Γάμoς Οικονομάκου-Mιχόπoυλου: Η Ηχηρή Απουσία που Προκάλεσε Σ0κ στο ζευγάρι

0
3630

Γάμoς Οικονομάκου-Mιχόπoυλου: Η Ηχηρή Απουσία που Προκάλεσε Σ0κ στο ζευγάρι

Όλα όσα δεν είδαμε χθες από το Γάμo Οικονομάκου-Mιχόπoυλου.

‘Εντεκα μήνες μετά τον πολιτικό τους γάμο και επτά μήνες από τον ερχομό του παιδιού τους, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Μύκονο…

Το χαρμόσυνο γεγονός έλαβε χώρα στον Ορνό – Στην guest list ήταν η Βάσω Λασκαράκη,

η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη, η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη, καθώς και οι νιόπαντροι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Οι Εpwτικές Προβλέψεις της Δευτέρας!! Παλιές Αγάπες «Xτυπούν» τη Πόρτα στα Παρακάτω ζώδια

Έντεκα μήνες μετά τον πολιτικό τους γάμο και επτά μήνες από τον ερχομό του παιδιού τους η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Μύκονο παρουσία περίπου 150 συγγενών, φίλων και συναδέλφων.

Ο επιχειρηματίας, φορώντας λευκό κοστούμι, έφτασε από νωρίς και περίμενε την νύφη,

Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ήρθε λίγο αργότερα διά θαλάσσης, με σκάφος, υπό τους ήχους τυμπάνων και συνοδευόμενη, όπως ορίζει η παράδοση, από τον πατέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Γάμoς Οικονομάκου-Mιχόπoυλου: Πανικός με το «Aπαγορευμέvo» Bίντεo! Τα Eτσουξε «AΣΧΗΜΑ» η Αθηνά

Περιτριγυρισμένοι από φίλους, συναδέλφους και συγγενικά τους πρόσωπα παντρεύτηκαν στη Μύκονο, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος. Μάλιστα οι καλεσμένοι ήταν τυλιγμένοι με ελαφριές εσάρπες που είχαν τοποθετηθεί από το ζευγάρι στο κάθισμα του κάθε προσκεκλημένου σε περίπτωση που κρύωνε.
Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε, ότι μπορεί όλοι να ήταν εκεί, αλλά υπήρχαν και κάποιοι που απουσιάζουν λόγω επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Χριστivα Μπόμπα: Τις «Εσβησε» ΟΛEΣ στο Γάμο Οικονομάκου-Mιχόπoυλου! Δείτε το Ονειρικό Φoρεμα που επέλεξε

Μια από αυτούς η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία αποκάλυψε και για ποιον λόγο δεν πήγε στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν στη Μύκονο και η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να τους ευχηθεί έστω και μέσω instagram.

Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της και τη σχολίασε γράφοντας:

«Σήμερα γάμος γίνεται! Αφού δεν μπορώ να είμαι εκεί, θα ευχηθώ από δω! Την @athinao1konomakou την γνώρισα στα «βαφτίσια». Πανέμορφη, έξυπνη, ταλαντούχα, τρελή και πολύ -πολύ όμως- καλό παιδί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Γάμoς Οικονομάκου-Mιχόπoυλου: Tο Mεγάλo «ΛΑΘΟΣ» που Προκάλεσε Χαμό από Aρvητικά σχoλια

Από τότε έως τώρα την παρακολουθώ και την θαυμάζω κυρίως διότι μου δημιουργεί την αίσθηση πως ζει ακριβώς τη ζωή που θέλει και ονειρεύτηκε!

Ανέπτυξε αρκετά ταλέντα της, ένα από αυτά κοσμεί το χέρι μου σε αυτή τη φωτό. Οι ρόλοι όμως που την απογείωσαν είναι αυτός της μάνας και συζύγου! Την αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη και γαλήνια από ποτέ! Σου εύχομαι πάντα να γελάς, να είστε ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και να έχετε πάντα ένα κοινό στόχο!»…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...