53% Mεiωση Στα Κρούσματα, 0% Θάvατοι: Η Πpώτη Xώρα Που «Tελειώvει» Tον Kορωvοϊό Xάρη Στο Eμβόλιο

0
926

53% Mεiωση Στα Κρούσματα, 0% Θάvατοι: Η Πpώτη Xώρα Που «Tελειώvει» Tον Kορωvοϊό Xάρη Στο Eμβόλιο

Τα νούμερα λένε την αλήθεια…

53% Mεiωση στα κρούσματα, 0% θάvατοι- Το τρίτο κύμα του κορωνοϊού φωνάζει, δυστυχώς, βροντερό «παρών» και συνεχίζει να σφυροκοπεί ανηλεώς σύσσωμο τον πλανήτη, αναγκάζοντας τη μία χώρα μετά την άλλη να…

Τα νούμερα λένε την αλήθεια…

53% Mεiωση στα κρούσματα, 0% θάvατοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Tης Παρασκευής: Παλιoi Έpwτες «Aλλάζoυν» Πoρεiα Σε Aυτά Τα 4 Ζώδια

Το τρίτο κύμα του κορωνοϊού φωνάζει, δυστυχώς, βροντερό «παρών» και συνεχίζει να σφυροκοπεί ανηλεώς σύσσωμο τον πλανήτη, αναγκάζοντας τη μία χώρα μετά την άλλη να «επεκτείνει» το lockdown, προκειμένου ν’ αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του ιού και να μείνουν σε ελεγχόμενο πλαίσιο, όσο γίνεται, τα ημερήσια κρούσματα, οι θάνατοι και οι πολίτες που νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Παρά το γεγονός πως τα εμβόλια είναι εδώ και οι εμβολιασμοί έχουν ξεκινήσει (έστω κι αν σε πολλά κράτη, του δικού μας συμπεριλαμβανομένου, προχωρούν με αργούς ρυθμούς…), τα νούμερα δεν «πέφτουν» με τους ρυθμούς που όλοι μας θα θέλαμε, με αποτέλεσμα οι αρνητές και οι πάσης φύσεως… ψεκασμένοι να κάνουν λόγο για πλήρη αποτυχία και για μια συνεχιζόμενη κοροϊδία για έναν ιό που δεν υπάρχει καν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> SMS Στο 13033: Aυτές Εivαι Oι 2 «Aλλαγές» Στον Κωδικό 6 Mετά Tο Γεvικό Lοckdown

Ωστόσο, υπάρχει μία χώρα (για την ώρα, θ’ ακολουθήσουν κι άλλες- είναι βέβαιο…)

που τους χαλάει το «ανεξήγητο» όνειρο και αποδεικνύει εμπράκτως πως τα εμβόλια όχι απλά είναι αποτελεσματικά, αλλά κατανικούν τον καταραμένο κορωνοϊό κι ετοιμάζονται να τον στείλουν οριστικά και αμετάκλητα στο πυρ το εξώτερον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα «Kάψει» Kαρδιές Φέτoς Ο Άγιoς Βαλεντivος: Καpμικές Συναvτήσεις Και Επανασυνδέσεις Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Ο λόγος για το Ισραήλ, το οποίο δέχτηκε- για να το πούμε ελαφρώς… μπακαλίστικα- να γίνει ολόκληρη η χώρα ένα τεράστιο πείραμα, εμβολιάζοντας μαζικά και με τρομακτικά γρήγορους ρυθμούς σχεδόν το σύνολο του πληθυσμού της.

Τ’ αποτελέσματα που έρχονται επισήμως στο φως δεν είναι απλά ενθαρρυντικά,

αλλά κάνουν τους εμπειρογνώμονες να αισιοδοξούν πως το οριστικό και αμετάκλητο τέλος της πανδημίας δεν είναι όσο μακριά είχε αρχικά προβλεφθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτίο» Στη Μοvαξιά Aυτά Τα 5 Ζώδια: Η Mέρα Του Αγiου Bαλεντίvου Φέρvει Eπανασυvδέσεις

Σύμφωνα λοιπόν με στοιχεία που γνωστοποίησε μέσω Reuters ο Εράν Σαγκάλ, ερευνητής στο Επιστημονικό Ινστιτούτο Βάιζμαν στο Ρέχοβοτ του Ισραήλ, οι πληθυσμιακές ομάδες που εμβολιάστηκαν κατά προτεραιότητα και έκαναν και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer παρουσίασαν μείωση 53% στα νέα κρούσματα, 39% ελάττωση στις νοσηλείες και 31% πτώση στον αριθμό σοβαρών περιπτώσεων.

Για να γίνει ακόμα πιο κατανοητή η, εκκωφαντικών διαστάσεων, επιτυχία του εμβολιασμού

στο Ισραήλ (το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, έχει εμβολιάσει τουλάχιστον με την πρώτη δόση 3.5 εκατομμύρια πολίτες από τα 9.000.000 που είναι συνολικά) αρκεί ν’ αναφέρουμε πως σε 523.000 κόσμου που έκανε και τις 2 δόσεις σημειώθηκαν μηδέν θάνατοι και οι «βαριές» περιπτώσεις είναι μόλις 4 σε 544 άτομα (δηλαδή ένα ποσοστό της τάξης του 0.1%) που εξακολουθούν να νοσούν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Tα Σημάδια Δεiχvoυv, Ότι Tην Eχει «Πατήσει» Aγρια Mαζi Σoυ

Το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως όσοι έκαναν και τις δύο δόσεις της Pfizer έχουν αντισώματα και κατά του βρετανικού στελέχους, το οποίο είναι πολύ πιο μεταδοτικό.

Είναι, πια, εμφανές- και τα νούμερα που «γράφει» το Ισραήλ (το οποίο αποτελεί τον πιλότο για όλον τον υπόλοιπο πλανήτη στο θέμα των εμβολιασμών) δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης: ναι, τα εμβόλια είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και ο μαζικός εμβολιασμός είναι η μόνη ατραπός που οδηγεί στην πολυπόθητη ανοσία της αγέλης.

Στο τέλος, είναι βέβαιο, η ανθρωπότητα θα νικήσει…..πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...