«Τον Κερ@τωσε Και Χώpισαν»: Διαζύγιο ‘Β0ΜΒΑ’ Στην Showbiz, Mόλις Λiγους Mήvες Μετά Το Γάμο (Ρics)

0
2379

«Τον Κερ@τωσε Και Χώpισαν»: Διαζύγιο ‘Β0ΜΒΑ’ Στην Showbiz, Mόλις Λiγους Mήvες Μετά Το Γάμο (Ρics)

Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ για το τέλος στον πιο πολυσυζητημένο γάμο;

Παίρνουν διαζύγιο έπειτα από μόλις λίγους μήνες γάμου. Το ζευγάρι φέρεται να είχε χωρίσει έπειτα από έναν έντονο καβγά για τις φήμες απιστίας που οδήγησε τον 29χρονο να φύγει…

Παίρνουν διαζύγιο έπειτα από μόλις 14 μήνες γάμου.

Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ για το τέλος στον πιο πολυσυζητημένο γάμο;

Το ζευγάρι φέρεται να είχε χωρίσει έπειτα από έναν έντονο καβγά για τις φήμες απιστίας που οδήγησε τον 29χρονο να φύγει…

Παρά τα προφανή προβλήματα του ζευγαριού, και οι δύο έχουν λάβει μέτρα για να υποβαθμίσουν κάθε συζυγική διαμάχη στον Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους τελευταίους μήνες.

Ανέφερε την ημερομηνία χωρισμού τους στις 28 Ιουλίου.

Ο λόγος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον Sam Asghari, οι οποίοι δεν κατάφεραν να κρύψουν εντελώς τα προφανή προβλήματα σχέσης τους, τα οποία τους ταλαιπώρησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του σύντομου γάμου τους.

Ο γυμναστής υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την ποπ σταρ την Τετάρτη, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης του χωρισμού τους, αναφέρουν πολλά μέσα. Σύμφωνα με το TMZ, ο Asghari ανέφερε «ασυμβίβαστες διαφορές» και ζητά επίσης από την σταρ να πληρώσει τη συζυγική υποστήριξη και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

Περιέργως, ανέφερε την ημερομηνία χωρισμού τους στις 28 Ιουλίου.

Ο δικηγόρος του Asghari, Neal Hersh, άφησε επίσης να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να αμφισβητήσει το προγαμιαίο συμβόλαιό τους, καθώς τα δικαστικά έγγραφα φέρεται να έγραφαν: «[Αυτός] δεν έχει ακόμη καθορίσει την πλήρη φύση και την έκταση των χωριστών περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων κάθε μέρους».

Μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Asghari φέρεται να θέλει να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους για να κρατήσει τα μυστικά της.

Η πηγή τόνισε ότι ο Asghari «επιχειρεί να διαπραγματευτεί παραχωρήσεις πέρα ​​από την συμφωνία τους και απειλεί να δημοσιοποιήσει εξαιρετικά ενοχλητικές πληροφορίες για την τραγουδίστρια, εκτός και αν πληρωθεί».

Ωστόσο, και η ποπ σταρ έρχεται επίσης με τα “όπλα” της σε παράταξη, καθώς φέρεται να έχει προσλάβει την διάσημη δικηγόρο διαζυγίων Laura Wasser… πηγή 
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...