντροφος σου το άτομο με το οποίο απολαμβάνεις να περνάτε χρόνο μαζί; Θέλεις η σχέση σου να εξελιχθεί και να δυναμώσει με τον καιρό;

Εάν η απάντηση σε τουλάχιστον 2 από τα παραπάνω ερωτήματα είναι ΝΑΙ, τότε είναι η

τέλεια ευκαιρία να σου πω τι πρέπει να προσέξεις ώστε να κάνεις το αγόρι σου ευτυχισμένο!

Μερικές φορές άλλωστε, το τι αποφεύγουμε να κάνουμε έχει μεγαλύτερη σημασία από το τι κάνουμε στο τέλος της ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άpση Μέτpων: Mόλις «Κλεiδωσαν» οι Ημερομηνίες! Aυτό Είvαι Το Σχέδιο τoυ Μαξiμου! Bivτεο

Πώς να κάνεις τον άντρα σου ευτυχισμένο:

Έλεγξε τη ζήλια σου

Τελικά από που πηγάζει αυτό το αίσθημα που μας κάνει πολλές φορές να συμπεριφερόμαστε παράλογα ή να βγαίνουμε εκτός εαυτού;

Συχνά ανασφάλειες που έχουμε μέσα μας από μικρή ηλικία, οδηγούν σε σκέψεις ότι δεν είμαστε αρκετοί ή άξιοι να αγαπηθούμε. Μπορεί η σχέση μας να μην έχει προβλήματα αλλά εμείς πάντα θα ανησυχούμε ότι ο σύντροφος μας θα προτιμήσει κάποια άλλη εκτός από εμάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για Tην Νέα Εβδoμάδα: Αvέλπιστα «Γεγοvότα» Σε Έpwτα-Χpήμα Για 4 Ζώδια

Σύμφωνα με έρευνες πολλοί άνθρωποι που ζηλεύουν τον σύντροφο τους, στην πραγματικότητα φοβούνται ή σκέφτονται ότι και οι ίδιοι θα μπορούσαν να απιστήσουν, με αποτέλεσμα να το προβάλουν στον σύντροφο τους ως δική του επιθυμία.

Παθολογική ή όχι, σίγουρα η ζήλια μπορεί να προκαλέσει καυγάδες, να σε απομακρύνει από το σύντροφό σου ή ακόμα και να τον κάνει να το εκλάβει ως προσβολή. Απέφυγε την απρόσφορη επιθετικότητα ή τους συνεχείς ελέγχους στο κινητό του.

Όπως λέει και ο λαός από όσα βλέπεις πίστευε τα μισά και από όσα ακούς κανένα.

Μην προσβάλλεις τη μητέρα του

Πολλές φορές, όλοι θα τύχει να πούμε κάτι αρνητικό για τους γονείς μας. Πρόσεξε, ωστόσο, να μην περάσεις τα όρια που έχουμε θέσει όλοι μας (κάτι σαν άγραφος νόμος) όταν πρόκειται να μιλήσει κάποιος άσχημα για τη μητέρα μας, και ειδικά η σύντροφος μας.

Σε μια χώρα μάλιστα όπως η Ελλάδα που η κουλτούρα μας ευνοεί την δημιουργία μιας πιο στενής και ιδιαίτερης σχέσης μεταξύ μητέρας και γιου, μια προσβολή ή άκομψη δήλωση μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο αγόρι σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kατερίνα Καpαβάτoυ: Έγκυoς η Παρoυσιάστpια; Η Φoυσκωμέvη Κoιλiτσα Πoυ Πλέoν ΔEN Kpύβεται! Φωτό

Η αντίδραση μας σε τέτοιες περιστάσεις είναι αντανακλαστική και δεν χρειάζεται να χαλάσεις τη σχέση σου για μερικές σκέψεις που έχεις, γι’αυτό κράτα τες για τον εαυτό σου και για την προσωπική σου σχέση με την “πεθερά” σου.

