Σοκάρουν οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2018!! «Να είστε έτοιμοι…έρχονται πολλά»

0
234

Σοκάρουν οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2018!! «Να είστε έτοιμοι…έρχονται πολλά»

Πως είχε “δει” μέσα από…

.

τις προβλέψεις του το 2018 ο Νοστράδαμος;

Του έχουν αποδώσει κατά καιρούς διάφορες ονομασίες.

Ο Γάλλος μάντης φέρεται να έχει μιλήσει για τους πάντες και τα πάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τραγική ειρωνεία!! Σοκάρει η τελευταία ανάρτηση στο facebook του άτυχου Χρήστου πριν το πολύνεκpο τροχαίο στη Κρήτη

Πολλοί μελετητές του έργου του συνεχίζουν να διαβάζουν τις προφητείες του

και ισχυρίζονται τώρα πως ο προφήτευσε κάποια φοβερά πράγματα και για το 2018. 

Ένας από αυτούς είναι και ο Alessandro Bruno του Πανεπιστημίου του Τορόντο, ο οποίος λέει πως «οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2018 είναι τρομερές, καθώς περιλαμβάνουν αυτό που μπορεί να γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έκτακτο για Κωνσταντίνο Αγγελίδη!! Φωνές και δάκρυα έξω από την εντατική- Μεγάλη κινητοποίηση

Ο αναλυτής ισχυρίζεται πως οι προσφάτως τεταμένες σχέσεις Ρωσίας και ΗΠΑ, «που αναβίωσαν επίπεδα έντασης που δεν έχουμε δει εδώ και 30 χρόνια», φαίνεται να επιβεβαιώνουν την προφητεία για την «αρνητική ενέργεια που θα ενταθεί και θα επιταχυνθεί με πρωτοφανή σφοδρότητα και ταχύτητα», κάνοντας ολοένα και πιο πιθανό έναν πόλεμο με οικουμενικές συνέπειες.

Στις «Προφητείες» του ο Νοστράδαμος αναφέρει πράγματι έναν «μεγάλο πόλεμο»μια σύγκρουση που θα ξεκινήσει από τη Γαλλία, θα γενικευτεί ωστόσο σε όλη την Ευρώπη. Άλλοι πάλι επισημαίνουν και μια δεύτερη αναφορά του σε έναν «πόλεμο που θα ξεκινήσει ανάμεσα στις δύο παγκόσμιες δυνάμεις και θα κρατήσει για μια περίοδο 27 ετών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Δείξτε μεγάλη προσοχή!! Έρχονται βάναυσες μέρες γι’ αυτά τα 3 ζώδια μέσα στο 2018

Οι μελετητές του έργου του μιλούν βέβαια για πολλά ανατριχιαστικά που θα συμβούν το 2018, όπως η έκρηξη του ιταλικού Βεζούβιου, που «θα τραντάζει τη Γη κάθε πέντε λεπτά» και περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι θα χαθούν.

Την ίδια ώρα, ένας μεγάλος σεισμός θα πλήξει ιδιαίτερα «τη δυτική περιοχή των ΗΠΑ και η δύναμή του θα γίνει αισθητή στα εδάφη όλης της υδρογείου», όπως λέει ο Bruno ότι προφήτευσε ο Νοστράδαμος (τον 16ο αιώνα!).

«Οι πλούσιοι θα πε8άνουν πολλές φορές», έγραψε ο Γάλλος στις «Προφητείες» του, μια φράση που ο μελετητής λέει τώρα πως αφορά στην παγκόσμια οικονομική κατάρρευση που θα ζήσει ο πλανήτης το 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί για το Σαββατοκύριακο!! Επιτέλους η τύχη χτυπάει την πόρτα σε αυτά τα ζώδια

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Bruno μιλά ακόμα και για κομήτη ή αστεροειδή που θα πλήξει τη Γη κατά τη χρονιά που αρχίσαμε να διανύουμε, παραθέτοντας άλλο ένα αμφίσημο τετράστιχο του Νοστράδαμου… πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.