«ΘAΥΜΑ ZΩΗΣ» Για Την Δέσποιvα Βανδή: Έγκυος Στα 51 Της Στο Παιδi του Βασίλη Μπισμπiκη (Ρics)

0
1472

«ΘAΥΜΑ ZΩΗΣ» Για Την Δέσποιvα Βανδή: Έγκυος Στα 51 Της Στο Παιδi του Βασίλη Μπισμπiκη (Ρics)

Θαύμα στην κυριολεξία για την Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον απόλυτο έρωτα και δικαιούνται να αποκαλούνται ως το ζευγάρι της χρονιάς στην ελληνική showbiz, με τους δύο να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, έχοντας…

Θαύμα στην κυριολεξία για την Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι μοιάζει να έχει αποφασίσει να μείνει μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αν Ανήκεις Σε Αυτά, ΠΑΙΞE Γρήγοpα Tζόκερ! Αυτά Θα Είvαι Τα Πιο «ΤYXΕPA» Ζώδια Του Μαρτiου

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον απόλυτο έρωτα και δικαιούνται να αποκαλούνται ως το ζευγάρι της χρονιάς στην ελληνική showbiz, με τους δύο να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, έχοντας βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου αυτό, που έψαχνε.

Μπορεί τον πρώτο καιρό να απέφευγαν τα «φλας» των καμερών και να μην επιθυμούσαν τη δημοσιότητα, αλλά τώρα είναι πιο άνετοι ως προς το θέμα αυτό. Για αυτό το λόγο, κιόλας, τους βλέπουμε να εκφράζονται έντονα ακόμη και μπροστά σε πολύ κόσμο, όπως έγινε στην πρεμιέρα της τραγουδίστριας στη Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Σύvοδος Eρμή Με Ιχθεiς ΑΠ0ΨΕ Μας Φέρvει Δώpα! Γυρiζει ο «ΤΡΟXΟΣ» Σε Έρwτα-Xρήμα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Ο γάμος και ο λόγος που οφείλεται… στον πελαργό.

Τα σχέδιά τους, όμως, σύμφωνα με το «Yes Magazine» είναι πιο μακρινά, από το να ζουν απλά τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι μοιάζει να έχει αποφασίσει να μείνει μαζί για πολύ καιρό ακόμη, χωρίς να αποκλείεται να τους δούμε σύντομα να παντρεύονται, αφού ήδη δείχνουν να έχουν προχωρήσει με το σύμφωνο συμβίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Πέρασμα Ερμή Στους Ιχθεiς ΜΑΣ Κpύβει Εκπλήξεις! Φτάvουν «ΔYΝΑΤΕΣ» Επαvασυνδέσεις Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Ο λόγος της βιασύνης αυτής, μάλιστα, μοιάζει να είναι ιδιαίτερα σημαντικός και να έχει σχέση με… την έλευση του πελαργού. Η Δέσποινα, όπως αναφέρεται, γύρισε με καθυστέρηση από το Πήλιο και οι σκέψεις πήγαν στο ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης της στα 51 της χρόνια.

Από το περιβάλλον της υπάρχει η διαβεβαίωση, ότι δεν έχει πάει σε κλινική για εξωσωματική. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε, ότι έχει μείνει έγκυος φυσιολογικά, αν και κρατά το στόμα της κλειστό προς το παρόν. Εφόσον αυτό είναι αλήθεια, όμως, δε θα μείνει για καιρό κρυφό…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...