14χρoνη Πέ8ανε Ξαφvικά στον Ύπvο της!! Όταv την Eξέτασαν οι Γιατροί, Kάλεσαν Aμέσως την Aστυvομία

0
1380

14χρoνη Πέ8ανε Ξαφvικά στον Ύπvο της!! Όταv την Eξέτασαν οι Γιατροί, Kάλεσαν Aμέσως την Aστυvομία

Αυτό δεν το χωράει ανθρώπινος νους…

Δεν πίστευαν κυριολεκτικά στα μάτια τους οι γιατροί. Τίποτα δεν φαινόταν περίεργο, μέχρι να σηκώσουν το κρεβάτι της. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 14χρονη το έκανε πριν πάει για ύπνο.

Τα έξυπνα τηλέφωνα, έχουν αλλάξει πραγματικά τον κόσμο. Πριν λίγα χρόνια,

μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα κινητά τηλέφωνά μας, μόνο για να καλέσουμε ή να γράψουμε μηνύματα σε άλλους ανθρώπους. Τώρα, όλη μας η ζωή βρίσκεται στα τηλέφωνά μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Είvαι τα 4 Ζώδια Πoυ Όταv Xωρίσoυν, Kάvουν πως ΔEΝ σε Ξέρoυν! Για το 3ο Δεv το Περιμέvαμε

Το κινητό μας τηλέφωνο, είναι το πρώτο πράγματα που θα κοιτάξουμε όταν ξυπνήσουμε και το τελευταίο πράγμα που κοιτάξουμε πριν κοιμηθούμε.

Αυτή η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα νεαρό κοpίτσι που έκανε ακριβώς αυτό. Συνήθιζε να συνδέει το τηλέφωνό της στην πρίζα για να φορτίζει λίγο πριν πέσει για ύπνο και το είχε δίπλα της ενώ κοιμόταν.

Ένα πρωί, όταν η 14χρονη μητέρα της Le Thi Xoan φώναξε την κόρη της, δεν έλαβε απάντηση. Φώναξε την κόρη της αρκετές φορές, χωρίς να λάβει καμία απάντηση. Όταν πήγε στο δωμάτιό της για να την ξυπνήσει, βρήκε το κορίτσι αναίσθητο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απiστευτο! Γvωστός Eλληvας τραγουδιστής Eγινε Oδηγός Tαξi: «Δεv Eίχα Xρήματα Oύτε για το Σoύπερ Mάρκετ»

Οι γονείς της την πήγαν απευθείας στο νοσοκομείο, αλλά κατά την άφιξη,

οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ήταν ήδη πολύ αργά – η κόρη τους ήταν νεκpή.

Οι γονείς της στεναχωρήθηκαν και απλά δεν κατάλαβαν τι είχε συνέβη. Την προηγούμενη νύχτα αισθανόταν μια χαρά. Όταν ανακάλυψαν την αιτία θανάτου της, συγκλονίστηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Aπίστευτη Δημoσια Αvάρτηση του Tανιμαviδη!! Έμειvε Άφωvη η Χριστίνα Mπόμπα

Η αυτοψία έδειξε ότι η κόρη τους είχε πε8άνει από ηλεκτροπληξία, αλλά ακόμα δεν καταλάβαιναν. Τίποτα δεν φαινόταν περίεργο στο σπίτι. Μέχρι να σηκώσουν το κρεβάτι της Le Thi.

Κάτω από τα σκεπάσματα, ήταν ο φορτιστής του κινητού τηλεφώνου της Le Thi.

Παρόλο που ήταν συνδεδεμένος με το τηλέφωνο, το τηλέφωνο δεν φόρτιζε – το μέρος του καλωδίου που ήταν πιο κοντά στο τηλέφωνο ήταν πλήρως καμένο.

Οι γονείς της Le Thi, λένε ότι η κόρη τους φόρτιζε κάθε βράδυ το τηλέφωνό της δίπλα της στο κρεβάτι. Το καλώδιο είχε επίσης σπασμένο πλαστικό κάλυμμα, το οποίο είχε κολληθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aς Aρχίσουν Nα Πρoετοιμάζoνται Aυτά Tα 5 Ζώδια!! Φτάvουν Aλλαγές «Φωτιά» Mέσα στο 2019

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Le Thi συνέδεσε το φορτιστή με το τηλέφωνο

και πήγε για ύπνο. Τότε, έπαθε ηλεκτρικό σοκ λόγω του ελαττωματικού φορτιστή.

Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να φορτίζετε ένα τηλέφωνο με σπασμένο καλώδιο. Μην κοιμάστε ποτέ με το κινητό σας, στο κρεβάτι σας. Πετάξτε τους σπασμένους φορτιστές και αγοράζετε πάντα ανταλλακτικά του τηλεφώνου σας από έναν επίσημο κατασκευαστήπηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.