Μην είσαι ασυνεπής

Νομίζεις ότι το να στήσεις κάποιον στο πρώτο ραντεβού είναι must; Ίσως στο πρώτο ραντεβού το να προσπαθήσεις να είσαι λίγο ασυνεπής για να ελέγξεις την επιθυμία και την προσπάθεια του άλλου είναι αποδεκτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσεις να το κάνεις, εάν αυτό εξελιχθεί σε σχέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αφωvοι Όλoι Στo MasterChef: Συγγεvικό Πpόσωπο Παiκτη «Eπιβεβαiωσε» τα Spoiler! Βίντεο

Όπως μας αρέσει το αγόρι μας να είναι συνεπής, έτσι και εμείς θα πρέπει να δείχνουμε ότι σεβόμαστε τον χρόνο του και να ανταποκρινόμαστε σε υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει.

Ακόμα και μικροπράγματα, όπως το να απαντήσεις στο μήνυμα του σε ένα λογικό χρονικό πλαίσιο, χτίζουν την εμπιστοσύνη στη σχέση σας και φαίνεται έμπρακτα πόσο τον υπολογίσεις και νοιάζεσαι γι’αυτόν.

Μην είσαι απόλυτη

Ο στόχος είναι η ισότητα και όχι η τυραννία, σωστά κοpίτσια;

Μπορεί το αγόρι σου να είναι πολύ γλυκό, να μην θέλει να σου χαλάσει χατήρι ή απλώς να είναι αρκετά υποχωρητικός ως προσωπικότητα. Το ότι ακούει τις ανάγκες σου και θέλει να είσαι ευτυχισμένη δεν σημαίνει ότι πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό και να είσαι απόλυτη. Προσπάθησε να συζητάτε τα θέματα που προκύπτουν ανάμεσά σας και να υπάρχει ένα κλίμα συνεργασίας και όχι ανταγωνισμού πχ. για το ποιος έχει δίκιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nέος Χωρισμός Εν Mέσω Καραvτίvας: Οριστικό Τέλoς Για Το Πασίγvωστο Zευγάρι! Φωτo

Προσοχή: Μην τον πιέζεις για το επόμενο βήμα

Σημαντικό είναι να μην τον πιέζεις γενικά, για τίποτα, γιατί όλοι ξέρουμε πως το να αναγκάσεις κάποιον να κάνει κάτι που δεν θέλει πραγματικά, θα οδηγήσει τελικά σε προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας!! Το Παpελθόv «Xτυπάει» Πάλι την Πόρτα σε 5 Ζώδια

Όταν πρόκειται για τη σχέση σου, είναι αναγκαίο οι αποφάσεις που λαμβάνονται να ικανοποιούν και τα 2 μέλη. Μπορεί να νιώθεις ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο νιώθει και ο σύντροφος σου.

Μάλιστα τις περισσότερες φορές η δυναμική μιας σχέσης καθορίζει κατά πόσο οι 2 σύντροφοι είναι έτοιμοι να επισημοποιήσουν περισσότερο τη σχέση τους. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όταν έρθει η ώρα, θα έρθει από μόνο του.

Μην προσπαθείς να τον αλλάξεις

Πολλές φορές πέφτουμε στη γνωστή παγίδα να γνωρίζουμε κάποιον, να μας αρέσει αρχικά, και όταν ανακαλύπτουμε τα ελαττώματα του να προσπαθούμε να τον αλλάξουμε. Ας ξεκινήσω με το ότι όλοι έχουμε κάποιες αδυναμίες και κανείς δεν είναι τέλειος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mην Kάvεις Tο «Λάθoς» Nα τo Κoιτάξεις Στα Mάτια! Τo Ζώδιο Mε τo ΠIΟ Εpwτεύσιμο Bλέμμα

Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα αφού κανείς δεν αλλάζει, εκτός και αν το θέλει πραγματικά ο ίδιος.

Με το να προσπαθείς να του δείξεις τι κάνει λάθος και να τον υπονομεύεις συνεχώς το μόνο που θα πετύχεις είναι να χαθεί η εμπιστοσύνη και η συναισθηματική εγγύτητα της σχέσης σου. Τελευταίο και πιο σημαντικό; Δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένη όντας σε ένα ατέρμονο κυνήγι της τελειότητας.

Θα πρέπει να αποδεχθείς τον σύντροφο σου όπως είναι ή να εστιάσεις σε σημαντικά προβλήματα που αξίζει να λυθούν για να λειτουργεί καλύτερα τόσο η σχέση όσο και ο ίδιος ο σύντροφος σου.

Εάν αυτά δεν είναι αρκετά σημαίνει ότι μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος και θα πρέπει να λήξεις αυτή την σχέση που καθημερινά βρίσκεται σε κρίση…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.