Ας Αρχίσoυν Nα «Ψάχvουv» Για Κουμπάρo: Aυτά Eivαι τα Ζώδια Πoυ Παvτρεύονται Πριν Bγει το 2019

0
1181

Ας Αρχίσoυν Nα «Ψάχvουv» Για Κουμπάρo: Aυτά Eivαι τα Ζώδια Πoυ Παvτρεύονται Πριν Bγει το 2019

Μήπως βρίσκεσαι στη λίστα των υποψηφίων; Ποια τα τυχερά ζώδια;

Σύμφωνα με τα άστρα, το 2019 προμηνύεται μία χρονιά γεμάτη ρομάντζο και έpwτα για ολόκληρο το ζωδιακό κύκλο. Μάλιστα, κάποια από αυτά δε θα αργήσουν καθόλου να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας….

Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο, «Love is in the air» περισσότερο από ποτέ!

Για όλους, η διαδικασία του γάμου είναι μία εμπειρία που μένει αξέχαστη και μας ακολουθεί, μένοντας αποτυπωμένη για πάντα στο μυαλό μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η ΕΜΥ Πρoειδοποιεί Για Επόμεvες ώρες! Βρoχές & Kαταιγίδες στις Παρακάτω Περιoχές

Το 2019 θα είναι ένας χρόνος μεγάλων αλλαγών, αλλά για τρία ζώδια, μόνο μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η ζωή τους θα αλλάξει για πάντα και κυρίως προς το καλύτερο!

Διάβασε παρακάτω και δες αν… είσαι στη λίστα:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν γινόταν ένα από τα πιο εpwτικά ζώδια του ζωδιακού να λείπει!

Συγχαρητήρια Σκορπιέ,. Σύμφωνα με τα αστέρια και τις ετήσιες προβλέψεις, φέτος είναι η χρονιά που θα επισημοποιήσεις τη σχέση του και θα παντρευτείς τον έpwτα της ζωής σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα «Kάψει» Kαρδιές ο Φετιvός Σεπτέμβρης: Kαρμικές Συvαντήσεις & Νέoι Έpwτες Για 5 Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εδώ οι καμπάνες τις εκκλησίας χτυπούν δυνατά!

Τοξοτάκια, είστε και εσείς μέσα στα τρία τυχερά ζώδια που θα περάσουν βέρες μέσα στον επόμενο χρόνο.

Με τον αισιόδοξο και απρόβλεπτο χαρακτήρα σου, ξέρουμε ήδη πως ο γάμος σου θα είναι μία κοινωνική εκδήλωση που πολλοί θα ήθελαν να παρευρεθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έγκυος & η Έλεvα Παπαρiζου!! Δεν Μπoρεi Πλέoν Nα «Kρύψει» Τηv Φoυσκωμέvη Kοιλiτσα

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα «Ψαράκια» του ζωδιακού, είστε το τρίτο τυχερότερο ζώδιο για το 2019! Μπορείτε από σήμερα να κάνετε σχέδια για μία ζωή γεμάτη χαρούμενες στιγμές δίπλα στο εκλεκτό πρόσωπο της καρδιάς σας. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί η προετοιμασία του γάμου θα σας αναστατώσει… ευχάριστα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ελέvη Χατζίδου: Γέvνησε! Η Πρώτη Φωτo Τoυ Νεoγέννητου μωρoύ

Σε γενικές γραμμές, το 2019 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο…πηγή

Έφτασε Επιρέλους & η Σειρά τους! Τα 4 Ζώδια Που «Βρiσκουν» το Mεγάλο Έpwτα Mέσα στο Φθιvόπωρο

Ποια ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο φθινόπωρο του 2019;

Το καλοκαίρι τελειώνει σιγά-σιγά (sorry για την υπενθύμιση) και πλησιάζει η εποχή που τα φυλλαράκια πέφτουν από τα δέντρα, ο καιρός γίνεται πιο μελαγχολικός και είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε την καρδιά μας. Αυτό…

Αυτό σημαίνει ότι οι ανέμελες ημέρες πέρασαν και επιστρέψαμε στην πραγματικότητα.

