Ας Αρχίσoυν Nα «Ψάχvουν» Για Κουμπάρo: Aυτά Eivαι Τα Ζώδια Πoυ Παντρεύoνται Πριν Βγει Τo 2020

0
2651

Ας Αρχίσoυν Nα «Ψάχvουν» Για Κουμπάρo: Aυτά Eivαι Τα Ζώδια Πoυ Παντρεύoνται Πριν Βγει Τo 2020

Μήπως βρίσκεσαι στη λίστα των υποψηφίων; Ποια τα τυχερά ζώδια;

Αυτά είναι τα ζώδια θα παντρευτούν μέσα στο 2020 κι ας είναι δίσεκτο έτος – To 2020 αναμένεται να φέρει ριζικές αλλαγές στην εpwτική ζωή όλων των ζωδίων. Φαίνεται πως η νέα χρονιά ήρθε να μας ταρακουνήσει…

To 2020 αναμένεται να φέρει ριζικές αλλαγές στην εpwτική ζωή όλων των ζωδίων.

Φαίνεται πως το 2020, ήρθε να μας ταρακουνήσει και να βάλει νέες βάσεις στα προσωπικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Eρμής Στην Παρθέvο MAΣ Φέpνει Αvατρoπές: Το Παρελθoν «Eπιστρέφει» Δυvαμικά Για 4 Ζώδια

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως πολλά από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ιδιαίτερα τα παρορμητικά, ενδεχομένως να έρθουν αντιμέτωπα με τεκτονικές δονήσεις που θα γκρεμίσουν συθέμελα οτιδήποτε δεν έχει οικοδομηθεί με τρόπο που να διαρκέσει.

Πρόσφατα, σας δείξαμε με άρθρο μας, ποια είναι τα ζώδια πoυ θα βρουν το μεγάλο Έpwτα μέσα στο 2020! (ΔΕΙΤΕ ποια είναι ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για Nέα Σελήvη Aυγούστoυ: Aλλάζoυν «Όλα» Σε Έpwτα και Οικοvομικά Για 5 Ζώδια

Το 2020 αναμένεται να είναι μια χρονιά γεμάτη έpwτα και ρομάντζο τουλάχιστον για κάποια

ζώδια. Μπορεί στην Ελλάδα η δεισιδαίμονες να θεωρούν γρουσουζιά έναν γάμο σε δίσεκτο έτος, όπως το 2020, όμως οι παρακάτω εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου, δύσκολα θα αρνηθούν μια πρόταση να «φτιάξουν» τη ζωή τους με έναν άλλο άνθρωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Eρμής Στην Παρθέvο MAΣ Φέpνει Αvατρoπές: Το Παρελθoν «Eπιστρέφει» Δυvαμικά Για 4 Ζώδια

Φαίνεται πως η ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο για:

Σκορπιοί, ετοιμαστείτε να πείτε το μεγάλο «ΝΑΙ»

Το ζώδιο του Σκορπιού κρύβει από τη φύση του μεγάλο ρομαντισμό και πά8ος. Ήρθε λοιπόν ο καιρός, για τους εκπροσώπους το ζωδίου που παραμένουν ανύπαντροι να επισημοποιήσουν τις σχέσεις τους και γιατί όχι;

Να παντρευτούν τον άνθρωπο που στα μάτια τους θα είναι ο έpwτας της ζωής τους. Τα άστρα θα κινήσουν τα νήματα με τέτοιο τρόπο, που οι όποιες αντιστάσεις των Σκορπιών θα καμφθούν και ο δρόμος προς την εκκλησία (ή το δημαρχείο) θα μοιάζει μονόδρομος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Καpμικές Συvαντήσεις & Επαvασυνδέσεις Aυγoύστου: Τα 5 Ζώδια Πoυ Λένε «Aντίο» Στην Μοvαξιά Πριν Bγει ο Μήvας

Τοξότες, ακούτε τις καμπάνες του γάμου;

Αν ένα ζώδιο είναι σχεδόν βέβαιο, θα λέγαμε καρμικό, να επισημοποιήσει τη σχέση του μέσα στο 2020, αυτό είναι το ζώδιο του Τοξότη.

Άλλωστε, αν κάποιος από τα 12 ζώδια θα πήγαινε κόντρα στις προκαταλήψεις, αυτός είναι σίγουρα ο Τοξότης, που δεν λογαριάζει δίσεκτα έτη. Ετοιμαστείτε για έναν γάμο που θα καταγραφεί ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς. Άλλωστε για εσάς, θα είναι ίσως και το γεγονός της δεκαετίας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Tης Παρασκευής: Παλιoi Έpwτες «Xτυπoύν» Δυvατά Τη Πoρτα σε 4 Ζώδια

Ιχθύες ξεκινήστε να αναζητείτε τα νυφικό (ή κοστούμι)

Τα ζώδια των Ιχθύων είναι το τρίτο και τυχερό, ανάμεσα στα 12 ζώδια που θα βρουν την αιώνια αγάπη και ευτυχία.

Τα άστρα φαίνεται από το νέο χρόνο σας ευνοούν να ονειρευτείτε την κοινή σας ζωή και να πάρετε την απόφαση να μπείτε στο κλαμπ των παντρεμένων…..πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.