Kώστας Λεφάκης: Ο Δεκαπεvταύγουστος ΦΕPNEI Δώpα! Χαμoγελά η «ΤYΧΗ» Σε Έρwτα-Xρήμα Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

0
37464

Kώστας Λεφάκης: Ο Δεκαπεvταύγουστος ΦΕPNEI Δώpα! Χαμoγελά η «ΤYΧΗ» Σε Έρwτα-Xρήμα Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Για ποια ζώδια «χτυπάει» το καμπανάκι;

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα είναι αυτή που κάνει εύφλεκτες τις διαθέσεις και τα γεγονότα. Το αστρολογικό θερμόμετρο χτυπά “κόκκινο” σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη…

Εβδομάδα με Νέα Σελήνη στο Λέοντα

που κάνει εύφλεκτες τις διαθέσεις και τα γεγονότα.

Ο δεκαπενταύγουστος φέρνει μια σειρά από ευχάριστες συναντήσεις και συμπτώσεις. Τονίζει το κοινωνικό σας πρόσωπο, την πιθανότητα της ψυχαγωγίας σας και τη δυνατότητα να ταξιδέψετε.

Η Αφροδίτη, έστω και ανάδρομη, βοηθά στη λειτουργία της ερωτικής σας ζωής, ή, για κάποιους που είστε μόνοι, δίνει την ευκαιρία μιας ευχάριστης γνωριμίας…

Προβλέψεις Εβδομάδος 14-20/8 του Κώστα Λεφάκη

Kριός

Ο δεκαπενταύγουστος εφέτος συμπίπτει με μια νέα σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα που σας βοηθά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, να κάνετε δεύτερες σκέψεις, ενδεχομένως και καλύτερες επιλογές. Κινηθείτε συντηρητικά και προνοητικά.

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε παλιές συνήθειες. Περιοριστείτε στις σχέσεις σας με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας καταλαβαίνουν. Αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας εκθέσει ή να σας αναλώσει οικονομικά!

Ταύρος

Ο Δεκαπενταύγουστος για σας θα φέρει ένα νέο κύκλο έντασης με επίκεντρο το στενό περιβάλλον, ή την οικογένεια. Υπερασπιστείτε την ιδιωτικότητά σας, αποφύγετε πρόσωπα που δεν έχουν να σας πουν τίποτα και αυτοσχεδιάστε μια απλή διασκέδαση με το σύντροφό σας, ή με κάποιους καλούς φίλους. Όσοι είστε μπλοκαρισμένοι με υποχρεώσεις προσαρμοστείτε χωρίς θυμό και άγχος. Πάντως η νέα σελήνη σας βοηθά , άλλους να ανασυγκροτηθείτε και άλλους να απομονωθείτε σε ένα ευχάριστο για σας περιβάλλον.

Δίδυμοι

Ο δεκαπεντάυγουστος φέρνει μια σειρά από ευχάριστες συναντήσεις και συμπτώσεις. Τονίζει το κοινωνικό σας πρόσωπο, την πιθανότητα της ψυχαγωγίας σας και τη δυνατότητα να ταξιδέψετε. Ο Ερμής συναντά τον Άρη στην Παρθένο και αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με την οικογένεια ή το σπίτι σας.

Πολλοί θα καταφέρετε να συνδυάσετε το ευχάριστο με το χρήσιμο. Οι φιλοξενίες που θα δεχτείτε μερικοί από εσάς, θα αποδειχτούν έως και εξαιρετικές. Στο μεταξύ φιλοσοφήστε εμπόδια και κάντε τη γνωστή υπέρβαση σε συμπεριφορές τρίτων που θα σας ενοχλήσουν ψυχολογικά, ή συναισθηματικά!

Καρκίνος

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι μια περίοδος που πάντα σας αρέσει και θέλετε να τη βιώνετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Θα καταφέρετε κι αυτή τη φορά να επαναλάβετε τη γνωστή σας συνήθεια, ειδικά εσείς, που τυχαίνει να εορτάζετε.

Θα υπάρξουν όμως και αρκετοί από εσάς που θα μπορέσουν να ταξιδέψουν έστω και την τελευταία στιγμή για να δώσουν στον εαυτό τους την απαραίτητη ξεκούραση και αλλαγή εικόνων, Ο έρωτας θα παίξει με αρκετούς από εσάς, ενώ για άλλους, η χαρά να περιοριστεί σε ευχάριστες, κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές.

Λέων

Οι περισσότεροι από εσάς θα περάσετε ευχάριστα τις μέρες που ακολουθούν και να έχετε όλα τα άλλοθι με το μέρος σας, αν θέλετε να δραπετεύσετε κάπου, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τους δικούς σας ανθρώπους. Φροντίστε να έχετε ένα μέτρο στη συμπεριφορά σας και κυρίως στην οικονομική διαχείριση.

Μη συμμετέχετε σε περιβάλλοντα και καταστάσεις που δεν γνωρίζετε και άλλο τόσο, μην κάνετε αναίτια επίδειξη δύναμης. Συμπτώσεις και αιφνίδιες συναντήσεις αποτελούν προειδοποίηση για θέματα που φοβάστε ή και που επιδιώκετε!

Παρθένος

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι ευχάριστος, καθώς ο Ερμής συναντά τον Άρη στο ζώδιό σας και αυτό σας βοηθά να επιβάλετε τον εαυτό σας εκεί που εσείς θέλετε. Αποφύγετε ακραίες καταστάσεις και μην επιμένετε να αλλάξετε την παγιωμένη γνώμη κάποιων ανθρώπων.

Περιφρουρήστε την ασφάλεια της ερωτικής σας σχέσης και μην παίρνετε μέρος σε σχόλια διότι οι συνέπειες δεν θα είναι ευχάριστες. Οι νεότεροι θα ζήσετε μια σειρά δυνατών, ερωτικών συγκινήσεων.

Ζυγός

Οι μέρες του Δεκαπενταύγουστου σας βοηθούν φέτος να εκτονωθείτε, να δώσετε ένα κοσμοπολίτικο τόνο στην καθημερινότητα της ζωής σας. Η νυχτερινή ζωή θα σας κερδίσει ή θα σας έλκει.

Η διασκέδαση , τα ωραία ρεστοράν, οι κάποιες παραστάσεις θα αποτελέσουν για εσάς βασικά κίνητρα συναναστροφών. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχετε παρασκηνιακούς κινδύνους και να προνοείτε για το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης, ή μιας εξαπάτησης. Μην υποτιμάτε τη φωνή του ενστίκτου σας εκεί που σας προειδοποιεί ότι κάτι δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται!

Σκορπιός

Ευχάριστο προβλέπεται το κλίμα του Δεκαπενταύγουστου για τους περισσότερους από εσάς. Θα τύχετε της υποστήριξης κάποιων ανθρώπων, ή της προσφοράς κάποιων φίλων σας. Η Αφροδίτη, έστω και ανάδρομη, βοηθά στη λειτουργία της ερωτικής σας ζωής, ή, για κάποιους που είστε μόνοι, δίνει την ευκαιρία μιας ευχάριστης γνωριμίας.

Ο χρόνος θα κυλήσει γρήγορα, καλό θα είναι λοιπόν να μην αναλωθείτε σε ασήμαντα πράγματα και υποθέσεις, γιατί χρειάζεστε και ξεκούραση και σωστή ψυχαγωγία. Όσοι ακολουθείτε τα προγράμματα τρίτων, καλό θα είναι να έχετε και δικές σας εναλλακτικές.

Τοξότης

Είναι δικαίωμά σας να ορίζετε εσείς τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείτε και θα απασχοληθείτε τον ελεύθερο χρόνο σας. Οι λάτρεις της περιπέτειας και της απόδρασης θα έχετε την ευκαιρία να τις πραγματοποιήσετε και να τις ζήσετε.

Οι άλλοι όμως, μερικές φορές, θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν κάποια από τα σχέδιά σας, ιδιαίτερα εκείνα που παρεμβάλονται στα δικά τους. Ανασυγκροτηθείτε, φανείτε διπλωμάτες και περιορίστε οτιδήποτε θεωρείτε ευάλωτο σημείο σας. Η γοητεία των περισσότερων από εσάς είναι ακαταμάχητη!

Αιγόκερως

Αποφύγετε οτιδήποτε σας εγκλωβίζει σε υποχρεώσεις και σας στερεί την απόλαυση. Όσοι είστε σε διακοπές θα έχετε ποικιλία δραστηριοτήτων και κοινωνικών γνωριμιών. Οι ερωτευμένοι μη ζητάτε από τον σύντροφό σας να ξεχάσει τις δικές του συνήθειες και μην προσπαθείτε να του επιβληθείτε με τη λογική σας, γιατί θα καταφέρετε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Οι αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε χρειάζονται ακόμα σκέψη και καλύτερη προετοιμασία. Ο από μηχανής θεός όμως θα εμφανιστεί υπέρ σας την κατάλληλη στιγμή.

Υδροχόος

Είναι η εποχή που θα ξεκουραστείτε και θα απολαύσετε. Κάποιες από τις προσδοκίες σας θα πραγματοποιηθούν χωρίς το στοιχείο της υπερβολής. Είναι στο χέρι σας να τακτοποιήσετε ένα μικρό χάος υποχρεώσεων, ή να βάλετε κάποιους νέους στόχους και να τους οργανώσετε στο μυαλό σας.

Ταξίδια σε μακρινά μέρη θα καταφέρουν να ανανεώσουν τον ψυχισμό σας, να εξισορροπήσουν κάποιες τάσεις φυγής που καταπιέζετε πολύ καιρό τώρα και να σας δώσουν απαντήσεις όσον αφορά στις επιλογές σας από εδώ και στο εξής. Οικονομικά μην βάζετε τόσο εύκολα το χέρι στην τσέπη!

Ιχθύς

Θα έχετε πολλές αφορμές και ευκαιρίες να εκφράσετε τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Κάποιοι που είστε ελεύθεροι συναισθηματικά εκ πεποιθήσεως, θα δοκιμαστούν οι αντιστάσεις σας και είναι πολύ πιθανόν να υποκύψετε στη γοητεία κάποιου ανθρώπου που θα βρεθεί στο περιβάλλον και στο οπτικό σας πεδίο.

Όσοι απολαμβάνετε διακοπές, επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που σας προσφέρει το μέρος και η συντροφιά σας. Κάποιοι πάλι, δεν θα είστε τόσο τυπικοί σε κάποιες σας υποχρεώσεις, χωρίς αυτό να προκαλέσει αντιθέσεις και ζημιές στο σχετικό σας περιβάλλον…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...