Σταύρoς Κωνσταντίνου: «Ο Kαρκίνος μας Xτύπησε την Πoρτα…Eχασα τη γη από τα Πoδια μου»

0
615
Κωνσταντίνου, https://viralnewsgr.eu/

Σταύρoς Κωνσταντίνου: «Ο Kαρκίνος μας Xτύπησε την Πoρτα…Eχασα τη γη από τα Πoδια μου»

Τι συνέβη στον Σταύρo Κωνσταντίνου;

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα της οικογένειας του και ότι είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, ενώ μίλησε και για τα επαγγελματικά του. Το βίντεο που ακολουθεί τα λέει όλα…

Με αφορμή το νέο του τραγούδι «Έχεις δυο λεπτά», ο Σταύρος Κωνσταντίνου εξήγησε:

«Αν είχα μόνο δυο λεπτά θα έλεγα όσες περισσότερες φορές μπορώ, σε αγαπώ. Είναι οι μόνοι άνθρωποι που ξεσπώ πάνω τους και δεν τους χαλάω συχνά σε αγαπώ. Μέχρι μια στιγμή έρχεται η μέρα που λες άξιζε να το λέω κάθε μέρα» και εξήγησε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nέα Σελήvη στο Παρθέvo: H Λiτσα Πατέρα Πρoειδοποιεί!! Avέλπιστη Tύχη «Xτυπάει» τη Πόρτα σε Αυτά τα 4 ζώδια

«Ο καρκίνος μας χτύπησε την πόρτα. Μένω μόνος μου και βρήκα δυο αναπάντητες από την αδερφή μου. Όταν την πήρα μου είπε:

«Σταύρο ο μπαμπάς μας έχει καρκίνο».

«Έπαθα σοκ… Είναι ότι πιο λυπηρό υπάρχει γιατί τις περισσότερες φορές δεν τα καταφέρνεις και σκέφτεσαι τον 8άνατο. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Είναι καλά τώρα μετά τις χημειοθεραπείες. Έκλαψα πολύ μόνος μου… Μας έδινε δύναμη ο πατέρας μου» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τώρα EΣΚAΣΕ Διαρρoή για Power 0f Love: Αύριo, η Διπλή Απoχώρηση & η Επιστρoφή που Δεν περιμέvαμε

Ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για την σύντροφο του Έλενα

«Είμαι σε σχέση με την Έλενα. Συμπληρώνει τα κένα μου, είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί τρία χρόνια, στέκεται δίπλα μου, αγαπά τον Σταύρου και όχι τον τραγουδιστή. Λογικά, θα παντρευτώ σύντομα… Νιώθω ότι έχω ήδη μια οικογένεια» είπε ενώ καταλήγοντας αποκάλυψε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Aπίστευτη Αλλαγή της Μέγκι: Το Αποτέλεσμα θα TΡΟΜΑΖΕ & την Bίκυ Καγιά

«Κάθε νέα σχέση που ερχόταν στη ζωή μου, την θεωρούσα επικίνδυνη γιατί δίνομαι ολοκληρωτικά και τις περισσότερες φορές «την πατάς». Θεωρούσα ότι μόλις βγήκα από το παιχνίδι, το Super Idol, η επιτυχία ήταν δεδομένη. Με έπαιρνε ο Ψινάκης και με έβαζε να διαλέγω ότι μουσικό σχήμα ήθελα. Έφαγα στη συνέχεια ένα χαστούκι που μου έριξε κάτω από τη γη, αλλά κατάλαβα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένα.

Ότι να μου προσφέρει ο άλλος δεν θα μου ανήκει, πρέπει εγώ να το χτίσω και να κοπιάσω. Η δικιά μου «εφήμερη φούσκα» έσκασε και ξαναξεκίνησα πιο ώριμος. Έλειψα ενάμιση χρόνο από τα μουσικά δρώμενα και με συντηρούσε μέσω συναυλιών που έκανα η Κύπρος. Υπήρχε χρονιά που στο ντουλάπι με τα ρούχα είχα χρηματοκιβώτιο που ξεχείλιζε από χρήματα, μετά από τρία χρόνια ήμουν με είκοσι ευρώ. Κάποιοι φίλοι που βοήθησα που πίστευα θα ήταν δίπλα μου, μου γύρισαν την πλάτη. Τότε κατάλαβα τί σημαίνει «φίλοι μετρημένοι στα χέρια»…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σμαράγδα Kαρύδη: Μήνυμα-B0μβα σε Όσους Κατηγορούν Αvθρώπους Mετά 8άνατον! «Aν Kώλωσες να το Κάνεις Oσο Hταν Εδώ..»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συγκλονιστική του συνέντευξη:
πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...