Έφτασε Επιτέλους η Σειρά τους!! Mεγάλη Eυτυχία ΜΕΣΑ στον Αύγουστο για Aυτά τα ζώδια

0
1773
Αύγουστο, https://viralnewsgr.eu/

Έφτασε Επιτέλους η Σειρά τους!! Mεγάλη Eυτυχία ΜΕΣΑ στον Αύγουστο για Aυτά τα ζώδια

Ποια ζώδια θα είναι τελικά τα τυχερά αυτό τον Αύγουστο;

Κατά τη διάρκεια ενός ανάδρομου Ερμή, που ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου 2018 στον Λέοντα, η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε είναι: Όταν δεν είσαι σίγουρη/ος τότε μην το κάνεις….

Διότι, όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, η «κόλαση έρχεται στη Γη» και πρέπεινα προσέχουμε τα πάντα γύρω από τα ταξίδια, την επικοινωνία και την τεχνολογία. Παρόλα αυτά, από μερικά ζώδια αυτός ο ανάδρομος θα περάσει… ξυστά…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Κόpη του Πλούταρχου, Τραγουδάει ΝΤΟΥΕΤΟ Μαζί του και Αφήνει «Παγάκι» τον Γιάννη

Όσο λοιπόν, θα επηρεάζονται όλα τα ζώδια του κύκλου, από τον ανάδρομο Ερμή, κάποια ζώδια θα χαίρονται τον Αύγουστο. Με άλλα λόγια, είναι μια πολύ καλή περίοδος για τα παρακάτω ζώδια να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή.

Τα τυχερά ζώδια του Αυγούστου 2018:

Δίδυμοι

Για τους Διδύμους, ο ανάδρομος Ερμής θα ανοίξει νέες πόρτες και θα τους κάνει να βρουν νέους τρόπους ώστε να καταφέρουν να αφομοιώνουν πληροφορίες σαν το σφουγγάρι. Οπότε, μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε και εφαρμόστε τα στη ζωή σας. Εάν τώρα, έχετε projects που τρέχουν ακόμη και είστε πολύ πιεσμένοι χρονικά, τώρα θα καταφέρετε να τα βάλετε κάτω και να τα ξαναδείτε. Μπορεί να μην καταφέρετε να έχετε άλλη τέτοια ευκαιρία μέσα στον υπόλοιπο χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Αθηνά Έγινε ΙΔΙΑ με την…Aλλαγή B0μβα Μετά το Τέλος του Power of Love

Λέων

Για τους Λέοντες, ο Ερμής φαίνεται να είναι ανάδρομος στο ζώδιό τους, επομένως θα μάθουν να κάνουν αυτή την τρέλα… φίλη τους! Σε γενικές γραμμές, εάν καταφέρετε να προσέξετε τα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν, τότε όλα θα πάνε καλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αυτή Είναι η Θαυματουργή Δίαιτα 5:2- Κάνει Θραύση στην Αμερική! Χάνετε Γρήγορα και Εύκολα βάρος

Τοξότης

Για τους Τοξότες, τα πράγματα θα είναι λίγο χειρότερα από τα δύο παραπάνω ζώδια. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ακολουθήσετε το ρεύμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Tα Aστρα ΜΑΣ Προειδοποιούν!! Ξαφvική Eπανασύνδεση ΜΕΣΑ στον Αύγουστο για Aυτά τα ζώδια

Έτσι κι αλλιώς, το μότο κάθε Τοξότη είναι, «que sera sera». Οπότε μην αλλάξετε τίποτα, διώξτε κάθε αρνητισμό από πάνω σας και αγκαλιάστε κάθε τι θετικό και νέο… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...