Πiστευε Oτι Yπήρχε Φάvτασμα στη Ντουλάπα της! H Πραγματικoτητα Oμως, της Έκoψε την αvάσα

0
214

Πiστευε Oτι Yπήρχε Φάvτασμα στη Ντουλάπα της! H Πραγματικoτητα Oμως, της Έκoψε την αvάσα

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους – Δείτε βίντεο…

Οι θόρυβοι που άκουγε στην ντουλάπα της αποκάλυψαν κάτι που τη σόκαρε. Κάθε φορά που τους άκουγε με το φόβο ότι υπήρχε κάποιο ζώο μέσα κλείδωνε γρήγορα και έφευγε. Κάποια στιγμή θεώρησε ότι κυκλοφορούσε ένα φάντασμα…

Κάθε φορά που τους άκουγε με το φόβο ότι υπήρχε κάποιο ζώο μέσα κλείδωνε γρήγορα

και έφευγε. Κάποια στιγμή θεώρησε ότι μέσα στο σπίτι της κυκλοφορούσε ένα φάντασμα. Όσο οι ήχοι συνεχίζονταν, ωστόσο, αποφάσισε να πράξει με θάρρος και να ανοίξει γρήγορα την ντουλάπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> MasterChef! Aφωνοι Kριτές με την Έpwτική Παρεvόχληση: «Δεν το Mπορώ, να Σκέφτεται με το Kάτω Kεφάλι»

«Ποιος είναι εκεί;» – «Εγώ»

Μία κοπέλα που σπουδάζει σε Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας είχε χάσει τον ύπνο της το τελευταίο διάστημα καθώς περίεργοι θόρυβοι έρχονταν από την ντουλάπα της, προκαλώντας της ανατριχίλα.

Η ίδια είπε στις αρχές ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως κάποιος είχε διαρρήξει το δωμάτιό της. Όλα ξεκαθάρισαν το περασμένο Σάββατο όταν η φοιτήτρια άκουσε έναν ήχο που ερχόταν από την ντουλάπα της για ακόμα μία φορά και αποφάσισε να τσεκάρει γρήγορα τι συμβαίνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πρoβλέψεις 2019: Οι 5 Τυχεροί που ΦETOΣ θα Πέσoυν ΠANΩ στον Έpwτα της Ζωής τους

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Όταν άνοιξε την πόρτα της ντουλάπας το σοκ ήταν ισχυρό: Ένας 30χρονος βρισκόταν μέσα στα ρούχα της! Ρώτησε «ποιος είναι εκεί;» η απάντηση ήταν: «Εγώ»!

Ο 30χρονος βγήκε και συστήθηκε ως «Ντρου». Μαζί με τον άνδρα η φοιτήτρια είδε και όλα της τα ρούχα έξω καθώς ο εισβολέας τα φορούσε σχεδόν όλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Hθελε 5.000 Eυρώ Για να…»: Αποκάλυψη B0μβα από Aρvαoύτη για το Tελευταiο Bράδυ τoυ Παντελίδη

Η αστυνομία έφτασε στις φοιτητικές εστίες για να συλλάβει τον άνδρα. Ο Ντρου, ωστόσο, δεν ήταν βίαιος και παραδόθηκε χωρίς ν’ αντισταθεί….

πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...