Μια πραγματικότητα που αγαπάει τη συντροφικότητα και τα παθιασμένα βράδια. Και αν εσείς μπορεί να μην έχετε διάθεση για σχέσεις κι έpwτες, ένα είναι το σίγουρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ευρυδiκη Βαλαβάνη: Η Eγκυμοσύνη Πoυ της Aλλαξε την Zωή! Οι Πρώτες Φωτo με Φoυσκωμένη Κοιλiτσα

Δεν θα σας ρωτήσει κανείς. Απλά θα συμβεί. Οπότε καθίστε αναπαυτικά, βγάλτε τα παπούτσια, βάλτε ένα ποτήρι κρασί και απολαύστε το.

Το φθινόπωρο είναι μια νέα αρχή -και ας λένε όλοι ότι ο χρόνος αλλάζει τον Ιανουάριο.

Αυτή την εποχή, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα βρίσκεται στο σπίτι της με τον αγαπημένο ρομαντικό Ζυγό (από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου 2019) για να κηρύξει και επίσημα την έναρξη του φθινοπώρου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όσα «χτίσατε» το καλοκαίρι πιθανότατα θα εξαφανιστούν με τις πρώτες ψιχάλες. Καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Nέας Εβδομάδας! Παλιές Aγάπες «Φoυντώvουν» Ξαφvικά Γι’ Aυτά τα 5 Ζώδια

Κάντε χώρο για τα καινούργια. Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που αγαπά την ισορροπία, την αρμονία και τη συντροφικότητα. Όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό, σας επιτρέπει να κάνετε νέες σχέσεις και να είστε ευτυχισμένοι.

Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στο φθινόπωρο του 2019

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ζυγός θα ζήσει στο πετσί του το μεγάλο love story, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ο κυβερνών πλανήτης του, τα αποτελέσματα αυτής της διέλευσης θα τα δούμε σε κάθε εκδοχή.

Οπότε αφεθείτε, ερωτευτείτε, φιληθείτε κάτω από τα αστέρια, κάντε έpwτα σαν να μην υπάρχει αύριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πάvος Μεταξόπουλος: Κι Όμως, Παvτρεύτηκε! Οι Πρώτες Eικόνες Από Τον «Επεισoδιακό» Γάμo

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος είναι το άλλο ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, γι ‘αυτό είναι αυτονόητο ότι θα ζήσει και αυτός έναν μεγάλο έpwτα.

Οι Ταύροι είναι αισθησιακοί, απολαμβάνουν τη σταθερότητα και νιώθουν την ανάγκη να ερωτεύονται. Το ζώδιο λατρεύει τη συντροφικότητα και σίγουρα αυτό το φθινόπωρο θα την βρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κι Oμως Tο Λουλούδι Tης Γένvησής Σoυ, Aποκαλύπτει Πoλλά «Kρυφά» Σoυ Μυστικά

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Επειδή ο Κριός βρίσκεται ακριβώς αντίθετα από τον Ζυγό (ή έξι ζώδια μακριά από αυτόν), αυτή η διέλευση θα επηρεάσει έντονα και το ζώδιο της φωτιάς. Παρορμητικό και τολμηρό ζώδιο, ο Κριός θα φλερτάρει με αρκετά άτομα, μέχρι τη στιγμή που θα βρεθεί αυτός/ή που θα τραβήξει την προσοχή του.

Αλλά με την Αφροδίτη στο Ζυγό, ο Κριός μπορεί να αισθανθεί την ανάγκη να αναπτύξει μια ισχυρή σχέση βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Βασιλική Ανδρiτσου: «Πoζάρει» Πρώτη Φoρά Με την 7 Mηνών Kόρη της! H Σπάvια Φωτo

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Αυτό το ζώδιο του νερού είναι γνωστό για τον εpwτισμό του. Ως ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Ταύρο, ο Σκορπιός θα επηρεαστεί επίσης από την Αφροδίτη στον Ζυγό.

Ο Σκορπιός αυτό το φθινόπωρο θα απελευθερώσει την πιο ρομαντική και ευάλωτη πλευρά του και θα βγει να.. παίξει. Και ένα είναι βέβαιο. Θα ερωτευτεί αυτόν/ή που θέλει…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.