Αισθηματικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας! Ξαφvική Eπαvασύvδεση «ANATPEΠΕΙ» Το Παpόν Για 5 Ζώδια

0
39218

Αισθηματικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας! Ξαφvική Eπαvασύvδεση «ANATPEΠΕΙ» Το Παpόν Για 5 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας….Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις Νέας Εβδομάδας;

Μέσα στην εβδομάδα, δεν αποκλείεται να γυρίσει η σκέψη σου πίσω στο παρελθόν, να αναπολήσεις και να εστιάσεις συναισθηματικά σε μια παλιά σου αγάπη. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε βοηθούν να…

Μέσα στην εβδομάδα, δεν αποκλείεται να γυρίσει η σκέψη σου πίσω

 στο παρελθόν, να αναπολήσεις και να εστιάσεις συναισθηματικά σε μια παλιά σου αγάπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε βοηθούν να εξελιχτείς, εντόπισε τι είναι καλό για σένα και τι όχι…

Τι Φέρνει Στα Ερωτικά η Νέα Εβδομάδα 14 ως 20/8/2023

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αλλάζεις στόχους και αποφάσεις, θα εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα, εσύ θα κρατάς τα ηνία των εξελίξεων. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία σχέσης, ουσιαστικά αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου είναι τι είδους πορεία θέλεις να έχει η προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Με επιμονή και δυναμισμό θα διεκδικήσεις και θα προσπαθήσεις να φέρεις στο ταίρι σου στα δικά σου νερά. Η ανυπομονησία σου ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Στα μέσα της εβδομάδας έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από την στασιμότητα, καλό θα είναι να αποφύγεις τον επίμονο ή απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς!

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα προσιτή θα κάνει τη στάση σου. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς, να κυνηγήσεις την αλλαγή στη ζωή σου. Κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η συμπεριφορά σου, οι συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργια πρόσωπα. Θα υπάρξει στη σκέψη σου, θα νιώσεις την ανάγκη να δράσεις δυναμικά.

Σε σχέση. Συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, θα αναζητήσεις συναισθηματική ηρεμία. Θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες για να ξεκαθαριστεί ένα συγκεκριμένο γεγονός. Οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για οριστικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση ή χωρίς ενδιαφέρον, θα αναζητήσεις νέες περιπέτειες, ένταση, πάθος και δυναμισμό θα έχουν οι ενέργειες σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα υπάρξουν συμβάντα και γεγονότα που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς. Η εβδομάδα θα σας ωθήσει σε ενέργειες απελευθερωμένες.

Σε σχέση. Ίσως να γίνουν απαιτητικές οι επιθυμίες και οι βλέψεις σου, προσοχή στις εγωκεντρικές σκέψεις και στην αλλοπρόσαλλη στάση. Η εβδομάδα θα τονώσει τον δυναμισμό σου, αν νιώθεις πως έχεις εγκλωβιστεί σε μια αποτυχημένη σχέση θα βρεις τη δύναμη να τερματίσεις τις ασφυκτικές καταστάσεις. Παίρνεις την απόφαση να διαφοροποιήσεις τα αρνητικά δεδομένα, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στα παρατραβηγμένα πείσματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα τονώσει τις διαθέσεις και τις αισθήσεις σου, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή. Επιπλέον, η εβδομάδα θα σε ενθουσιάσει και θα το εμπιστευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ακολούθα το ένστικτο σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις ναι μεν θα παρθούν υπό την επήρεια της έλξης, ωστόσο θα αποδειχτούν απολύτως σωστές, η πορεία των γεγονότων θα είναι αισιόδοξη.

Σε σχέση. Ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα χαλαρώσει δίπλα σου, οι στιγμές σας θα είναι έντονες, ρομαντισμός, και αγάπη θα κάνουν την εμφάνιση τους. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς χωρίς ανασφάλειες και καχύποπτες σκέψεις, θα είναι σωστή η επιλογή σου να αποκαλύψεις το βάθος των αισθημάτων σου, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ικανοποιήσει.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Θα ξανασκεφτείς το ενδεχόμενο να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Η συγκαταβατική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις καταστάσεις και αντιδράσεις, με λογική και ορθολογική σκέψη θα πάρεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν, η εβδομάδα θα σε βγάλει από την πεισματική αντίδραση.

Σε σχέση. Συναισθηματική, ειρηνική ίσως και κάπως ρομαντική θα είναι η στάση σου. Οι αποφάσεις και οι πράξεις στις οποίες θα προβείς θα κάνουν το ταίρι σου να προσκολληθεί σε σένα, θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την αγάπη του. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ήρεμη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να δώσεις διαστάσεις στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η εβδομάδα θα σου δώσει τη δύναμη να διαγράψεις το παρελθόν, ότι έζησες ως τώρα πέρασε, από εδώ και πέρα προχωρείς κοιτώντας μόνο μπροστά. Ανοίγεις νέο κεφάλαιο προχωρείς με αισιοδοξία και ενθουσιασμό.

Σε σχέση. Ήρεμη θα είναι η συνύπαρξη με το ταίρι σου, εσύ που συγκατοικείς ή είσαι σε δέσμευση δεν θα έχεις εντάσεις, θα καταφέρεις να βρεις συνεννόηση. Θετική απάντηση θα δώσεις στην ιδιαιτέρως ευχάριστη πρόταση που θα λάβεις. Εσύ που αυτή τη στιγμή διατηρείς χαλαρή σχέση τώρα περνάς σε στάδιο σταθερού δεσμού.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με συγκαταβατικότητα θα κινηθείς, η εβδομάδα σου θα κυλήσει με γεγονότα που θα σε ενθουσιάσουν. Η εβδομάδα θα τονώσει τις αισθήσεις σου, σε περίπτωση που από καιρό βιώνεις στασιμότητα θα δώσεις τέλος στην αδράνεια. Επιπλέον, η εβδομάδα ίσως να σε ωθήσει στο να κάνεις κίνηση επανασύνδεσης. Η απάντηση που θα πάρεις θα είναι θετική, αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βγάλουν στην επιφάνεια κρυμμένα αισθήματα.

Σε σχέση. Με τη δυναμική σου στάση θα κάνεις το ταίρι σου να πάρει στα σοβαρά τις αποφάσεις και τις προτάσεις σου. Η εβδομάδα θα ενεργοποιήσει την εσωτερική σου δύναμη ωστόσο θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείς τις αρνητικές καταστάσεις, σε ζητήματα που υπάρχει έντονη κόντρα θα πρέπει να αποφύγεις τις απότομες ή σπασμωδικές αντιδράσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα στραφείς προς την αναζήτηση σταθερής σχέσης, θα θελήσεις να ισορροπήσεις και να κατασταλάξεις. Η εβδομάδα θα σου χαρίσει γοητεία και ελκυστικότητα, το άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα εντυπωσιαστεί από το στυλ σου. Θα ενθουσιαστείς, θα κινηθείς αυθόρμητα και το αποτέλεσμα δεν θα σε αποκαρδιώσει.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σταθεροποιήσεις το παρόν και το μέλλον της σχέσης σου, δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις τέλος στις αμφιταλαντεύσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες υποσχέσεις. Η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιείς, θα σε ενισχύσει με αισιοδοξία. Ανάγκη σου θα είναι η αναζήτηση και η περιπέτεια, η στάση σου θα είναι κοινωνική, ανέμελη και προσιτή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, θα είσαι σε θέση να ξεκαθαρίσεις και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το αν πρέπει να επανασυνδεθείς ή να προχωρήσεις με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Μάλλον θα φέρεις αναποδογυρίσματα μέσα στη σχέση σου, άστατη θα γίνει τη συμπεριφορά σου, θα θελήσεις να ξεγλιστρήσεις από δεσμά, θα αναζητήσεις ελευθερία και ανανέωση. Έρχονται αναθεωρήσεις που θα έχουν θετική κατάληξη. Θα είσαι σε θέση να ρεγουλάρεις τις συναισθηματικές σου διακυμάνσεις, θα καταφέρεις να συγκρατηθείς και να ελέγξεις τα λόγια σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα, θα σου δώσει την ώθηση να απελευθερώσεις τις διαθέσεις σου και τον αισθησιασμό σου, θα κυνηγήσεις, θα διεκδικήσεις, και το αποτέλεσμα δεν θα είναι αρνητικό. Ελκυστικό πρόσωπο θα καταφέρει να σε συναρπάσει, εσύ θα κατευθύνεις τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, ενθουσιασμός θα σε διακατέχει, δε αποκλείεται να είναι κάπως ασυνήθιστες οι προσεγγίσεις σου.

Σε σχέση. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου, ωστόσοη η εβδομάδα ίσως πιεστική να γίνει η συμπεριφορά σου, θα πιέσεις και θα απαιτήσεις με τρόπο που θα βγάλει πάθος και έντονη επιμονή. Προσοχή στις παθιασμένες εκδηλώσεις σου, προσπάθησε να ελέγξεις τις ψυχικές σου εξάρσεις. Ο καχύποπτος τρόπος σκέψης σου ίσως να φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Θα ανανεώσεις το παρουσιαστικό σου, με το ελκυστικό σου στυλ θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Οι αισθησιακές σου διαθέσεις και η ανάγκη σου για ανανέωση προσιτή θα κάνουν τη στάση σου. Κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σου, θα βγεις έξω, θα βρεθείς με φιλικές παρέες, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε βάλει στο στόχαστρο του, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει.

Σε σχέση. Συγκαταβατική και διαλλακτική θα είναι στάση σου, μια χαρά θα εξελιχτούν τα γεγονότα με το ταίρι σου, ίσως να υπάρξουν και συζητήσεις σχετικά με το μέλλον σας. Φεύγουν ανασφάλειες, ταχτοποιείς τις ψυχικές υποσυνείδητες φοβίες σου, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κινηθείς με δυναμισμό. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με καθαρή και αισιόδοξη αντίληψη!

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις και να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που στόχο θα έχει να κάνει μαζί σου μια σταθερή σχέση. Θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου η εξέλιξη, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου και τον τρόπο σκέψης σου. Εναι πολύ πιθανόν να σου τηλεφωνήσει πρώην ταίρι σου, θα ενθουσιαστείς και θα πράξεις με αμεσότητα.

Σε σχέση. Ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο προσοχή σε σκηνές ζήλειας, προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις για γεγονότα που συνέβηκαν, τελείωσαν, και δεν υπάρχει λόγος να τα ξαναβγάζεις στην επιφάνεια. Ίσως να γυρίσει η σκέψη σου σε παρελθοντικές καταστάσεις, απρόβλεπτες και ανατρεπτικές θα είναι οι κινήσεις σου… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ...